reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Kamia, no to sie uśmiałaś :D
Dobrze, że chociaż umiał tą ciąże potwierdzić ahaha, bo dopiero byś ubaw miała :D

Fajnie, że idziesz do innego ginka, mam nadzieję, że bedzie dużo lepszy :)

Lilith trzeba być dobrej myśli - ja w zeszłym cyklu byłam pewna, że już, nawet inaczej się czułam (ale to chyba podświadomość). A tu wielka lipa. Jak narazie mamy cały czas pod górę, wiem że marudzę. Ale nic nam się nie układa, wszędzie problemy. To jest chyba najgorszy rok w naszym małżeństwie.

Kamia badania trzeba zrobić, chociażbi w kierunku toxoplazmozy i różyczki jeśli nie chorowałaś. A wiem to bo na codzień pracuję z lekarzami i uwierzcie - to, że twój stwierdził, że masz cykl bezowulacyjny to jest pryszcz.

Kamia, spoko, zemsta sie dokonala a to najwazniejsze:-D:-D:-D:-D Mowilam, nagraj! :p
Teraz odpoczywaj, a za 2 tygodnie idz prosze do kogos normalnego :)
Kamia a z badan musisz zrobic GRUPE KRWI I RH bo to potrzebne do zalozenia karty ciazy (nie wystarczy znac swojej grupy krwi, musi byc na papierze), toxoplazmoza, rozyczka(jesli nie chorowalas, ja na szczescie mam to za soba) tak jak mowi blondplatyna, badania ogolne krwi, moczu i chyba na poczatek tyle wystarczy.

Martusia ale masz fajne te filmiki ze slubu :-)

blondplatyna masz racje i myślę tak jak ty. Żal mi tych dzieciatek, ktore sie rodza z tyloma wadami, i maja takie ciezkie zycie...zreszta, co to za zycie...:-(
A z tymi lekarzami to jest w ogole smiesznie... jak Cie jeszcze nie bylo na forum to opowiadalam moja historie jak to mialam kamienie nerkowe a wmawiali mi ze jestem w ciazy (a ja dziewica wtedy byłam:zawstydzona/y:)

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny za rady:-) toxo mam za sobą i wynik był ujemny a resztę porobię:-)
blopnplatyna czyli jest więcej takich lekarzy ananasków?;-)
dziewczyny a powiedzcie jak waszym zdaniem jest z tym wyjazdem za dwa tyg do tunezji. wczasy mamy już zapłacone więc zrezygnować trochę szkoda a znowu opinie są różne:-( mam mętlik w głowie. jak czytam to każdy piszę inaczej.

Kamia, no ja a co się dziwić skoro taką wpadkę zaliczył.. :D pewnie nie wiedział co zrobić i miał nadzieję, że jak naszybciej sobie pójdziesz.
Z tymi badaniami to trochę bzdura..
Blondplatyna, domyślam się co masz na myśli.. u nas to nie jest najgorszy okres, bo to juz przechodziłam, ale zaczeły się problemy mieszkaniowe.. marzy mi się przeprowadzka, bo na obecnym mieszkaniu bardzo źle się czuję [ psychicznie ] i powiem szczerze, że nie będę się przejmować jak nie zaciąże na nim, bo z tych nerwów, to różne rzeczy mogłyby się przydarzyć :(

reklama
Dziewczyny, człowiek nie może normalnie do pracy iść, bo potem nie wyrabia z czytaniem Was :-D
mama05 w końcu się doczekałaś!!!!!!!!! gratuluję i cieszę się razem z Tobą (poznałyśmy sie kiedyś na innym wątku, podniosłaś mnie wtedy trochę na duchu, dzięki Kochana) ;-)
LILITH przed egzaminem mało na zawał nie zejdę, potrzebuję kopa w zad :szok:
Kamia, nie przejmuj się burakiem ;-)jak widać nie tylko u mnie lekarze beznadziejni:angry:

Do góry