reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Mononoke, ja chcę z Tobą gadać, ale jak ja jestem to Ciebie nie ma! o!
Kochana, wyjaśniło się u Ciebie wszystko, przykre to wszystko, ale stało się i pozostaje Ci tylko zacisnąć zęby i nie poddawać się. Ja już walczę tyle miesięcy i w końcu się uda I MNIE I TOBIE!!! :tak:
A co do tego egzaminu to masz rację, postaw mnie do pionu, proszęęęęęę :eek:

reklama
Musztry wprowadzac nie bede! Zama sie zdyscyplinuj pani nauczycielko! I to juz! :p
Ja chyba dzisiaj zmolestuje mojego malzonka bo mnie juz skreca z braku przytulanek :D

Mononoke ciesze się że usg wyszło dobre,i że już niedługo wracacie do staranek:))

Karolciak wiem co czujesz jakiś cud że ja zaszłam bo nie mamy czasu na sex za bardzo;))

Mama siedze jak na szpilkach!!!!!!

Kahaka !!!!!!!!!!!!! No!! Ogarnij się ,będzie dobrze:))

poziomki jak usg dużo nie wniosło?;-) dowiedziałaś sie bardzo pozytywnych rzeczy więc wniosło BARDZOOO dużo:-) postaram się zrobić tak jak mówiłaś i nie spinać sie strasznie przed ta wizytą u ginia:-)
mama trzymama &&&&&&&&&&&&&&&& za testowanko:-) ale skoro lekarz miał tak optymistyczne wiadomości to myślę że szanse na grubaśne II są duże:-)
monooke dzięki za opieprzenie:-) ja to się wogóle smieje, że dpóki mi brzuchol nie urośnie to nie uwierzę że JESTEM W CIĄŻY!!!;-) fajnie, że nie musicie jakoś długo czekać ze starankami:-) wierzę całym serduchem (i nawet tym drugim które niedługo tam zabije we mnie), że szybciutko Wam się uda i zawitasz powiedzmy no na lipcowkach:-)
kahaka kierowco;-) powodzenia:-)
lilith a nie możesz na jakiś czas przyjechać do Polski żeby sobie porobić jakieś badania??
marylka ja wiem że czas się ciągnie ale lepiej poczekać dzień dłużej z testowaniem i zobaczyć fajne krechy niż zatestować za szybko i się martwić ich brakiem:-)
a mywczoraj sprzedaliśmy definitywnie nasze mieszkanko:-( za 2 tyg wyprowadzamy się do rodziców a na koniec października na nowy domek:-) ale się cieszę!!!! a najbardziej z tego że zaraz będzie tam osobny pokoik dla dzidziucha:-) a jak narazie jesteśmy szczęśliwi bezdomni:-)

Ostatnia edycja:
witajcie kochane!!
prosilam Was o &&&&&&&&&&&&& i cieple mysli i wiedzialam kogo poprosić:tak:dziekuje za wszystkie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak:
po 8 miesiacach staran w momencie gdzie nie mialam na nic liczyc bo to pierwszy cykl na hormonach na unormowanie wszystkiego,po wyluzowaniu-nie braniu folika,piciu winka jak byla ochota i przytulaniach jak byla ochota okazuje sie ,ze test pokazal mi II:-D:-D
Jestem najszczesliwsza,pękam z dumy ,ze znowu bede mamą i modle sie aby dzidzia przyszla do nas o czasie:tak:

witajcie kochane!!
prosilam Was o &&&&&&&&&&&&& i cieple mysli i wiedzialam kogo poprosić:tak:dziekuje za wszystkie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak:
po 8 miesiacach staran w momencie gdzie nie mialam na nic liczyc bo to pierwszy cykl na hormonach na unormowanie wszystkiego,po wyluzowaniu-nie braniu folika,piciu winka jak byla ochota i przytulaniach jak byla ochota okazuje sie ,ze test pokazal mi II:-D:-D
Jestem najszczesliwsza,pękam z dumy ,ze znowu bede mamą i modle sie aby dzidzia przyszla do nas o czasie:tak:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!
i to jest najlepszy sposób na maluszka:-) zdrowej ciąży i pięknych (penie juz nie pełnych) 9 m-cy:-):-):-):-):-):-):-) buziole

Mama wielkie gratulacje!
I spokojnych 9 miesiecy !:)

Kamia
- lipiec tez fajny bo ja mam wtedy urodziny :) A tak szczerze to chcielibysmy bardzo zeby nam sie udalo zajsc jeszcze w tym roku, taki piekny prezent na swieta by byl :)

Ostatnia edycja:

Mama wielkie gratulacje!
I spokojnych 9 miesiecy !:)

Kamia
- lipiec tez fajny bo ja mam wtedy urodziny :) A tak szczerze to chcielibysmy bardzo zeby nam sie udalo zajsc jeszcze w tym roku, taki piekny prezent na swieta by byl :)
napewno się uda:-) ja Ci to mówię, a jak mówię to wiem;-) (tylko u siebie nigdy nie jestem pewna:-):-) ale u innych to bardzo:-):-):-))

reklama
Do góry