reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Mononoke, osz TY paskudo!:angry: moim dzieciom daję przykład dobry :tak:tylko sama się ogarnąć nie mogę...:zawstydzona/y:
Aha, zapomniałam Wam napisać, że u mnie dziś 42 dc.........................aaaaaaaaaa!!!

Mononoke, osz TY paskudo!:angry: moim dzieciom daję przykład dobry :tak:tylko sama się ogarnąć nie mogę...:zawstydzona/y:
Aha, zapomniałam Wam napisać, że u mnie dziś 42 dc.........................aaaaaaaaaa!!!

dziewczyny ja zmykam:-) jutro lecę do Niemiec i nie będzie mnie 4 dni więc nie pisać tu za dużo żebym nadążyła:-) kahaka powodzenia na egzamnie:-)
do niedzieli wszytskim:-)

dziewczyny ja zmykam:-) jutro lecę do Niemiec i nie będzie mnie 4 dni więc nie pisać tu za dużo żebym nadążyła:-) kahaka powodzenia na egzamnie:-)
do niedzieli wszytskim:-)

Czesc kochana, baw sie dobrze, uwazaj na siebie i wracaj do nas szybciutko!!! :*:*:*:*:*:*

kahaka ... a jaki to dajesz przyklad dzieciom nie mogac sie sama ogarnac? :D no wlasnie.... prosze sie pozbierac do kupy, przekazac małżonkowi, ze ma Ci dac wielkiego kopa w dupe :D I powiedz jeszcze o ktorej masz ten egzamin bo nie moge caly dzien trzymac kciukow bo magisterke pisze (taaa pisze.... od poludnia jedna strone napisalam :D ).

Mononoke, babo wstrętna!!! Chętnie bym o to poprosiła mojego męża, ale z Włocławka to nie da rady mnie kopnąć w zad :-D
Egzamin mam o 11.45.
A Ty pisz tę magisterkę, a nie tylko bb i bb.... hahaha

Dzięki Mononoke za miłe słowa o filmikach ;)

Słuchajcie dziewczyny-mogłybyście się podzielić informacją w jakim mniej więcej wieku jesteście? Lubię wiedzieć z kim rozmawiam ;)
Ja jutro idę do gina na poszukiwania mojego zagubionego @ ;)
Ale jak znam życie rano wstanę i dostanę @-i wtedy nici z wizyty i badania...

reklama
Dzięki Mononoke za miłe słowa o filmikach ;)

Słuchajcie dziewczyny-mogłybyście się podzielić informacją w jakim mniej więcej wieku jesteście? Lubię wiedzieć z kim rozmawiam ;)
Ja jutro idę do gina na poszukiwania mojego zagubionego @ ;)
Ale jak znam życie rano wstanę i dostanę @-i wtedy nici z wizyty i badania...

Kochana a co ja moglam o nich innego napisac? Pieknie wygladalas:* Ja to planuje wam pokazac moje slubne zdjecia i zawsze zapominam wkleic :D
Nie martw sie ta @ , bedzie dobrze :)

Ja mam na imie Basia i mam 24 lata :D

kahaka ty wtreciuchu! Ty smiesz do mnie "wstretna babo" pisac? O ty!!!!! Normalnie jak Cie kiedys spotkam to bedziesz miala pamiatkie na cale zycie! A jak meza nie ma to niech Cie kopnie ktos inny, byle mocno, zeby Cie jutro na egzaminie jeszcze bolalo :D Bede trzymala kciuki no....

Do góry