mary-beth
Fanka BB :)
Mary no to czekamy :-) ale wspolczuje jak sie czujesz, no ale kreseczka ledwo widzoczna wiec swiatelko w tunelu ;-)
biedulka wpsolczuje , no wiec jak jestes w cacy tonei bierz ibuprofenu tylko paracetamol
nospecjalista ten to drogi jest...ja chcialam spiralke zalozyc ale po cenniku to mi sie odechcialo , ale jak satneimy na nogi z kasa to moze wskocze na samolot w koncu

Jutro Wam napiszę, co na teście wyszło, bo powtórzę. A w czwartek rano ta ginka, więc też dam znać. Boże, jak się boję!

A wybraliśmy tą klinike, bo sprzęt mają dobry i są naprawdę kompetentni. Jeśli coś jest nie tak, to chcę, zeby to sprawdzili...
 A wybraliśmy tą klinike, bo sprzęt mają dobry i są naprawdę kompetentni. Jeśli coś jest nie tak, to chcę, zeby to sprawdzili...Dzięki za wsparcie!!!

, no j adzisiaj zmoklam jak kura...szlam po laski to ladnie , anwet slobneczko swiecilo a jak tylko nos wystawilam z przedszkola to tak lunelo ze ja do samochodu cala mokra, jeszcze mloda zapaic i stara...pieknie po prostu
, no j adzisiaj zmoklam jak kura...szlam po laski to ladnie , anwet slobneczko swiecilo a jak tylko nos wystawilam z przedszkola to tak lunelo ze ja do samochodu cala mokra, jeszcze mloda zapaic i stara...pieknie po prostu  usg plus skierowanie , super
 usg plus skierowanie , super 
 ...jak to sie docenia bycie zdrowym jak sie jest chorym, latwosc oddychania etc....
...jak to sie docenia bycie zdrowym jak sie jest chorym, latwosc oddychania etc.... 

...oj ile ja seriali ogladamam zeby sobie "popatrzec"
...oj ile ja seriali ogladamam zeby sobie "popatrzec"  , ostry dyzur bo clooney  i jeszcze jeden ten chorwat
, ostry dyzur bo clooney  i jeszcze jeden ten chorwat