reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie kobietki! Lena i Perfecta - wszystkiego dobrego na nowej drodze życie.... :) Ewelinka - przykro mi z powodu psiaczka, wiem co czujesz. Ewuś - jak zwykle podziwiam Cię że dajesz radę z taką "gromadką" urwisków, i tak jak dziewczyny mówią, ojciec maluchów nie dorósł do swojej roli więc niech spada (na drzewo banany prostować) !!! Przepraszam, ale nie pamiętam co inne pisały więc nie odpowiadam... :(

Za tydzień wyjeżdżam na miesiąc do mojej mamy i tam nie będę miała ani netu ani auta... jak to jest z autobusami? czy można dziecko przewozić? a jeśli można to jak?

reklama
Kurcze wszystko sobie skasowałam conapisałam :((((((((((((((((((((((((((((((((9
Napiszę to co pamiętam

Ita - piękne zdjęcia, zazdorszczę, ja miałam fatalnego fotografa, straznie kiczowate zdjęcia nam zrobił

Gosiagro- Majeczka słodziutka, a włoski ma niesamowite:))

AniuCh- trzymam kciuki za Filipka, oby jak najszybciej wyleczyli mu lekarze serduszko!!! A TY żebyś miała duuużo siły i spokoju!

-avena- - u tak małych dzieci poprzez zabawę- rehabilitację szybko można doprowadzić do normy, życzę więc udanych zabaw:))

mojemu jeszcze nie zmienił się kolor oczu

Tastuś uśpił synka maruderka, umęczyłam się razem z moim synkiem w nocy przez katarek:((((biedaczek mój

Jutro mamy szczepienie, dzwoniłam do punktu szczepień i kazała przyjść, lekarz przebada Łukaszka i zadecyduje co robić, boję się ze jak powie ze można szczepić to będą jakieś powikłania, strasznie się boję, wolałabym żeby przełożył na inny termin:(((

koriander to nie ja pisałam o słoiczkach- ja karmię piersią ale będę wprowadzać nowe pokarmy po 4 miesiącu, tak powolutku bardzo.

Chciałam jeszcze powiedzieć, ze teraz jak Łukasz przeziębiony to ma bardzo duy apetyt, bardzo czesto je

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny co na biegunki dla maleństwa jest dobre bo coś zjadłam i moja zrobiła dzisiaj już 4 kupę więc wydaje mi się, żeto biegunka;)

A to ja z moim mężęm;)
Obraz 015.jpg

lena-pięknie lena cudna para:-)

Ja zamierzam wprowadzać jakieś owocki i warzywka jak skończy 4 miesiące bo zanim się nauczy jeść to będzie akurat 6 miesiąc:-D a może łyżeczką to będzie chciała bo teraz nie chce pić nawet z butli a jak miała miesiąc to tak ślicznie piła herbatki a traz za nic w świecie tylko cyc cyc cyc

Ita - rewelacja!!!!zdjęcia robią wrażenie, widać że fotograf z prawdziwego zdarzenia je robił
AniaCh - super że mały tak ładnie przybiera, może serduszko też jeszcze się unormuje
Magda M - a Twój mały łączy już łapki??
Gosiagro - Ty to sobie nieźle pośpisz, ja chodzę spać ok północy, albo i trochę później, a o 21:30 wołami by mnie nie zaciągnął do wyrka:-D
Kasiulka1980 - Najlepszego dla maleństwa:-)
Emalia - trzymam kciuki za szczepienie, daj znać ile waży maluszek
Ewela - nie dość że masz morze to jeszcze pogodę nie ma sprawiedliwości na tym świecie:wściekła/y:Ja też chcę!!!!!:-D
Ewelinka - ja mam tak samo ze zwierzakami, zawsze jakiś futrzak musi być
Kpi - moja Iga urodziła się z granatowymi oczkami, zmienia jej się cały czas kolorek, na zewnątrz ciemna otoczka, w środku jaśniejsze takie zielono-brązowe, do końca nieokreślone, a ja i mąż mamy brązowe.
Anecznik - kawał chłopa z Twojego szkraba, moja Iga też już będzie pod 7kg podchodzić, ostatnio miała 6250 ale to było 2 tyg temu.
Zyrafka - podobno małe przeziębienie nie jest przeciwwskazaniem do szczepienia, a chce częściej do cyca bo może pić mu się chce przez katar, może częściej przez buźkę oddycha
Lena - świetnie się prezentujecie i jacy zadowoleni:)
Uf nadrobialm produkcję dzisiejszą, u nas 2 z rzędu nocka przespana od 21 - 6, więc super, ja też tak jak piszecie wprowadzę pierwsze owoce i warzywa dopiero za miesiąc. Po wizycie u alergologa wiem też że jakieś kaszki będę małej podawać, mówiła że następnym razem mi wytłumaczy co i jak, myślałam że kaszki to troszkę później. Idę ogarnąć chatę bo dzisiaj moja przyjaciółka-przyszła chrzestna Igi przyjeżdża.

Ita - rewelacja!!!!zdjęcia robią wrażenie, widać że fotograf z prawdziwego zdarzenia je robił
AniaCh - super że mały tak ładnie przybiera, może serduszko też jeszcze się unormuje
Magda M - a Twój mały łączy już łapki??
Gosiagro - Ty to sobie nieźle pośpisz, ja chodzę spać ok północy, albo i trochę później, a o 21:30 wołami by mnie nie zaciągnął do wyrka:-D
Kasiulka1980 - Najlepszego dla maleństwa:-)
Emalia - trzymam kciuki za szczepienie, daj znać ile waży maluszek
Ewela - nie dość że masz morze to jeszcze pogodę nie ma sprawiedliwości na tym świecie:wściekła/y:Ja też chcę!!!!!:-D
Ewelinka - ja mam tak samo ze zwierzakami, zawsze jakiś futrzak musi być
Kpi - moja Iga urodziła się z granatowymi oczkami, zmienia jej się cały czas kolorek, na zewnątrz ciemna otoczka, w środku jaśniejsze takie zielono-brązowe, do końca nieokreślone, a ja i mąż mamy brązowe.
Anecznik - kawał chłopa z Twojego szkraba, moja Iga też już będzie pod 7kg podchodzić, ostatnio miała 6250 ale to było 2 tyg temu.
Zyrafka - podobno małe przeziębienie nie jest przeciwwskazaniem do szczepienia, a chce częściej do cyca bo może pić mu się chce przez katar, może częściej przez buźkę oddycha
Lena - świetnie się prezentujecie i jacy zadowoleni:)
Uf nadrobialm produkcję dzisiejszą, u nas 2 z rzędu nocka przespana od 21 - 6, więc super, ja też tak jak piszecie wprowadzę pierwsze owoce i warzywa dopiero za miesiąc. Po wizycie u alergologa wiem też że jakieś kaszki będę małej podawać, mówiła że następnym razem mi wytłumaczy co i jak, myślałam że kaszki to troszkę później. Idę ogarnąć chatę bo dzisiaj moja przyjaciółka-przyszła chrzestna Igi przyjeżdża.

\
wiesz co raz widziałam jak złączył rączki.

reklama
Moje złote dziecko spało dziś od 21 do 6.30, później 9 i jeszcze do 11 :-D Uwielbiam ją :-D
Lencja- tak wódkę na chrzciny mielismy jeszcze z wesela, moja mama zostawiła wtedy trzy flaszki ;-) dwie poszły, mam jednak nadzieję, że trzecia się nie przyda ;-)Co do basenu zawsze możecie skoczyć do Bydgoszczy na Fordon- tam w przedszkolu Bajka jest chyba też woda ozonowna :-)
Milka- ja zdecydowanie muszę "obrabiać" wieczorem dzieci osobno, ale to głównie Piotrek chce cały czas przytulać i głaskac Małgosię i ta zamiast się wyciszać to mi się rozbudza :-)
ita- przepiękne te zdjecia ślubne, no i piekna panna młoda :-)
AniaCH- trzymam kciuki, żeby z serduszkiem było wszystko ok.
athena- no to mamy pierwsze dziecko które spróbowało cos innego niż mleczko. A te jabłka to mu dałas Wasze, czy ze sloika?
kpi- Małgosia ma cały czas błękitne oczy
Lena byłaś zachwycająca!!!!

Małgoś wzywa, lecę

Do góry