reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Zobaczysz jaki będzie jak brzusze Ci urośnie i zobaczy fasolke na USG(koniecznie go targaj ze sobą!!)Mój M Wczoraj zobaczył pęcherzyk wczoraj i prawie już uwierzył:))

reklama
Jestem i jak zwykle dowiaduję się ostatnia :D

Serdeczne gratulację Mama!! Bardzo się cieszę, wiecie, jak czytam o waszym szczęsciu, to ciesze się tak, jakby ono mnie spotkało :) I bardzo to zmienia moje nastawienie, że i mnie się kiedyś uda.

Jak się czujecie dziewczyny??

Kamia na która masz tą wizytę??

Khaka jak przygotowania do egzaminu??

na 15.30:-)
ja się źle czuje bo miałam strasznie wnerwiającą rozmowę z szefem, powiedziałam mu o ciąży bo planował na mnie zrzucić obowiązki kumpeli która jet w 8 tyg i jest na zwolnieniu)oberwało mi się za jej i za moją ciąże a do tego jak powiedziałam że nie wiem kiedy pójdę na zwolnienie (bo miałam ambitny plan pracować ile dam radę żeby nie zostawiać dziewczyn w głupiej sutuacji jak juz jedna jest nazwolnieniu ) to usłyszałam że tamta jest lepsza bo odrzau poszła i on przynajmniej wie na czym stoi a ja robię mu problem> kule a terz mnie z nerwów brzuch narywa:wściekła/y::angry::angry:

Kamia nie denerwuj się kretynem bo szkoda nerwów a i tak to nic nie zmieni:tak:
Powiedz mu że jeżeli gin Ci pozwoli to będziesz pracowała do końca ciąży a jeżeli nie to możesz iść na zwolnienie już dzisiaj :tak:

Lilith trzeba było nie spać:-D

ja to mam teraz gdzieś. i tak za 2 tyg jadę na wakacje a potem będę myślała, ale nic na siłę bo i tak tego nikt nie doceni a na moje miejsce szybko kogoś znajdą, przecież nie ma ludzi nie zastąpionych:-) a poza tym wiecznie słyszałam że na moje miejsce jest kup chętnych;-)

Kamia, not o wizyta już nie długo. Czekam na wieści :)

Poziomka.. ano racja, dziś pospałam dłużej wyjątkowo bo poszłam póxno spać przez pomylonych sąsiadów ;/

jestem:-) gościu pogrążył się do głębnie:no:nie będę szczegółowo opisywać całej wizyty ale napiszę najlepsze hity:
]nie przeprowadził wywiadu, zapytał po co przychodzę po tak krótkim czasie jak zaczęłem :nie mam okresu to kazał mi się odrazu szykować do usg nawet nie chiał dalej rozmawiać
w czasie usg zapytał czy robiłam test ciążowy, na wynik bety nawet nie chciał spojrzeć
kiedy zapytałam o opinię sprzed 2 tyg udawał, że nie pamięta o co chodzi
twierdzi że to 4 tydzień bo nie ma możliwości że wcześniej byłam w ciąży czyli wtedy u niego byłam w czasie owulacji, o której oczywiście nie wspomniał tylko wmówił mi prawie bezpłodność
objechał mnie za wyjazd do tunezji
był chamski, niemiły, grubiański i obrażony

za 2 tyg pójdę już do innego lekarza:-) ao dniego wiem tylko tyle, że narzaie to wczesna ciąża ale ciąża:-)

reklama
Kamia i Mama serdeczne gratulację.
Troche mnie nie było, a takie zmiany. Strasznie się cieszę z wami dziewuchy. Tak jak pisała Lilith wasz entuzjazm napaja mnie dobrą myślą, że kiedyś też będę mamą - jak nie w tym cyklu, to może w następnym. Ja dziś zaczynam starania z moim M - alez będzie gorąco.
Poziomki szkoda, że jeszcze serducha nie było słuchać, ale najważniejsze, że wszystko dobrze.
Mononoke może i dobrze się stało - nie odbierz mnie źle, ale ja jak czasami sobie myślę, że z maluszkiem mogłoby być coś nie tak to chyba wolałabym poronić - ale to tylko moje zdanie. Aniołki same wybierają termin przybycia do nas.
Przytulam was wszystkie mocno.
Trzymajcie &&&&&&& za owocne przytulanie

Do góry