reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie styczniowe 07' wątek główny

reklama
Hej dziewczyny...
Można dołączyc??? Jest tu jeszcze ktos????
Mój syn Sebastian urodził sie 5 stycznia 2007 r. Jak ten czas leci :))) ogólnie teraz jest w gronie przedszkolaków choć dziś nie poszedł bo przeziebił sie :((( Ale mam nadzieje że szybko mu przejdzie i jeszcze w tym tyg wróci do przedszkola :)

Witaj Patrycja
Co prawda dziewczyny przewaznie siedza na zamnkietym, ale zawsze ktos tu zaglada.Ja jakos ostatnio zaprzestalam pisania na styczniowkach ale zawsze zagladam tu z sentymentu i z nadzieja ze jednak dziewczyny sie nawroca i dadza szanse nowym ktore sie pojawiaja:tak:

Witaj Kama... chociaż Ty mnie przywitałas :):):) Gratuluje fasolki :):) Ja chciałabym tu zagościć na dłużej ale czy bedzie z kim rozmawiac???

Moze dziewczyny zauwaza ze ktos tu jednak jest i zaczna pisac:tak:.Widze ze masz synkow zima urodzonych. Moj M takze ma na imie Sebastian:-D i musze ci napisac ze to sa cudowni mezczyzni:tak:

Moze dziewczyny zauwaza ze ktos tu jednak jest i zaczna pisac:tak:.Widze ze masz synkow zima urodzonych. Moj M takze ma na imie Sebastian:-D i musze ci napisac ze to sa cudowni mezczyzni:tak:
Dokładnie wspaniali ale także i uparci :p:))
Patrycja, witaj :-) -czemu tak późno dołączyłaś do styczniówek?:)

Kama - gratuluję!

A w sumie sama niewiem czemu jakoś mi umknoł ten wątek ... :p

:-Dwidzą was, widzą:-D:-D:-D cześć dziewczyny:tak::happy: piszcie co tam, jak tam przeszły wakacje, co u dzieciaczków, pokażcie jakieś zdjątka swoich chłopaczków:-)Patrycja- lepiej późno niż wcale;-)WITAJ:-)

reklama
Patrycja, witaj :-) - czemu tak późno dołączyłaś do styczniówek?:)

Kama - gratuluję!
Dziekuje :tak:

Wiedzialam ze ktoras tu zajrzy:-p:-D Wakacje minely bardzo szybciutko.W tym roku nie bylismy w Polsce bo M zostawil sobie wolne zeby na swieta jechac.Tak wiec od 9 grudnia siedzimy w Polsce i wracamy dopiero 9 stycznia:-DJuz sie doczekac nie moge a tu jescze 3 miesiace:zawstydzona/y:Dominik coraz madrzejszy sie robi i coraz cwanszy:-D Dopiero pod koniec miesiaca idzie do przedszkola i juz sie nie moge doczekac bo chociaz chwile odpoczne od niego:-p