reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

A myślałam Cleo ze Ty od dawien dawna bez TV???? I podziwiałam a tutaj zoonk?

edit...moje dziecko znowu dziś tylko jedna drzemka, wstał o 13.15 i ani myśli spać. Ok 15 był senny ale wszelkie próbu uśpienia zawiodły.
Czy jestem zmęczona?? hehehe już pomysły na zabawę mi się konczą ;d

Ostatnia edycja:
reklama
A myślałam Cleo ze Ty od dawien dawna bez TV???? I podziwiałam a tutaj zoonk?

edit...moje dziecko znowu dziś tylko jedna drzemka, wstał o 13.15 i ani myśli spać. Ok 15 był senny ale wszelkie próbu uśpienia zawiodły.
Czy jestem zmęczona?? hehehe już pomysły na zabawę mi się konczą ;d

Ula tv był ale ledwo dyszał więc nie był włączany...czasem coś obejrzałam...ale teraz już zgasł na zawsze :-(

mój też nie śpi...wszystkie rzeczy kuchenne na podłodze...pomysłow brak co mu dac jeszcze...i pada w dodatku...

To ja, piszę na żywo w trakcie przeprowadzki :D
Jendo, moje ulubione zresztą słowo, MASAKRA :D

Hahaha, to podsumowuje wszystko:)

Ula, ja mialam chyba troszke podobny motyw na mojej sukni kwiatowy, tez zreszta z koronki. Takie przesadzone suknie falbaniaste, mocno szerokie mnie sie osobiscie nie podobaja. Wole takie skromniejsze.

A my dzis jedynie godzinna drzemke zaliczylysmy rano i teraz dopiero mam cyrk na kolkach, mala krzyczy specjalnie aaaa i aaaa z takim ironicznym usmiechem, specjalnie zeby pokrzyczec. Mialysmy isc do znajomych teraz ale gdzie ja pojde z taka krzykaczka?
Nic wiec, wyciagnelam cyca i czekam, az zasnie:) a ona tradycyjnie, podchodzi na cyca na sekunde, wstaje i sie bawi, podchodzi znow do cyca itd. Mowie wam, cyrk.

Hahaha, to podsumowuje wszystko:)

Ula, ja mialam chyba troszke podobny motyw na mojej sukni kwiatowy, tez zreszta z koronki. Takie przesadzone suknie falbaniaste, mocno szerokie mnie sie osobiscie nie podobaja. Wole takie skromniejsze.

A my dzis jedynie godzinna drzemke zaliczylysmy rano i teraz dopiero mam cyrk na kolkach, mala krzyczy specjalnie aaaa i aaaa z takim ironicznym usmiechem, specjalnie zeby pokrzyczec. Mialysmy isc do znajomych teraz ale gdzie ja pojde z taka krzykaczka?
Nic wiec, wyciagnelam cyca i czekam, az zasnie:) a ona tradycyjnie, podchodzi na cyca na sekunde, wstaje i sie bawi, podchodzi znow do cyca itd. Mowie wam, cyrk.

To musi kosmicznie wygladac hehe. Moja zabrała mi komórke i wali nia o muzyczny ocean ah te dzieci ;-)

Ja piszę do was z kibla....bo tutaj mam tylko chwilę samotności. Zaraz się kąpię, wykąpie mąż małego i idziemy spać.
Mały nie śpi od 13........to dla niego nowość bo zawsze spi co 2-3 h a od wczoraj coś mu się odwidziało. Całe szczęście ze jest babcia, właśnie mąż przyszedł bo w łeb idzie sobie palnąć ;p Niby bawi się też sam ale cały czas trzeba miec go na oku, jęczy, już były 3próby uspypiania. Babcia miała go wziąć na dwór o 18 niby go już prawie ubrałam a ten ziewa i ziewa, na dodatek spocony mocno, więc myślę sobie dobra uśnie mi w domu spacer odpusciłam a mały.........w dupce miał spanie.
Zaglądam mu w gęboszczę i nie widzę kresteczek ani nic takiego w miejscu na dwójkowe zęby dolne ale z przodu na dziąśle w msc dwójek jest jakby inne dziąsło, zarówno z jednej jak i drugiej strony. Nie zapuchnięte ale jakby ciut wgłębione, zaznaczone msc na zęby. Tak mi się wydaje, więc coś tam moze się dzieje - no raczej napewno.
Nic mi się nie chce. Chciałam obejrzeć ten głupi program o modelkach na tvn ale chyba prędzej padnę niż doczekam.
Mąż przyjechał z obiadem od teściów, zjem i w poduchę!
Miłego..
Dziunka szybkiej przeprowadzki.
Dziewczynki nie dajmy się zmęczeniu hehehe

Witam Was laseczki:tak: szczegolnie dziunke , ktora nawet sie przeprowadzajac ma czas , no i Ule z przybytku rozkoszy:-D:-D
Etna tak myslałam ze sie nie wyrobisz na piatek:tak:
dzinka a my ?? widzimy się?? chce chce chce:tak:
ja tworze własnie konspekt - Słowa w służbie reklamy;-)i nawet dobrze mi idzie, wkręciłąm się;-)

Czesc Laseczki. W koncu mam internet! :-D

Mam nadzieje ze jeszcze mnie pamietacie i przyjmiecie do grona Listopadowek. Widze wiele nowych tematow i moderatorow! :-) Ciekawe czy uda mi sie nadrobic zaleglosci heh

a tak w skrocie ktoras mi napisze co slychac u Was?

Ja jestem strasznie zajeta. Aktualnie jest u mnie szwagierka do niedzieli i troszke mi pomaga ale i tak nie wiem gdzie mam wsadzic rece przy Oliverku. Ma ADHD jak nic heheh :-) popiernicza sam wszedzie i nie moge spuscic z niego oczu.
Nauczyl sie sam wstawac bez podtrzymania i nie ma mocnych dla niego ;-)

No to narazie tyle. Ide kapac malego i jak nie ukradnie mi nikt laptopa to wpadne poczytac ;-)

Buziaczki dla Was! :*

Pewnie że się widzimy!:-)

Mam dość!!!:crazy:
Pojechaliśmy z ostatnią (na dziś) przyczepą, Joasia już mocno wkurzona, pognałam z nią do dziadków (całą drogę ryk:baffled:), tam pobawiłam się z Julią (chora stacjonuje u dziadków na czas przeprowadzki).
Koło 19-tej mocnooooo złą Joasię zapakowałam w auto, pędem do teściowej , bo zostawiłam tam butelkę, a z czegoś młoda musi wypić mleko:sorry2:
Gnam do domu, wpadam do środku i ogarnęło mną przerażenie! Kuchnia jak po przejściu huraganu, nie ma gdzie posadzić Asi :angry:- zawsze bawi się na podłodze gdy ja szykuję jej mleko.
No to hop do góry, Asia w mt na plecy, bo chusta w praniu - o dziwo było nam na maksa fajnie i przekonuję się do miętka na plecach;-)
Nagle dzwonek do drzwi:szok: A ja na dole w samych rajstopach,a pod nimi stringi:laugh2: Pytam się kto, a to facet który wynajmuje garaż, ma sprawę.:dry:
To pędem do góry - ubieram się, z niezapiętym paskiem otwieram, a on że numer telefonu do mojego kuzyna potrzebuje:nerd: o w mordę myślę sobie!
Biegiem do góry (ciągle z młodą na plecach), po telefon, kurde, gdzie jest długopis ?! O, mam, a na czym napisać?!
W końcu po wielkich poszukiwaniach odnalazłam, zapisałam,dałam, pożegnałam się, szczęśliwa że już spokój zrobiłam mleczko.
Przyszykowałam łóżka, pidżamę Asi, zabieram się za przewijanie a tu do jasnej cholery nie ma PAMPERSA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kurde felek zaraz mnie ku%^#@a weźmie:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Efekt tego taki, że A do mnie biegnie z pampersem, a Asia zamiast już zasypiać bawi się klamerkami :baffled:

reklama
Mam dość!!!:crazy:

...

:baffled:

Dziunka, wielka jesteś :). Wiem, że się wkurzasz, ale ja się ubawiłam - Alicja była dzisiaj istny mrs Hyde w połączeniu z gulgoczącym ze wściekłości indorem, więc przynajmniej na wieczór się uśmiałam.Trzymam kciuki za usypianie - Alutka już śpi, do pierwszej pobudki.....

Do góry