Mała od jakiegoś czasu placze w nocy, nawet kilka razy. Czesto ma przy tym zamkniete oczy. Myślalam ze to zeby ale dzis zauwazylam ze ona blokuje nózki miedzy szczebelkami albo uderza główka w góre łóżeczka. Ochraniacze mam ale nie zdaja egzaminu bo ona je nogami ściaga. Jak zabezpieczyc łóżeczko?? Kurde trzeba było kupic turystyczne
reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
eh ja mam turystyczne i bardzo sie ciesze bo Paweł "rzuca" sie w łozeczku ! doslownie zeby nie materiał dookoła to by poobijał sie całkiem ... musialam odsunac łozko od sciany nawetMała od jakiegoś czasu placze w nocy, nawet kilka razy. Czesto ma przy tym zamkniete oczy. Myślalam ze to zeby ale dzis zauwazylam ze ona blokuje nózki miedzy szczebelkami albo uderza główka w góre łóżeczka. Ochraniacze mam ale nie zdaja egzaminu bo ona je nogami ściaga. Jak zabezpieczyc łóżeczko?? Kurde trzeba było kupic turystyczne
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Marta wiesz u mnie też pierwszą rzeczą o co się pytają to to czy daje mi spać i czy przesypia nocki, hehehe. Głupie pytanie ;P jakby na inne nie było ich spać ;P
U nas od jakiegoś czasu usypiam małego ok 21 i idę do męża na tv i pogadać. Mały niestety nie lubi dzielić się mamą i o 23 zawsze wstaje i płacze w łóżeczku. Jak próbuję położyć w łożeczku, wstaje i wcale mu się to nie podoba. Jak kładę w moim łożku zasypia ;/ więc koniec amorów z mężem i idę do dziecka ;D eh...
U nas od jakiegoś czasu usypiam małego ok 21 i idę do męża na tv i pogadać. Mały niestety nie lubi dzielić się mamą i o 23 zawsze wstaje i płacze w łóżeczku. Jak próbuję położyć w łożeczku, wstaje i wcale mu się to nie podoba. Jak kładę w moim łożku zasypia ;/ więc koniec amorów z mężem i idę do dziecka ;D eh...
Moja dzis nie miala zadnej pobudki w nocy hurrrraaaa. Przeplotłam pomiedzy szczebelki łóżeczka gruby koc i teraz nie blokuje sobie nózek ani nie uderza głowa. Mam nadzieje ze to poczatek sukcesu i juz tak zostanie. Ostatnio poluje na allegro na łózeczko turystyczne w niskiej cenie.
Kasiiula
super !!Moja dzis nie miala zadnej pobudki w nocy hurrrraaaa. Przeplotłam pomiedzy szczebelki łóżeczka gruby koc i teraz nie blokuje sobie nózek ani nie uderza głowa. Mam nadzieje ze to poczatek sukcesu i juz tak zostanie. Ostatnio poluje na allegro na łózeczko turystyczne w niskiej cenie.
Moja dzis nie miala zadnej pobudki w nocy hurrrraaaa. Przeplotłam pomiedzy szczebelki łóżeczka gruby koc i teraz nie blokuje sobie nózek ani nie uderza głowa. Mam nadzieje ze to poczatek sukcesu i juz tak zostanie. Ostatnio poluje na allegro na łózeczko turystyczne w niskiej cenie.
O ja też, ja też. Dziś tak się zaklinowała nogami że sama miałam problem z wyjęciem. Także jakby Ci się trafiły dwa łóżeczka turystyczne to chętna jestem
Daj fotkę jak to zrobiłaś!
Kasiiula
u nas przerwy miedzy jedzeniem przedwczoraj 6h a wczoraj 5.30
moze powoli bedzie przedłużał ten czas i wreszcie mama sie wyśpi normalnie od roku !!!
... a i postęp w spaniu ... Pawełek nie odkrywa sie, nie protestuje jak nakryje go kołderka
w śpiworku latał po całym łóżku a tu grzecznie leży 
Kasiiula
iLONA a do ilu chcesz kupic te lozeczko ?Dziunka dam znac jak cos znajde na allegro. Niestety ceny sa dosc wysokie. Oto foteczka dla Ciebie:
reklama
iLONA a do ilu chcesz kupic te lozeczko ?
No nie wiem, zeby tanio było hehe. Na allegro nowe kosztuje 130zl wiec jak bym upolowała za polowe ceny to bym byla zadowolona-chociaz watpie ze sie uda ;-(
Podziel się: