kakakarolina
Fanka BB :)
Do roku możesz być spokojna  Maksowi szły pod koniec 8 miesiąca (ślinił się też od 5 chyba
 Maksowi szły pod koniec 8 miesiąca (ślinił się też od 5 chyba Jak już było tak tydzień przed ząbkami to marudznie przybrało na sile i nie było wątpliwości że to ząbki. Potworny płacz w nocy nie pomagało noszenie. Potem gorączka, biegunka ech ciężko było ale przetrwaliśmy. Teraz wyszły górne jedynki i zauważylam dopiero jak urosły
 Jak już było tak tydzień przed ząbkami to marudznie przybrało na sile i nie było wątpliwości że to ząbki. Potworny płacz w nocy nie pomagało noszenie. Potem gorączka, biegunka ech ciężko było ale przetrwaliśmy. Teraz wyszły górne jedynki i zauważylam dopiero jak urosły zero objawów.czekam na kolejne bo młody chce wszystko jeść a nie ma czym
 zero objawów.czekam na kolejne bo młody chce wszystko jeść a nie ma czym 

chyba dzisiaj się zapowiada taka noc. Już cztery miesiące a ząbków dalej nie ma, ale już widać je bardzo wyraźnie. Mam nadzieję, że lada dzień wyjdą, bo już nie mogę patrzeć jak ona się męczy
 chyba dzisiaj się zapowiada taka noc. Już cztery miesiące a ząbków dalej nie ma, ale już widać je bardzo wyraźnie. Mam nadzieję, że lada dzień wyjdą, bo już nie mogę patrzeć jak ona się męczy