Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przeczytałam tylko ostatnie dwie strony, bo czasu brakuje :-) Nineczka strasznie wymagające dziecko
heh a jeszcze czeka nas przeprowadzka w tym miesiący do innego mieszkania, aż drżę na samą myśl o pakowaniu i rozkładaniu wszystkiego brrrr 
tyle ostatnio zdjęć ślubnych było na forum że i ja postanowiłam się pochwalić:-)
Zobacz załącznik 282047Zobacz załącznik 282048Zobacz załącznik 282049Zobacz załącznik 282050Zobacz załącznik 282051Zobacz załącznik 282052
cudowne zdjecia jak z bajki 
Dzień dobry,
dzisiaj nie wiedzieć czemu Maja zaserwowała nam pobudkę o 2 w nocyjuż nie pamiętam kiedy o tej porze ja karmiłam
a potem następna była już standardowa jak zwykle o 6, teraz sobie z tatusiem w łóżku śpi:-)
Ewuś! Jaka to radość czytać w końcu Twoje postyWitam sie poranne:-)
Nie pamiętam kiedy o tej porze ostatnio mozna było mnie zastac:-)
Humorek od razu lepsze jak już uświadomiona i pogodzona z losemniech kretyn na drzewo spada:-)
moje urwisy nie spia więc musze spadać(Szymonek już o 5 zrobił mi pobudkę...)
Miłego dnia mam nadzieję że potem jeszcze będę miała chwilkę
tak jego mam płaci mi 250zł na dziecko...
widziałam też poprzedni niech ta małpa spada na drzewo! Jak nie umie docenić takich skarbów!
Dobrze, że zaglądasz do nas czasem, jestem dla Ciebie pełna podziwu jak sobie radzisz 
najwazniejsze to cwiczenia bez nich nie schudniesz i dieta niskokaloryczna i zobaczysz efekty,a nie jakas chemie bedziesz jadła,która i tak ci nie pomoze .

witam
u nas dziś piękne słoneczko więc długi spacerek przed nami, trzeba wykorzystać pogodę zanim znów będzie mokro ..., najgorzej tylko z tą czapką ..
nie lubi ...
mam pytanie czy Waszym dzieciątkom zmienia się już kolor oczu?
Natalcia miała granatowe a teraz ma niebieściutkie ..., a czy któreś ma np. zielone, brązowe? czy to jeszcze za wcześnie?

to co będzie w 6 miesiącu :-)
czas się przerzucić na większą butelkę :-)

Ja jutro ide na wazenie, pewnie nieco ponad 5,5kg bedzie