Kasiiula
mamusia Pawełka :)
niestety nie :-(Dziewczyny wiecie gdzie może w ustawieniach na BB zapisać sobie inną czcionkę kolor itd do pisania postów? Tak na stałe?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
niestety nie :-(Dziewczyny wiecie gdzie może w ustawieniach na BB zapisać sobie inną czcionkę kolor itd do pisania postów? Tak na stałe?

śliczna suknia, ale ja tam bym swoich cyckow nie zmiescila (teraz pewnie tak te dentki, ale kiedys mialam sie czym pochwalic), elegancka z klasąA propos sukienek, to moja oczywiście wisi w szafie - pewnie kiedyś Alicja będzie ją z radością mierzyć
Miałam taką: Suknia �lubna San Patrick Pamela
W Warszawie od paru lat odbywają się takie zabawy karnawałowe "after wedding" na które przychodzi się w strojach ślubnych - może się kiedyś wybiorę - o ile po 2 dziecku się w tę sukienkę jeszcze zmieszczę![]()
co jedna to ładniejsza, bardziej mi sie podoba ta którą miałaś na weseluCleo w tej brałam slub.
Zobacz załącznik 283814
A nie wybrana suknia była z tego salonu, niestety mojej nie mogę znaleźć już.
Studio Mody �lubnej "ANGEL"
o to chyba coś takiego było.![]()
ja jeszcze malego nie uderzylam, smieje sie czasami ze jak podrosnie to mu spiore tylek, a on sie smieje uroczo na te moje zlosciWitamy i my u nas pada brrrrrr.
Ja raz dałam po łapkach i bardzo się tego wstydze choc Jaśa to nie zabolało bo się zaczął śmiac. Na ałaj tez reaguje śmiechem pozostaje podnsić i odkładać w inny punkt pokoju robie to po 1000 razy.

istny szoook, on pewnie coś ode mnie chce jak myślicie?Może ktos z października???A ja w sierpniui to w piatek
a zabawa byla do niedzieli
))
, a 21 października 4 lata temu było już po ślubieCleo w tej brałam slub.
Zobacz załącznik 283814
A nie wybrana suknia była z tego salonu, niestety mojej nie mogę znaleźć już.
Studio Mody
Ula coś mało widac na tej fotce daj inną :-)
ta pod spodem boska
Ja mam buty do oddania ślubne :-) śliczne także wiesz Ilona ...![]()
a w Oleśnicy jest tani sklep z butami i można śliczne szpileczki białe, ecru itp..., no i inne kolorki kupić za 9 zł, szkoda, że 5 lat temu go nie było :-( ale jak coś to w prezencie ślubnym Ci jakieś kupię :-* jak jeszcze będą.
Ja mam buty do oddania ślubne :-) śliczne także wiesz Ilona ...![]()