Natalineczka555
kocham kochać :)
oświadczenia o dochodach zebysmy pozyczke dostalijakiego oświadczenia? o co chodzi?
mówie wam zawiodlam sie po raz wtory na ludziach jak nic
wlasnie szukam pracy dla m nowej bo juz tego mam po dziury w nosie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oświadczenia o dochodach zebysmy pozyczke dostalijakiego oświadczenia? o co chodzi?

Oby tak dalej:-)

Co temu palantowi zalezy to ja nie wiem

Mam nadzieje ze tez sie troszke przespi
:-)

Jak się jest w centrum zasięgu , to z połączeniem nie ma problemu.Ja też mam internet z PLAY-a i nie narzekam nigdy nie było problemu z połączeniem
....mam tak zawalone gardło że mówić nie umiem nikt mnie nie rozumie i lekarce tłumaczyłam wszystko na "migi" :///////

oraz płukaj gardełko jak najczęściej wodą z solą.

to cię dopadło....fatalnie sie dzis czuje,głowa mnie boli,mam jakies dreszcze i jak by tego mało było to cos mnie postrzykło w plecy i nie moge normalnie funkcjonowac ,chodze jak robot,cieżko wykonac mi jakis ruch.nie mam pojecia co to jest ale niech mi to przejdzie bo nic nie zrobie.[/COLOR]
Może dysk ci wypadł? 

noo baaaa... Bierz go, wykorzystaj niecnie.hehehehehe, no no, a co Ty na to? czy to z z Twojego polecenia by było???![]()

no widzisz.:-):-):-) Teraz to już z górki będzie.Z rana placz w domku ku mojemu zdziwieniu jak weszlam z Laura do przedszkola nie plakala.Przebralam jej buciki i zaprowadzilam za reke do sali.Przyszla kolezanka dlam jej buziaka i poszlam.Nie plakala bo kolezanka ja przytulila na powitanie.Chyba tylko dlategoWazne ze chociaz jeden dzien nie ryczala:-):-)
Trzymajcie kciuki - jestem dobrej mysli ze potem nie zaczela plakac
Odbiarem ja o 12:15 wiec mam jeszcze chwilke)
ale o co chodzi?Weszłam jeszcze tylko na temat z Anią. dziewczyny, zdjecie nadal nie zgodne z regulaminem. Czy któraś może zrobić zdjęcie siebie z pudełkiem, w srodek włożyć jakieś zdjeci adzieci???

Dominik juz odebrany ze szkoly,Wiktoria spi juz chyba ponad godzinke i teraz Klaudia sie tez polozylaMam nadzieje ze tez sie troszke przespi
:-)
O juz spi[/B]

Zamiast religi do kl. III i angielskiego do kl. III Kacprowi spakowałam podręczniki do kl. II , te Julki. Jak weszłam do szkoły pani od angielskiego śmiechem mnie powitała.

. Odrobimy lekcje i popołudnie mamy wolne. Ufff...:-)