reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

poziomki kochana powodzenia dzisiaj na usg:-) jak tylko wrócisz to napisz nam co tam fajnego Pan doktorek wypatrzył:-)
a ja jutro idę do lekarza, ale powiem szczerze, że nie wierzę żeby On tam coś wypatrzył (o czym świadczy moja poprzednia wizyta u niego:crazy:) ale w sumie idę do niego bo byłam tam ostatni raz a poza tym przyjmuje z NFZ i chcę od niego skierowania na podst. badania mocz, krew cholesterol itp.
Dziewczyny powiedzcie mi z waszego doświadczenia: jeżeli jestem (zróbmy duży zakres bo nie wiem czy ta owu nie była później) ok 4-6 tyg to co lekarz powinien jutro zobaczyć? wiecie chodzi mi o tyo, żeby mi znów nie nagdał głupot:no: a tak ogólnie to muszę się porozglądać za innym lekarzem:-)
kahaka jak się czujesz?? jak stersior przed prawkiem??:-)
monooke co tam u Ciebie??
tak nas tu dużo, że trudno wymienić każdą dziewczynę więc pytam po kolei wszystkie co tam u was we wtorkowy ranek??:-)

reklama
Cześć dziewczynki :-D
Mononoke, kamia, ja się testów na prawko nie boję tylko jazdy - a u nas wszystko jest jednego dnia, najpierw idę na test, a potem na praktykę :eek: boje się jak cholera, nie czuję się na siłach, żeby to zdać...
poziomki czekamy na wieści z usg!!!
LILITH ta moja gin jest ok, jedyna sensowna w moim mieście...:crazy: a luteinę też brałam, to prawie to samo co duphaston. A moja temperatura dziś...36,15...ja się zastrzelę :wściekła/y:

kahaka ... my tez mielismy w jeden dzien wszystko :) A ja jeszcze poszlam pierwsza na jazde! Nie martw sie, jedz sobie powolutku - im wolniej tym lepiej (ale nie przesadz, jedna dziewczyne z naszej grupy facet oblal bo w zabudowanym jechala 40km/h, wiec najlepiej jest jechac idealnie ze znakiem czyli 50km/h, no chyba ze sa jakies strefy gdzie jest inne ograniczenie predkosci). Na skrzyzowaniu sobie spokojnie czekaj jak przejada wszystkie samochody, zyskujesz czas stojac :D wiec mniejsza szansa na popelnienie bledu :) Parkuj tez powoli, ale dokladnie, nie ma sensu sie spieszyc.... ja jezdzilam 45 minut! Wy teraz macie latwiej bo jezdzicie 20 czy 25 .... Poprostu sie skup, usmiechaj sie, ale sie nie odzywaj, tylko droga!
Ja zdawalam o 7:30 rano w sobote wiec ruch byl niewielki, ale za to komunikacja padla na najwiekszym rondzie w miescie i byla masakra, wiec kiedy egzaminator jak juz dojezdzalismy do ronda powiedzial to tu bedzie w prawo (myslac o skreceniu na rondzie w prawo) to ja przed rondem w jakas uliczke wjechalam, a na jego wielkie oczy powiedzialam "powiedzial pan w prawo!" :D Nie martw sie kurka no!

USG mam po 12, ale nie wiem kiedy wroce do domu - ale jak tylko wroce to wam napisze co i jak :>

Poziomki, wracaj z tego usg i mow co tam widzieliscie z ginkiem!

Czesc kochane;-) kamia jeszcze raz gratulacje:*:*:* Moja weternaka mnie opuszcza;-(
A ja wczoraj zadzwonilam do ginusia jak tam moja cytologia i ze byla ok tio od razu poszlam na krio...sam zabieg bezbolesny..ale w nocy masakra jestem niewyspana strasznie...czytalam ze moze po tym bolec brzuch jak na @ bo skurcze macicy itp..ale ja sie meczylam cala noc..skurcze mialam ale nie tylko ze brzuch bolal tylko nawet w nogach..jakby to okreslic trzaslam sie jak ryba bez wody...a dzisiaj boli brzuszek i głowa..nie wiem czy to normalne po krio czy mam dzwonic do gina...ahh;-(

powodzenia w UP, a ginia przyciśnij żeby dał Ci skierowania na badania itp a nie wciskał jakieś gadki, że trzeba czekać itd:no:

A jak nie da skierowania to zrob sobie sama, prywatnie.. kasa bo kasa, ale o zdrowie trzeba dbac!

Czesc kochane;-) kamia jeszcze raz gratulacje:*:*:* Moja weternaka mnie opuszcza;-(
A ja wczoraj zadzwonilam do ginusia jak tam moja cytologia i ze byla ok tio od razu poszlam na krio...sam zabieg bezbolesny..ale w nocy masakra jestem niewyspana strasznie...czytalam ze moze po tym bolec brzuch jak na @ bo skurcze macicy itp..ale ja sie meczylam cala noc..skurcze mialam ale nie tylko ze brzuch bolal tylko nawet w nogach..jakby to okreslic trzaslam sie jak ryba bez wody...a dzisiaj boli brzuszek i głowa..nie wiem czy to normalne po krio czy mam dzwonic do gina...ahh;-(

ja nigdy nie mialam krio, wiec nie wydaje mi sie to normale zeby sie tak czuc :/ Zadzwonic i zapytac nie zaszkodzi przeciez:* Nie martw sie kochana wszystko bedzie ok, a na staraczkach zostaje z Toba JA :) Ale pewnie wolisz Kamie ;(

reklama
Heh Mononoke głuptasku;-P Ale ja wiem ze Ty tez mnie szybciutko opuscisz;-( Ja mam 4 tygodnie bez przytulanek wiec caly cykl mnie ominie;-( Ale poki co jestesmy razem:D:D:D Ja 3 mam kciuki zeby ten cykl byl owocny dla Ciebie i lekarz dał zielone światełko;-)

Do góry