reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Śliczne te pidżamki agrafka, ale to przecież pajacyki a nie śpioszki ;D
Są jakieś dla chłopca, chociaż my w pajacyki, pidżamki opływamy w nadmiarze;D

O tu jakiś potworzasty dla chłopca proszę :)

Oni na Allegro często nazywają pajacyki ŚPIOCH, nie wiem czemu :)
NOWE ŚPIOSZKI śpiochy NOWY pajacyk 80 cm 9 12 m. (1215403660) - Aukcje internetowe Allegro

Jejku, a taki właśnie Fixoni biały w fioletowe i różowe stworki Alicja miała założony zaraz po urodzeniu....:tak::tak:

reklama
Witam
jestem mamą Listopadowej pociechy mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona

witamy i zapraszamy:)

Śliczne te pidżamki agrafka, ale to przecież pajacyki a nie śpioszki ;D
Są jakieś dla chłopca, chociaż my w pajacyki, pidżamki opływamy w nadmiarze;D

My mamy Fixoni też, tak ogólnie bardzo polecam tą firmę bo to jedyna która mamy i po wielu praniach wygląda jak nowa. Polecam body z krótkim z długim i pidżamki na suwaczki ;D Cyk, Myk i zapięte:
Śliczny pajacyk FIXONI roz 92 -2szt (1222815528) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczny pajacyk FIXONI roz 80 -2szt (1222815515) - Aukcje internetowe Allegro

Ten sprzedawca ma je prawie za darmo w porównaniu z ceną sklepową np. Świat Dziecka gdzie same body ok 30 zł kosztują

fixoni, ula racja! super firma ja tez mialam taki komplecik fixoni z zamkiem jak ignas byl mniejszy i zamek nie wpijal sie;) a spal na brzuszku!

Witaj Małgosia68

Ogladam modelki na tvn szokkkkkk

jeden komentarz: hahahahahahaahahahahahahahahahahahha

Dziunka te Fixoni są swietne, gdyby takie nie były nie polecałabym (a wiesz ze wymagająca maluda ze mnie :-D) Mam teraz rozmiar 74, już wyrastamy z nich. Kupiłam też takie 86 kiedyś ale boję się ze będą dobre na lato ;/
Miałam też dużo body Fixoni, nie uwierzycie ale wyglądają jak nówki cały czas.

cześć laseczki ja tak na chwilkę tylko :-( my wszyscy meeeega chorzy jesteśmy :-( postaram sie nadrobić i ide do mojego niegrzecznego synka

ULA mam prośbę kiedyś wspominałaś o jakiś książkach co masz w pdf o zasypianiu maluszków bardzo cię prosze przeslij mi bo u nas koszmar :-( mój mail aga4444@poczta.onet.pl

Igi wstaje ok 22 i idzie spać o 01:30 z takim rykiem że cały pion w bloku postawiony...
lub
wstaje o 01:00 i idzie spac o 4:30 też z ryyyykiem strasznym boże laski....

MARTOLINKA
a w czym ty dajesz Antkowi pic w nocy też z kapka?? jak tak to nie krztusi się ja już mam mega dość cyckowania ryczeć mi się chce...

Hej ... Paweł robi coraz wieksze postepy dzis spokojnie chodził z pokoju do kuchni :) ale niestety zachorował :( wielki katar i kaszel :/ temp nie ma eh ....

Dziunka ja mam kilka pizamek zapinanych w kroku takie pajacyki są swietne szybko sie zapinają i mam chyba z 3 szt na zamek ale koncówka w kazdym jest zabezpieczona tak ze Paweł nei bawi sie nia ani nie drażni ciała ....

tez oglądam tvn masakra jakas

Zdrówka Kasiu i filmik proszę ;-)

I dzięki laski, zapytam w sklepie. Te zamki to wybawienie!

Idę spać, najedzona bo teściowa dała słoik bigosu :-D Mój A wrócił, zagrzał i wsuwaliśmy aż miło. I dzięki temu do kuchni wchodzić nie musiałam:-D:rofl2::-D

Zdrówka Kasiu i filmik proszę ;-)

I dzięki laski, zapytam w sklepie. Te zamki to wybawienie!

Idę spać, najedzona bo teściowa dała słoik bigosu :-D Mój A wrócił, zagrzał i wsuwaliśmy aż miło. I dzięki temu do kuchni wchodzić nie musiałam:-D:rofl2::-D

no jutro jak Pawełek bedzie lepiej sie czuł bede polować na niego z aparatem :)

reklama
Do góry