reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Śluz, szyjka, temperatura

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ale kiedy mam wiedzieć że przestaje działać....bo ja juz czuje że jestem po owu a tempka nadal nisko....

Moim zdaniem jak zaczną znikać cyferki albo jak będa słabo widzoczne

Biedna córeczka Sawi.. a jak się czuję?? bardzo ją to boli??

Ja już zmieniałam.. raz, kupil mój jakąś lepszą baterię i jak na razie mam spokój. Niestety wcześniej ciągle padała i padała :D

U mnie owulka występuję koło 12 dc, więc jeszcze niby z tydzień, ale nie wiem czy w tym cyklu będzie coś ze staranek.. raczej wątpie :)

Za to mam problem..
Odkąd prowadzę wykresiki, zawsze ustalałam konkretną godzinę pomiaru i później korygowałam temperaturę. W tym cyklu zmieniłam z godziny 9 na 8. Ale dziś zmierzyłam dopiero o 9.30 i na nowo chciałabym wrócić do mierzenia temp. o godzinie 9. Postanowilam, że skoryguję ją już tylko o 0,5 stopnia. Myślę, że to aż tak nei wpłynie na wykres, bo wcześneij była @ i jeszcze kilka dni mi zostało, by później wyznaczyć te 6 wyższych niższych .

Co myślicie??

myślę, że przy tak wczesnym etapie cyklu nie będzie miało to znaczenia. Tylko iwesz nieraz czytałam, że tempkę powinno się mierzyć tak do 7-8 rano, bo potem może ona wariować. Ja też wstaję później, ale budzik mam nastawiony na 7 rano mierzę tempkę i śpię dalej, myślę, że tak jest najlepiej, ale to moja opinia:)

reklama
Biedna córeczka Sawi.. a jak się czuję?? bardzo ją to boli??

Ja już zmieniałam.. raz, kupil mój jakąś lepszą baterię i jak na razie mam spokój. Niestety wcześniej ciągle padała i padała :D

U mnie owulka występuję koło 12 dc, więc jeszcze niby z tydzień, ale nie wiem czy w tym cyklu będzie coś ze staranek.. raczej wątpie :)

Za to mam problem..
Odkąd prowadzę wykresiki, zawsze ustalałam konkretną godzinę pomiaru i później korygowałam temperaturę. W tym cyklu zmieniłam z godziny 9 na 8. Ale dziś zmierzyłam dopiero o 9.30 i na nowo chciałabym wrócić do mierzenia temp. o godzinie 9. Postanowilam, że skoryguję ją już tylko o 0,5 stopnia. Myślę, że to aż tak nei wpłynie na wykres, bo wcześneij była @ i jeszcze kilka dni mi zostało, by później wyznaczyć te 6 wyższych niższych .

Co myślicie??
Ja rowniez uwazam, ze za pozno mierzysz. Czytalam, ze max o 7 godz powinno sie to robic...

A ja dzisiaj zasnelam z termometrem "tam". Obudzilam sie po godzinie. I nie wiem, jak ta tempke potraktowac...:sorry2:

Ja rowniez uwazam, ze za pozno mierzysz. Czytalam, ze max o 7 godz powinno sie to robic...

A ja dzisiaj zasnelam z termometrem "tam". Obudzilam sie po godzinie. I nie wiem, jak ta tempke potraktowac...:sorry2:

Ja bym normalnie zaznaczyła tą tempkę, nie jako zakłóconą... A dlaczego masz pregnyl przez trzy dni??? Pierwszy raz się z tym spotykam...

Ja bym normalnie zaznaczyła tą tempkę, nie jako zakłóconą... A dlaczego masz pregnyl przez trzy dni??? Pierwszy raz się z tym spotykam...
No wlasnie nie wiem czemu. Tez pierwszy raz slysze... Ale przeciez nie powiem lekarowi, ze kolezanki na forum maja inaczej;-)

dziewczynki,co myślicie o mojej tempce??? jak myslicie będzie owu czy to już za późno...
Moze jeszcze skoczyc. Wyglada na to, ze jedno podejscie do owulki juz bylo. Moze bedzie nastpene - u mnie czasami tak sie zdaza:tak:

dziewczynki,co myślicie o mojej tempce??? jak myslicie będzie owu czy to już za późno...

za późno to jeszcze nie jest:)) spokojnie:)

No wlasnie nie wiem czemu. Tez pierwszy raz slysze... Ale przeciez nie powiem lekarowi, ze kolezanki na forum maja inaczej;-)
:tak:

nie no pewnie, że nie powiesz, tylko jestem ciekawa czemu tak:))

U mnie dziewczyny jakieś mega cyrki.. od 2 dni miałam taki śluz jak nigdy.. i już się zastanawiam czy to mój śluz czy co.. bo mieliśmy z powodu pewnych problemów trochę długą abste :D Dziś lecę na tą kontrolę się dowiedzieć jak z prolaktyna etc :)

witajcie poniedziałkowo:)
u mnie tempka pnie się w góre,więc może owu nadejdzie.Qurde dziwny ten mój cykl,napewno będzie wiecej niż 30dni.
LILITH no to daj znać po wizycie.
a ja lece kawusie sobie zrobie,i poodwiedzam wasze wykresiki bo córeczka zasnęła wiec mam czas.

reklama
U mnie dziewczyny jakieś mega cyrki.. od 2 dni miałam taki śluz jak nigdy.. i już się zastanawiam czy to mój śluz czy co.. bo mieliśmy z powodu pewnych problemów trochę długą abste :D Dziś lecę na tą kontrolę się dowiedzieć jak z prolaktyna etc :)
A przeszlo Wam juz i baraszkujecie? Szkoda by bylo nie wykorzystac tak pieknego sluzu;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry