reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
no to trzeba poszukac aukcji co sie koncza i tanio sa 
no to trzeba poszukac aukcji co sie koncza i tanio sa![]()
No tak robie.
Ostatnia edycja:
Kochane mamy,mam synka ktory ma juz 10 miesiecy i ciagle mam problem z usnieciem jego.Gdy wypija ok. godz.20 mleko z butelki,przez kolejne 20min.musze go nosic na rekach azeby zasna.Czy ktos ma podobnie jak ja?prosze o rady
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
u mnei roznie z zasypianiem ... czasem sam w lozeczku zasypia czasem musze bujac... bywa tez tak ze go usypiam on mocno placze ... wiec biore go do pokoju drugiego siedzimy bawimy sie i po pol h znow próbuje i udaje sieKochane mamy,mam synka ktory ma juz 10 miesiecy i ciagle mam problem z usnieciem jego.Gdy wypija ok. godz.20 mleko z butelki,przez kolejne 20min.musze go nosic na rekach azeby zasna.Czy ktos ma podobnie jak ja?prosze o rady
ps. zapraszam do naszego forum bo wnioskuje ze Twoj Synuś z Listopada
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
U mnie mały ok 19 jest mega śpiący a po kąpieli i butli dostaje mega powera ;P Pozwalam mu się pobawić z Tatą i ze mną, do dziadków biegamy itd. kiedy zapętla już się w rozrabianiu, siada-wstaje, obija się wszędzie, a ostatnio nasza godzina O to 21 kładę się z nim do łóżka i dziś zasną w 10 minutek, a babcia chciała go uśpić to wyrywał jej się z rąk i biegał wszędzie.
Mama Oskara może potrzebuje jeszcze troszkę czasu do uśnięcia, albo potrzebuje właśnie tyle czasu żeby się wyciszyć.
U nas wyciszanie na sen to mega wygłupy ;D
Mama Oskara może potrzebuje jeszcze troszkę czasu do uśnięcia, albo potrzebuje właśnie tyle czasu żeby się wyciszyć.
U nas wyciszanie na sen to mega wygłupy ;D
U nas w nocy kiepsko...
Myślałam że jak ząb chociaż trochę się przebije to już będzie ok, ale u nas jeszcze gorzej. Pobudki co godzinę i miętolenie nawet pustego cycocha.
Mam dwa śpiworki, jeden Mamas&Papas welurowy a w środku bawełniany, zapinany przez środek, 6-18 m-cy (pow.88cm) , a drugi z Biedronki bawełniany, zapinany z boku 6-12 m-cy (68-74cm).
W tym pierwszym młoda super sobie śpi, dałam go do prania i wyjęłam biedronkowy. Młoda się plątała, kręciła, budziła, jak zdjęłam od razu spokój. Co ciekawe długością się nie różnią, ten welurowy za to jest troszeńkę szerszy.
I weź tu skumaj dzidziocha
Myślałam że jak ząb chociaż trochę się przebije to już będzie ok, ale u nas jeszcze gorzej. Pobudki co godzinę i miętolenie nawet pustego cycocha.
Mam dwa śpiworki, jeden Mamas&Papas welurowy a w środku bawełniany, zapinany przez środek, 6-18 m-cy (pow.88cm) , a drugi z Biedronki bawełniany, zapinany z boku 6-12 m-cy (68-74cm).
W tym pierwszym młoda super sobie śpi, dałam go do prania i wyjęłam biedronkowy. Młoda się plątała, kręciła, budziła, jak zdjęłam od razu spokój. Co ciekawe długością się nie różnią, ten welurowy za to jest troszeńkę szerszy.
I weź tu skumaj dzidziocha
Dziunka dam znac jak cos znajde na allegro. Niestety ceny sa dosc wysokie. Oto foteczka dla Ciebie:
ilona, super pomysl! musze tak zrobic
btw, mamy takie same ochraniacze, tylko moj zolty
reklama
agrafka80
Fanka BB :)
czy takim maluszkom moze snic sie cos zlego? dzisiaj w nocy byl mega placz i nie wiem dlaczego![]()
ja myślę, że może. Alicja często się budzi z płaczem, albo sobie coś "gada" przez sen, wiec na pewno już coś się śni konkretnego i mogą się przestraszyć.
Podziel się: