reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

dziewczyny to mam takie pytanie. Na moich wynikach bety jest taki zakres 4tydz 9,5-750,00 5tydz 217,0-7138,0 i 6 tydz 158,0-31795,0. i na dole taka dopisaka WIEK CIĄZY LICZONY OD DNIA OSTATNIEJ MIESIĄCZKI. to mając beta 487,4 w którym przedziale się mieszczę? bo pasują te trzy:szok: a na suwaczku z terminu ostatniej @ wychodzi mi 5 tydz i 6 dni:szok:

reklama
dziewczyny to mam takie pytanie. Na moich wynikach bety jest taki zakres 4tydz 9,5-750,00 5tydz 217,0-7138,0 i 6 tydz 158,0-31795,0. i na dole taka dopisaka WIEK CIĄZY LICZONY OD DNIA OSTATNIEJ MIESIĄCZKI. to mając beta 487,4 w którym przedziale się mieszczę? bo pasują te trzy:szok: a na suwaczku z terminu ostatniej @ wychodzi mi 5 tydz i 6 dni:szok:

Kamia jesteś w 6 tygodniu:DD

Kamia no piekna betka! :))))))))) Wspaniala!!! Idz do ginka pokaz mu wyniki, niech sobie popatrzy a potem go zmien! Ja bym do takiego juz nie poszla!
Mi dzisiaj w szpitalu powiedzieli, ze jak na USG jutro wszystko bedzie ok, szczegolnie ndo to bedziemy mogli od razu zaczac staranka bez czekania :) Strasznie sie ciesze bo kolejne miesiace czekania, uwazania, i strachu przed kolejnym poronieniem by mnie chyba dobily :(

kahaka mozesz miec tak jak ja mialam - regularne cykle a tu na raz dwa cykle pod rzad po 44 i 42 dni, potem sie wyreguluje, nie martw sie, czasem sie tak zdarza:*

Kamia, naprawde jeszcze raz gratuluje, az sie smieje sama do siebie i jeszcze bardziej wierze ze my tez niedlugo znowu bedziemy sie cieszyli tak jak Ty dzisiaj :)

Buziaczki dziewczynki:*

super wiadomości:-) szybciutko Wam to pójdzie mówię Ci;-) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i betkowe fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)

POZIOMKI- dziekuje :*;-)
KAHAKA- Tobie rowniez dziekuje.

rano zrobie test -zawioze dzieci do przedszkola i jak wroce ,odpale kompa i dam znac:tak:mam nadzieje ,ze beda to dobre wieści;-):-):-)

Kamia, no i widzisz, wszystko w porządku :)

Mama, trzymamy kciuki za piękny teścik.

Poziomki, jak się czujesz??

Ja niestety nadal oczekuję skoku, do tego źle się czuję :(

reklama
Do góry