Perfecta - świetnie ,widać że humorek dopisywał i jaki śliczny Jaś
Zyrafka - super minkę zrobił Twój mały, byłam wczoraj u lekarza ze skazą białkową małej, ta lekarka jest alergologiem dziecięcym i przepisała mi na katar te właśnie kropelki, podobno skuteczne, używam od wczoraj
Ewela - byłam pewna że te skarpetki to dla Ciebie:-)
Kajdusia - najlepszego
hefi - Juleczka fajnie sobie radzi z taką dużą butlą, ciekawe czy moja by tak trzymała, muszę zakupić takie uchwyty
ita - prawdziwa wyprawa Cię czeka, zeby wyrównać ciśnienie to podobno się podaje butlę podczas startu/lądowania
MagdaM - moja też woli bardziej prawą stronę, głowa najlepiej na prawej, prawa łapka najczęściej do buzi, dzisiaj idę do neurologa to zapytam o to. Najlepszości dla trzymiesięczniaka!!!!
Ewelinka - psinka jak członek rodziny, współczuję straty;-(
Gosiagro - wracaj do zdrowia
Kasiajanicka - super z tym kateringiem, muszę się zorientować ile to u mnie kosztuje, dobry pomysł poddałaś, u mnie na chrzcinach ok 18-20 osób i to sami najbliżsi, więc organizowanie w restauracji by mi dało trochę po kieszeni
Ewuś - podziwiam Cię, a zachowanie ojca maluszków to aż ciężko komentować
Agast - Jagódka pięknie śpi, moja Iga dzisiaj pierwszy raz spała od 21-6 i sama ją obudziłam bo już mi piersi rozwalało
Klementinka - ja nie dogrzewam
Koriander - moja też się drze jak wyjdzie z kąpieli i to taka syrena że aż uszy bolą
Uf opanowałam dzisiejszy dzień na bb jakoś się udało, a teraz zmykam do Igi