reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

na normalne miala na mysli modyfikowane mleczne <czy jakk to je nazwac> jej zdaniem <baba starej daty> kazde dziecko powinno byc na bezmlecznnych mlekach <nutramigen,petitt> nawet jak dzieco nie ma skazy <profilaktycznie> a dopiero po roku próbowac na normalne <czyli zwykle mleka modyfikowane :| >
Eeeeeee, to musi być jakies nieporozumienie.
Niewierze... :eek::sorry:

reklama
Eeeeeee, to musi być jakies nieporozumienie.
Niewierze... :eek::sorry:
mowie ci ... baba nawiedzona :| nawet nie zwazyla Pawla ile teraz wazy nie spytala z jaka waga sie urodził< toz jakby urodzil sie 5 kg bo i takie dzieci sa :D to 4kg przez 10 miesiecy to mało !! tak mi sie wydaje> nie spytala o wyniki nic... ona twierdzi ze złe mleko i dieta wiec dziecko na bezmleczka muszi isc!! :|

my po wizycie u poradni schorzeń somatrycznych ... no i .... baba ok.70 lat albo i lepiej wymalowana wytapirowana :| :| :\ ... ja jej kartke z wagami Pawełka <pediatra spisała wszystkie wagi od urodzenia ile kiedy przybierał...> NAwet nie spojrzała !! ... nei spytała o wyniki krwi i moczu <pediatra mowila ze na pewno beda chcieli> spytala tylko ile Pawel wazy wiec mowie pod koniec sierpnia niecale 9 kg ... NAWET NIE ZWAŻYŁA !!! Spytała co daje jesc.... i kazala przejsc na diete całkowicie BEZMLECZNA !!!! zmienic mleko na bebilon pettit :| :|:| a przeciwskazania jakie ??? zero biegunki zero zaczerwienienia pod jakakolwiek postacia :|:|:| .... wiec po co zmieniac mleko dziecku ??????? zgłupiałam .... jutro ide do pediatry porozmawiac z nia ... Stara baba jakas ta SPECJALISTA :| bosh ...

Bo ona jeszcze z tych czasow gdzie sie krowie dawalo i nie nadaza:)
Po co dziecku mleko dla alergikow jak alergikiem nie jest? Powinna obejrzec badania, zobaczyc co z waga, a nie pytac o samo mleko. Eee tam, idz normalnie do pediatry i sie poradz. A to, co ci ta babcia powiedziala i wpuscilas jednym uchem, wypusc drugim:)
I nie denerwuj sie, takich ''specjalistow'' na peczki, nie ma co sie przejmowac:)

Bo ona jeszcze z tych czasow gdzie sie krowie dawalo i nie nadaza:)
Po co dziecku mleko dla alergikow jak alergikiem nie jest? Powinna obejrzec badania, zobaczyc co z waga, a nie pytac o samo mleko. Eee tam, idz normalnie do pediatry i sie poradz. A to, co ci ta babcia powiedziala i wpuscilas jednym uchem, wypusc drugim:)
I nie denerwuj sie, takich ''specjalistow'' na peczki, nie ma co sie przejmowac:)

HAHAHA co racja to racja. Poszlismy z młodym do nefrologa to lekarka nie wiedziala co to za bakteria w moczu :szok::szok::-D:-D u "normalnego" [b. madrego?] pediatry okazalo sie ze jest oki. A niby specjalista od danej dziedziny powinien wiedziec lepiej....

ps. ta niby "specjalistka" to tez jakas podstarzała, niedowidzaca babuszka, moze amnezja jej juz dokuczala ze nie pamieta nazw bakterii:confused2::eek:

my po wizycie u poradni schorzeń somatrycznych ... no i .... baba ok.70 lat albo i lepiej wymalowana wytapirowana :| :| :\ ... ja jej kartke z wagami Pawełka <pediatra spisała wszystkie wagi od urodzenia ile kiedy przybierał...> NAwet nie spojrzała !! ... nei spytała o wyniki krwi i moczu <pediatra mowila ze na pewno beda chcieli> spytala tylko ile Pawel wazy wiec mowie pod koniec sierpnia niecale 9 kg ... NAWET NIE ZWAŻYŁA !!! Spytała co daje jesc.... i kazala przejsc na diete całkowicie BEZMLECZNA !!!! zmienic mleko na bebilon pettit :| :|:| a przeciwskazania jakie ??? zero biegunki zero zaczerwienienia pod jakakolwiek postacia :|:|:| .... wiec po co zmieniac mleko dziecku ??????? zgłupiałam .... jutro ide do pediatry porozmawiac z nia ... Stara baba jakas ta SPECJALISTA :| bosh ...

Kasiula po pierwsze wspolczuje takiej wizyty. Niestety nasza służba zdrowia kuleje, specjaliści wyjechali za granice, nie ma kto leczyc- no chyba ze specjaliści od siedmiu boleści. Wiec najlepiej skonsultuj to ze swoja pediatra. Chociaż podejrzewam ze ona nie bedzie chciala podwazac jej decyzji. Chociaz dla mnie wasza wizyta u tej specjalistki była nie potrzebna. Przeciez Pawełek ma dobra wage-9kg to nie jest mało. Moja wazyła ostatnio 9100g, przez miesiac nie przytyła ani grama i nikt nas do specjalistow nie wysyla. Ah nie wiem, moze gdzies w tych postach przeoczylam przyczyne waszej wizyty. No nic trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte u pediatry.

Wyczułam palcem zabka-tym razem jest to gorna prawa jedynka ;-) Oj ida hurtowo zeby ida

Kasiula po pierwsze wspolczuje takiej wizyty. Niestety nasza służba zdrowia kuleje, specjaliści wyjechali za granice, nie ma kto leczyc- no chyba ze specjaliści od siedmiu boleści. Wiec najlepiej skonsultuj to ze swoja pediatra. Chociaż podejrzewam ze ona nie bedzie chciala podwazac jej decyzji. Chociaz dla mnie wasza wizyta u tej specjalistki była nie potrzebna. Przeciez Pawełek ma dobra wage-9kg to nie jest mało. Moja wazyła ostatnio 9100g, przez miesiac nie przytyła ani grama i nikt nas do specjalistow nie wysyla. Ah nie wiem, moze gdzies w tych postach przeoczylam przyczyne waszej wizyty. No nic trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte u pediatry.

Wyczułam palcem zabka-tym razem jest to gorna prawa jedynka ;-) Oj ida hurtowo zeby ida
ah kurcze boje sie ze pediatra wlasnie nei bedzie chciala podważać decyzji tej baby starej :[ powaliło ich wszystkich ;/ dzis po 17 ide do pediatry na rozmowe :|:|:|:| eh .... :/

Kasiula zmiana mleka nie jest jakas straszna. Przeciez mleko dla alergikow to nie trucizna i Pawelkowi nic zlego sie nie stanie ;-) Glowa do góry

Kasiula zmiana mleka nie jest jakas straszna. Przeciez mleko dla alergikow to nie trucizna i Pawelkowi nic zlego sie nie stanie ;-) Glowa do góry

tak ale czemu ma przejsc na diete bezmleczna <całkowicie. skoro mu nic nei jest :| > tylko uciazenie bede miala bo wszytsko dokladnie cyztac czy mleka nie ma w skladzie :|

tak ale czemu ma przejsc na diete bezmleczna <całkowicie. skoro mu nic nei jest :| > tylko uciazenie bede miala bo wszytsko dokladnie cyztac czy mleka nie ma w skladzie :|

Uciazenie?? Nie bedzie tak zle. Moja jest na nutramigenie i podaje jej danonki, obiadki ze sloika-z mlekiem. Nie bedzie tak zle.

reklama
Do góry