mary-beth
Fanka BB :)
Mary trzymam kciuki ipowodzenia w licytacji :-)
a ten bol brzucha masz mocny? a utrzymuje sie w jednym miejscu? bo jezleli masz ciaze pozamaciczna to test wykarze ze nie jestes w caiazy, a jezleli czujesz sie neiepewnie to idz do lekarza i rozwieje watpliwosci , pobierze krew i wsio bedzie wiadomo
wzajmenie milej niedzieli
Ból mam w podbrzuszu i kłujący po lewej stronie, jakby jajnik. No i kłuło bardzo mocno z poniedzałku na wtorek, a teraz to po prostu czuję, ze kłuje i ten lekki ból, ale nie jest zbyt mocny.
Kurcze... Może faktycznie powinnam pójść do lekarza.

Trochę mnie to zmartwiło z tą ciążą pozamaciczną, bo jakoś tej opcji pod uwagę nie brałam...
 Trochę mnie to zmartwiło z tą ciążą pozamaciczną, bo jakoś tej opcji pod uwagę nie brałam...  No, ale w takim razie chyba nie ma co zwlekać - jesli jutro @ nie przyjdzie, to zapiszę się na wizytę! A jutro mam w ogóle rozmowę ws. pracy, więc pewnie nie zdążę wrócić przed zamknięciem mojego legesenter...
 No, ale w takim razie chyba nie ma co zwlekać - jesli jutro @ nie przyjdzie, to zapiszę się na wizytę! A jutro mam w ogóle rozmowę ws. pracy, więc pewnie nie zdążę wrócić przed zamknięciem mojego legesenter... 
 Przynajmniej na wtorek się wówczas zapiszę!
 Przynajmniej na wtorek się wówczas zapiszę! OK, zero stresu teraz, żeby się nie zacząć na zapas denerwować!
A jak Ci mija dzień?

A Ciebie cos dopadło? Kuruj się i zdrówka życzę!
 A Ciebie cos dopadło? Kuruj się i zdrówka życzę!  Słonko swieci, więc pójdę zaraz pobiegać. Póki co muszę przygotowac papiery na jutrzejszą rozmowę ws. pracy. :-)
 Słonko swieci, więc pójdę zaraz pobiegać. Póki co muszę przygotowac papiery na jutrzejszą rozmowę ws. pracy. :-) 

pelen relax
 pelen relax 

Tak czy inaczej pójdę do lekarza, jesli @ jutro nie przylezie - przynajmniej się z nim przywitam!
 Tak czy inaczej pójdę do lekarza, jesli @ jutro nie przylezie - przynajmniej się z nim przywitam! 

Tutaj prawie co tydzien mlodziez w weekendy ginie, szczegolnie chlopacy a dziewczyny to tez czesto ale jako pasazerki. I cos tam debatowali aby podniesc "wiek" na prawko.
 Tutaj prawie co tydzien mlodziez w weekendy ginie, szczegolnie chlopacy a dziewczyny to tez czesto ale jako pasazerki. I cos tam debatowali aby podniesc "wiek" na prawko.