reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Haha super określenia masz dla córki :D

Chrzesniak A doleciał z pampersem - musiał skakać przez płot, bo garażowiec zamknął furtkę na klucz.
Byłoby wszystko super, gdyby nie to ze własnie mloda zasnęła w zasikanym pampersie...........................

reklama
Dziunka ale mnie rozbawiłas:-D
jak bede miala auto to moze bym do Ciebie tym razem ja zajechałą :tak:ale to dam znac :)

klaudzia witaj!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Haha super określenia masz dla córki :D

Chrzesniak A doleciał z pampersem - musiał skakać przez płot, bo garażowiec zamknął furtkę na klucz.
Byłoby wszystko super, gdyby nie to ze własnie mloda zasnęła w zasikanym pampersie...........................
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nie martw się, jak będzie już tak ciężki że nie będzie mogła się obrócić z boku na bok, to na pewno się obudzi :)

Alicja już zaliczyła pierwszą pobudkę - z furkającym nosem, ale frida nic nie wyciągnęła. Dziwne:confused:

Jestem jeszcze, mąż zabrał mi tv na mecz a ja czekam na modelki ;D na tvn - pośmieję się przynajmniej ;d W każdym pokoju tv a ja nie mam narazie gdzie oglądać. Dziadki u siebie, mąż w drugim pokoju u dziadków a w moim pokoju śpi Oliwier.
Mały usnął przed 20 oj ciężko było na moim łożku przekręcał się z prędkością światła, jak kurczak na rożnie. Obudził się przed 21 zjadł butlę wypią się z rąk więc go położyłam do łóżeczka i spi.
Jak pomyślę o nocy mierzi mnie ;/ Chociaż i tak wole te nocki niż te jak byłam w ciąży gdzie ciągnący wielki brzuchol i ciągłe wstawanie na siusiu nie dawały mi spać ;P Teraz jest o niebo lepiej ;D

Paskudy jedne :D

Musiałam ją obudzić, przebrałam, wydoiła butlę, dwa cyce i śpi dalej :)
Ja za to głodna jestem, ale nie mogę się przełamać zeby do tej kuchni wejść :/

Dziunka ale mnie rozbawiłas:-D
jak bede miala auto to moze bym do Ciebie tym razem ja zajechałą :tak:ale to dam znac :)

klaudzia witaj!!!!!!!!!!!!!!!:-)

No na razie wolałabym nie bo nawet nie mam gdzie Cię ugościć... W sobotę zamierzamy już spać na nowym mieszkaniu, ale pewnie jeszcze w bałaganie....

JAKIE MACIE PIDŻAMKI? Tzn wasze dzieci? ;P
Potrzebuję jednoczęściowej bez tysiąca napek do zapięcia. Asia już przy trzech guzikach przy body dostaje ataków histerii, a teraz wyobraźcie sobie co się dzieje przy ok. 10-15 napkach :O

JAKIE MACIE PIDŻAMKI? Tzn wasze dzieci? ;P
Potrzebuję jednoczęściowej bez tysiąca napek do zapięcia. Asia już przy trzech guzikach przy body dostaje ataków histerii, a teraz wyobraźcie sobie co się dzieje przy ok. 10-15 napkach :O

wydaje mi się, że w mothercare (na allegro też widziałam) są takie z zapięciem małym pod szyją tylko i w kroku. poszukam i dam ci link jak znajdę.

EDIT:

O takie o np:
http://allegro.pl/nowe-spioszki-spiochy-nowy-pajac-pajacyk-80-cm-i1218210362.html

????

Ostatnia edycja:
Śliczne te pidżamki agrafka, ale to przecież pajacyki a nie śpioszki ;D
Są jakieś dla chłopca, chociaż my w pajacyki, pidżamki opływamy w nadmiarze;D

My mamy Fixoni też, tak ogólnie bardzo polecam tą firmę bo to jedyna która mamy i po wielu praniach wygląda jak nowa. Polecam body z krótkim z długim i pidżamki na suwaczki ;D Cyk, Myk i zapięte:
Śliczny pajacyk FIXONI roz 92 -2szt (1222815528) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczny pajacyk FIXONI roz 80 -2szt (1222815515) - Aukcje internetowe Allegro

Ten sprzedawca ma je prawie za darmo w porównaniu z ceną sklepową np. Świat Dziecka gdzie same body ok 30 zł kosztują

reklama
Małgosiu oczywiście że przyjmiemy, witamy :) Opowiedz nam coś o Was :)

Agrafko jesteś wielka! zawsze o kilka guzików mniej :D muszę poszperać u nas w sklepie. Dzięki :) Ja mam wszystkie pajace zapinane od góry aż do stópek :/

Uleńko a Ty masz takie z suwakiem? Nie wpija się to nigdzie dziecku? Wogóle to świetne!

Do góry