• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

cobra, tylko się nie obraź, w takim razie po co chrzest? skoro cię takie rzeczy drażnią?
bo tak wypada, i rodzina mariusza tego chce..ja jestem zdecydowanie na nie.

Małgosia dostała od chrzestnej srebrną grzechotkę i grawerką o jej urodzeniu, a od chrzestnego exlibris :-)
Dobrym pomysłem jest jakiś unikat z numizmatyki- fajna pamiątka no i inwestycja, bo zawsze można spieniężyć, a na wartości tylko zyskuje :-)
Można kupić już coś z drogich zabawek "na zaś "- jeździk, czy pierwszy rowerek, jakiś basenik z kulkami....
No i ostatnia opcja- prezenty dla całej rodziny- np. namiot- na wspólne wyjazdy z dzieckiem:-)

ze niby np jakas moneta?

zgadzam sie z toba , a moze cos takiego chodzik zabawka

Zobacz załącznik 284298Zobacz załącznik 284299

fajne to, no i by sie przydalo

kasiulka- w sumie zartuje,ale mam czasem ochote mu lepek ukrecic

reklama
Cobra- tak, jakaś unikatowa moneta lub medal mennicy państwowej
Katarzynajanicka- robię farsz taki jak na gołąbki (mielone, ryż, jajo), pakuję w papryczki i duszę pod przykryciem, no i przecier pomidorowy :-)

Uff nareszcie po szczepieniu:happy2:mała usneła troche płaczu było a jak wyszłyśmy od lekarza to nawet cyca na uspokojenie nie chciała:baffled:chyba się na mnie obraziła że to niby ja jej ten ból zadałam:-Dlekarka powiedziała że piękna i zdrowiutka no i waży już 7kg jest co dzwigać a pomyśleć że urodziła się 3200 kiedy to było;-)

przegrzebałam stare zdjecia , patrzcie jak moj Bartosz wygladal jak był mały

Zdjęcie007.jpg mial tu 4 lata :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry