Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale Ty aktywna babeczka jesteś- fiu fiu! :-)
napisz co u Ciebie, jak się czujesz, dojrzewacie do starań o kolejne maleństwo?
szkoda gadać, niedojrzały typek i tyle, jesteś od niego sto razy lepsza i dojrzalsza! Może Wam się jakoś jeszcze ułoży, czego Ci życzę, ale myślę, że musisz chociaż próbować przestać się łudzić....
;-) aż sie nie chce wierzyć, że już zaczyna się na wątku epoka wyżynania zębów... biedna Lilianka :-( A wyczuliście już te ząbki palcami? (edit- doczytałam, że tak ;-)) Oby to trwało jak najkrócej! A z krostkami to nie wiem- może przenosi cos rączką? Od czasu kiedy Małgoś wkłada sobie ręce do buzi (ok 2 tygodnie) też jest trochę wysypana wokół usteczek, myślę, że to od mieszanki śliny, resztek pokarmu i innych rewelacji przyniesionych przez rączki
:-) zawsze było jeszcze jedno ok 4-5 i to poranne nieco później bo ok 7 a dziś taka miła niespodzianka...zobaczymy czy sie jeszcze powtórzy czy to taki jednorazowy wyczyn
:-)
odkąd mąż wrócił to on się budzi jak on wychodzi do pracy...gdyby nie budził się w nocy to mogłabym wstać, ale budzi się więc o 5.30 ledwo oczy otwieram
to jest link https://www.babyboom.pl/forum/mozes...i-sie-24-12-2010-moj-narzeczony-zginal-43013/Ita ja nie znalazlam tej historii gdzie to znajde, straszna tragedia
w nas w maju były takie targi, miałam iść ale wypadły w ten weekend co urodziłamWczoraj bylismy też na targach dziecięcych Expo Kids 2010- super sprawa, wystawiały się firmy od zabawek, chust, kosmetyków, bielizny (kupiłam sobie wreszcie super stanik do karmienia), mebli, butów, róznych instytucji zajmujących się edukacją dzieci, byli też lekarze specjalisci itd, itp... super sprawa!!! Więc niedziela była bardzo rodzinna i udana :-)
ita[/B]- super Tymuś, słodko wygląda, długo tak potrafi utrzymać sam butlę ? A do Szkocji lecicie, czy jedziecie? Mnie też czeka w październiku długa podróż autem z Gosią i jestem pełna obaw
kpi- my własnie w środę idziemy z Małgosią na basen po raz pierwszy. Zdam Wam później relację co i jak

Królewski uwielbiam, ale on nie nadaję się do tych zdobonych
ten na chciny śliczny:-) też się na niego skuszę:-) a powiedz mi ile za niego zapłaciłaś?

mój po szczepieniu miał histeryczne napady płaczu przez sen, ale przeszło;-)a z butlą super wygląda, oj te nasze maluchy to zdolne są:-)Julka też jest maniakiem gier:-)?Ja dzisiaj nie śpie od 5 normalnie masakra, nasza Julka ma dziwne napady płaczu jak śpi. Normalnie zaczyna wyć niesamowicie przez sen i dopiero trzeba ją wybudzić żeby się w miare uspokoiła :/
Wczoraj próbowałam też metody z uchwytami na butelkęi powiem wam że Julka radziła sobie swietnie, nawet jak sobie wyjęła butle to za którymś razem sama wcelowała spowrotem.
Nie wiem czy pokazywałam wam moich 2 maniaków gier
Ide poczytac co tam u was.

:-)