Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wierzę że będzie dobrze, trzymamy z Tymkiem kciukiita dziękuje, bardzo bym chciała żeby było tek jak piszesz....
a co do obserwacji to właśnie nie zauważyłam nic co by mogło na to wskazywać, jak sie do niego mówi i uśmiecha to reaguje dobrze, po swojemu odpowiada i potrafi sie wybudzić przy jakiś bardzo głośnych krzykach np Asi wiec myślałam ze jest ok, ale ziarno wątpliwości zostało zasiane a ja zaczełam sie zastanawiać czy on nie reaguje tylko na nasz widok, póki co zostaje wierzyć ze będzie dobrze czekać

i jak teraz podczas karmienia miałam mega katar to też kazali mi go użyć.

a z tortem pomyślę i może zrobię tak jak Ty:-)
musimy walczyć bo jakiś kibol nas wyprzedził

nie macie możliwości samodzielnego mieszkania? a z allegro niestety nie pomogę, tylko kupuję
chociaż mam to gdzieś...przecież nie zaknebluję Go...
a dla nas tylko ta mdła zieleń
Powiedział że to jest tendencja do odginania się, troszkę za duże napięcie mięśniowe, mam nie nosić "na samolot" czyli brzuszkiem do dołu bo to sprzyja odginaniu się. I łapki za bardzo zaciska, mam się spotkać z rehabilitantem który mi pokaże jak ją odpowiednio nosić i jak się bawić żeby przestała zaciskać. Poza tym wszystko fajnie. Troszkę mnie martwią te łapki:-(

już nie pamiętam kiedy o tej porze ja karmiłam
a potem następna była już standardowa jak zwykle o 6, teraz sobie z tatusiem w łóżku śpi:-)
:-):-) z boku głowy i na czubku ma takie długie i jej tak śmiesznie odstają
, co uczeszę to za chwilę i tak jakiś Chopin się robi
natomiast z tyłu na środku ma wytarte

, no ale rano wcześniej wstaje, to i wieczorem długo wytrzymać ciężkoej a co ja ominęłam,dlaczego zdec nie ma?u mamy dalej jest??

Silna kobitka, a do tego ta fryzurka.

No i fajnie,że masz taki nastrój. Teraz musi byc już tylko lepiej. A dziad niech żałuje. Jesteś świetną kobitą,i to bardzo ładną i masz cudowne dzieci. Życie cię jeszcze wynagrodzi. Trzymam kciuki!!!:-)