Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
:-) :-) prosze się nie śmiać:-) o 15.30:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-) :-) prosze się nie śmiać:-) o 15.30:-)
Strasznie sie ciesze, ze znalazla sie kolejna majoweczkaMONONOKE,KAMIA- dziekuuuuje!!;-):-):-)
najwczesniej test zrobie w piątek czyli w dniu spodziewanej @ - to bedzie 25 dc - takiej długości miałam ostatni a poprzedni 27 wiec jak wytrzymam to troche poczekam z testowaniem ale ochote miałam już dzisiaj ale wiedziałam że to bez sensupoziomki jak usg dużo nie wniosło?;-) dowiedziałaś sie bardzo pozytywnych rzeczy więc wniosło BARDZOOO dużo:-) postaram się zrobić tak jak mówiłaś i nie spinać sie strasznie przed ta wizytą u ginia:-)
mama trzymama &&&&&&&&&&&&&&&& za testowanko:-) ale skoro lekarz miał tak optymistyczne wiadomości to myślę że szanse na grubaśne II są duże:-)
monooke dzięki za opieprzenie:-) ja to się wogóle smieje, że dpóki mi brzuchol nie urośnie to nie uwierzę że JESTEM W CIĄŻY!!!;-) fajnie, że nie musicie jakoś długo czekać ze starankami:-) wierzę całym serduchem (i nawet tym drugim które niedługo tam zabije we mnie), że szybciutko Wam się uda i zawitasz powiedzmy no na lipcowkach:-)
kahaka kierowco;-) powodzenia:-)
lilith a nie możesz na jakiś czas przyjechać do Polski żeby sobie porobić jakieś badania??
marylka ja wiem że czas się ciągnie ale lepiej poczekać dzień dłużej z testowaniem i zobaczyć fajne krechy niż zatestować za szybko i się martwić ich brakiem:-)
a mywczoraj sprzedaliśmy definitywnie nasze mieszkanko:-( za 2 tyg wyprowadzamy się do rodziców a na koniec października na nowy domek:-) ale się cieszę!!!! a najbardziej z tego że zaraz będzie tam osobny pokoik dla dzidziucha:-) a jak narazie jesteśmy szczęśliwi bezdomni:-)
musiało Ci sie udać !!!!!!!!!!! i gratuluje mamuśkawitajcie kochane!!
prosilam Was o &&&&&&&&&&&&& i cieple mysli i wiedzialam kogo poprosićdziekuje za wszystkie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
po 8 miesiacach staran w momencie gdzie nie mialam na nic liczyc bo to pierwszy cykl na hormonach na unormowanie wszystkiego,po wyluzowaniu-nie braniu folika,piciu winka jak byla ochota i przytulaniach jak byla ochota okazuje sie ,ze test pokazal mi II
Jestem najszczesliwsza,pękam z dumy ,ze znowu bede mamą i modle sie aby dzidzia przyszla do nas o czasie![]()
witajcie kochane!!
prosilam Was o &&&&&&&&&&&&& i cieple mysli i wiedzialam kogo poprosićdziekuje za wszystkie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
po 8 miesiacach staran w momencie gdzie nie mialam na nic liczyc bo to pierwszy cykl na hormonach na unormowanie wszystkiego,po wyluzowaniu-nie braniu folika,piciu winka jak byla ochota i przytulaniach jak byla ochota okazuje sie ,ze test pokazal mi II
Jestem najszczesliwsza,pękam z dumy ,ze znowu bede mamą i modle sie aby dzidzia przyszla do nas o czasie![]()
No były:-) ale najlepsze jest to, ze ja dopiero jadę na wakcje:-) to co dopiero będzie:-)AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No i suuuuuuuper!!!)))))
Strasznie się ciesze ,tyle staranek!!
I ZNOWU SIĘ OKAZAŁO ŻE NA LUZIE!!!!
Ależ te wakacje były gorrrrrrrrrrące)))))