ha dziewczyny a u mnie normalnie wszystko sie cofa...
wczoraj rozwarcie na 2 palce a dzis moja gin oswiadcza ze jest 1 cm wiec co ze sie zamyka?? nic ze mnie nie leci zaden czop zadna krew i zaden budyn wiec za tydzien wizyta zaczynam wtedy 40 tc i wtedy da mi skierowanie do szpitala bo jakos nie widzi zebym sie rozkrecila w tym tygodniu skoro kreci juz mnie tak 3 tydzien wiec nic tylko czekac..
zazdroszcze tym ktore czuja swoje skurcze i szykuja sie na rozpakunek

p.s. nie wkurzaja was ciagle pytania typu: urodzilas juz? oczywiscie ze urodzilam i postanowilam nikogo o tym nie informowac
wczoraj rozwarcie na 2 palce a dzis moja gin oswiadcza ze jest 1 cm wiec co ze sie zamyka?? nic ze mnie nie leci zaden czop zadna krew i zaden budyn wiec za tydzien wizyta zaczynam wtedy 40 tc i wtedy da mi skierowanie do szpitala bo jakos nie widzi zebym sie rozkrecila w tym tygodniu skoro kreci juz mnie tak 3 tydzien wiec nic tylko czekac..
zazdroszcze tym ktore czuja swoje skurcze i szykuja sie na rozpakunek

p.s. nie wkurzaja was ciagle pytania typu: urodzilas juz? oczywiscie ze urodzilam i postanowilam nikogo o tym nie informowac

szkok normalnie szok.
Jak mi czegos brakuje, to podbieram z kupki i na grzbiet. Moze meza zatrudnie, ale szkoda mi go bo cały czas zalatany, a ja jeszcze głowe mu bede truła tym prasowaniem.
. I wcale Ci sie nie dziwie ze tesknisz za lasami i grzybobraniem. Tym bardziej ze jest wysyp grzybkow. Ja mam las 10 min. drogi od domu. Tez myslałam ze w tym roku mnie ominie, ale byłam juz 3 razy. A jak kłade sie spac to grzyby mam przed oczami
W sumie nie udzielam sie w ogole tutaj ale regularnie was czytam. Gratuluje wszystkim rozpakowanym i zazdroszcze
Przychodze do was z pytaniem a mianowicie po ilu dniach/godzinach od wypadniecia czopu śluzowego urodziłyście? Bo ja własnie zaczełam 'krwawić' tzn. wypadaja takie glutki ze świeża krwią i nie wiem czy to czop czy nie