reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak usypiać maluszka... ?

reklama
Kochane mamy,mam synka ktory ma juz 10 miesiecy i ciagle mam problem z usnieciem jego.Gdy wypija ok. godz.20 mleko z butelki,przez kolejne 20min.musze go nosic na rekach azeby zasna.Czy ktos ma podobnie jak ja?prosze o rady

Kochane mamy,mam synka ktory ma juz 10 miesiecy i ciagle mam problem z usnieciem jego.Gdy wypija ok. godz.20 mleko z butelki,przez kolejne 20min.musze go nosic na rekach azeby zasna.Czy ktos ma podobnie jak ja?prosze o rady
u mnei roznie z zasypianiem ... czasem sam w lozeczku zasypia czasem musze bujac... bywa tez tak ze go usypiam on mocno placze ... wiec biore go do pokoju drugiego siedzimy bawimy sie i po pol h znow próbuje i udaje sie

ps. zapraszam do naszego forum bo wnioskuje ze Twoj Synuś z Listopada :) mamy inne interesujące tematy :)

U mnie mały ok 19 jest mega śpiący a po kąpieli i butli dostaje mega powera ;P Pozwalam mu się pobawić z Tatą i ze mną, do dziadków biegamy itd. kiedy zapętla już się w rozrabianiu, siada-wstaje, obija się wszędzie, a ostatnio nasza godzina O to 21 kładę się z nim do łóżka i dziś zasną w 10 minutek, a babcia chciała go uśpić to wyrywał jej się z rąk i biegał wszędzie.
Mama Oskara może potrzebuje jeszcze troszkę czasu do uśnięcia, albo potrzebuje właśnie tyle czasu żeby się wyciszyć.
U nas wyciszanie na sen to mega wygłupy ;D

U nas w nocy kiepsko...
Myślałam że jak ząb chociaż trochę się przebije to już będzie ok, ale u nas jeszcze gorzej. Pobudki co godzinę i miętolenie nawet pustego cycocha.

Mam dwa śpiworki, jeden Mamas&Papas welurowy a w środku bawełniany, zapinany przez środek, 6-18 m-cy (pow.88cm) , a drugi z Biedronki bawełniany, zapinany z boku 6-12 m-cy (68-74cm).
W tym pierwszym młoda super sobie śpi, dałam go do prania i wyjęłam biedronkowy. Młoda się plątała, kręciła, budziła, jak zdjęłam od razu spokój. Co ciekawe długością się nie różnią, ten welurowy za to jest troszeńkę szerszy.

I weź tu skumaj dzidziocha :D

reklama
Do góry