reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

cobra, tylko się nie obraź, w takim razie po co chrzest? skoro cię takie rzeczy drażnią?
bo tak wypada, i rodzina mariusza tego chce..ja jestem zdecydowanie na nie.

Małgosia dostała od chrzestnej srebrną grzechotkę i grawerką o jej urodzeniu, a od chrzestnego exlibris :-)
Dobrym pomysłem jest jakiś unikat z numizmatyki- fajna pamiątka no i inwestycja, bo zawsze można spieniężyć, a na wartości tylko zyskuje :-)
Można kupić już coś z drogich zabawek "na zaś "- jeździk, czy pierwszy rowerek, jakiś basenik z kulkami....
No i ostatnia opcja- prezenty dla całej rodziny- np. namiot- na wspólne wyjazdy z dzieckiem:-)

ze niby np jakas moneta?

zgadzam sie z toba , a moze cos takiego chodzik zabawka

Zobacz załącznik 284298Zobacz załącznik 284299

fajne to, no i by sie przydalo

kasiulka- w sumie zartuje,ale mam czasem ochote mu lepek ukrecic

reklama
Cobra- tak, jakaś unikatowa moneta lub medal mennicy państwowej
Katarzynajanicka- robię farsz taki jak na gołąbki (mielone, ryż, jajo), pakuję w papryczki i duszę pod przykryciem, no i przecier pomidorowy :-)

Uff nareszcie po szczepieniu:happy2:mała usneła troche płaczu było a jak wyszłyśmy od lekarza to nawet cyca na uspokojenie nie chciała:baffled:chyba się na mnie obraziła że to niby ja jej ten ból zadałam:-Dlekarka powiedziała że piękna i zdrowiutka no i waży już 7kg jest co dzwigać a pomyśleć że urodziła się 3200 kiedy to było;-)

przegrzebałam stare zdjecia , patrzcie jak moj Bartosz wygladal jak był mały

Zdjęcie007.jpg mial tu 4 lata :-D

reklama
Do góry