Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
poziomki kochana powodzenia dzisiaj na usg:-) jak tylko wrócisz to napisz nam co tam fajnego Pan doktorek wypatrzył:-)
a ja jutro idę do lekarza, ale powiem szczerze, że nie wierzę żeby On tam coś wypatrzył (o czym świadczy moja poprzednia wizyta u niego
) ale w sumie idę do niego bo byłam tam ostatni raz a poza tym przyjmuje z NFZ i chcę od niego skierowania na podst. badania mocz, krew cholesterol itp.
Dziewczyny powiedzcie mi z waszego doświadczenia: jeżeli jestem (zróbmy duży zakres bo nie wiem czy ta owu nie była później) ok 4-6 tyg to co lekarz powinien jutro zobaczyć? wiecie chodzi mi o tyo, żeby mi znów nie nagdał głupot
a tak ogólnie to muszę się porozglądać za innym lekarzem:-)
kahaka jak się czujesz?? jak stersior przed prawkiem??:-)
monooke co tam u Ciebie??
tak nas tu dużo, że trudno wymienić każdą dziewczynę więc pytam po kolei wszystkie co tam u was we wtorkowy ranek??:-)
a ja jutro idę do lekarza, ale powiem szczerze, że nie wierzę żeby On tam coś wypatrzył (o czym świadczy moja poprzednia wizyta u niego

Dziewczyny powiedzcie mi z waszego doświadczenia: jeżeli jestem (zróbmy duży zakres bo nie wiem czy ta owu nie była później) ok 4-6 tyg to co lekarz powinien jutro zobaczyć? wiecie chodzi mi o tyo, żeby mi znów nie nagdał głupot

kahaka jak się czujesz?? jak stersior przed prawkiem??:-)
monooke co tam u Ciebie??
tak nas tu dużo, że trudno wymienić każdą dziewczynę więc pytam po kolei wszystkie co tam u was we wtorkowy ranek??:-)