reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
a po com?:)
Ja tam odzywiam sie w miare ok, no ale i tak, te wlosy które maja ci wypasc i tak wypadna po 3 miesiacach i nic na to nie poradzisz:dry: heh chyba ze nie bedziesz jedla rozmaicie to Ci witamin bedzie brakowac. Męża jeszcze nie ma:dry: pojechal po drzewo i ni widu ni słychu... Miki z Danielem spia...;) a Hania mnie wkur.a :-D

clio ja miałam przepisane po wyjsciu ze szpitala zastrzyki z żelaza, i jakies tam witaminy na anemie. oczywiście recepta poszła w kosz:-p nienawidzę tabletek o zastrzykach nie wspominając. W sumie nawet w ciazy brałam feminatal jak sobie przypomniałam czyli jedno opakowanie miałam przez cała ciaze, jestem straszna:/
Vegas jakie ste sandwicze:-p? z czym?
fikusek buuu wyrwanie... masakra :-p hihi żartuje nie bedzie tak źle jesli dostaniesz znieczulenie:-)

clio ja po porodzie brałam coś tam tylko na krew :-p tylko nie pamiętam jak się nazywały.. poza tym chyba przez 2 tygodnie kazali mi brać ketonal :sorry2: bo ja CC miałam.. a witamin żadnych nie kazali brać.

Umi z serem żółtym i keczupem bo byłam taka głodna, że nie chciało mi się pomidorka tam dawac itd=)

Cześć dziewczyny :-)
Zakupy udane ,bardzo :-)
Kupiłam Szymkowi skórę czarną ,czapeczkę na teraz i na zimę ,bluzę i chodzik :-) Miałam chodzika nie kupować ale teraz będę mogła coś zrobić bo Szymek ma zajęcie. A cieszy się strasznie :-) i już musiałam parę rzeczy półek pościągać bo rozwalał i się cieszył jak mówiłam ,że nie wolno....
A teraz śpi :-)
Ogólnie jest pozytywnie :-) dziś nie padało !!!!!

cio mi lekarz powiedzial ze jak sie chce to mozna barc witaminki ale ze nie jest to konieczne:) dodam ze ja rodzac mialam hemoglobiny ponad 13:D takze super:) po porodzie spadla do 11 ale i tak bylo super:)
umi no dostane znieczulenie:D:D ale jak by nmie bylo strach zawsze jest,zebym wiedziala ze pojdzie jak z wyrwaniem mojej 8 ze bylo znieczulenie ,czekalam 5 min az zacznie dzialac i wyrywanie 3 sekundy:D i po sprawie:D

Wrocilismy z zakupow:)na kolacje domowe hamburgery-tzn miesko, surowka, sos meksykanski w kajzerce pycha! Ali juz lula od 19. Padl jak kawka bo od 7 spal pol godz! Clio a ty pracujesz nad porodem?:)

reklama
Pauluś89 tak i forumuje z wami :D hihi
umi a ja wcinałam feminatal DHA cała ciążę a teraz kupie ten N nie wiem czemu mi kazali to łykać ...;/ daltego pytam

Do góry