ale kiedy mam wiedzieć że przestaje działać....bo ja juz czuje że jestem po owu a tempka nadal nisko....
Moim zdaniem jak zaczną znikać cyferki albo jak będa słabo widzoczne
Biedna córeczka Sawi.. a jak się czuję?? bardzo ją to boli??
Ja już zmieniałam.. raz, kupil mój jakąś lepszą baterię i jak na razie mam spokój. Niestety wcześniej ciągle padała i padała
U mnie owulka występuję koło 12 dc, więc jeszcze niby z tydzień, ale nie wiem czy w tym cyklu będzie coś ze staranek.. raczej wątpie
Za to mam problem..
Odkąd prowadzę wykresiki, zawsze ustalałam konkretną godzinę pomiaru i później korygowałam temperaturę. W tym cyklu zmieniłam z godziny 9 na 8. Ale dziś zmierzyłam dopiero o 9.30 i na nowo chciałabym wrócić do mierzenia temp. o godzinie 9. Postanowilam, że skoryguję ją już tylko o 0,5 stopnia. Myślę, że to aż tak nei wpłynie na wykres, bo wcześneij była @ i jeszcze kilka dni mi zostało, by później wyznaczyć te 6 wyższych niższych .
Co myślicie??
myślę, że przy tak wczesnym etapie cyklu nie będzie miało to znaczenia. Tylko iwesz nieraz czytałam, że tempkę powinno się mierzyć tak do 7-8 rano, bo potem może ona wariować. Ja też wstaję później, ale budzik mam nastawiony na 7 rano mierzę tempkę i śpię dalej, myślę, że tak jest najlepiej, ale to moja opinia