Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tez to niedawno zobilam, chyba po raz pierwszy od 5 lat zdjecia wywolalismy ale chce miec "prawdziwy" album Lili bo to jednak nie to samo na ekranie :-)dzisiaj kupiłam album i powkładałam tam wszystkie zdjęcia Zuzi od urodzenia. jakoś dawno nie wywoływałam zdjęc, wszystko było w komputerze zgrane
potwierdzam-probowalam - Kajdusi wychodza przepyszneeerobię farsz taki jak na gołąbki (mielone, ryż, jajo), pakuję w papryczki i duszę pod przykryciem, no i przecier pomidorowy :-)

gratuluje, sliczna waga i dzielna corcia :-)Uff nareszcie po szczepieniulekarka powiedziała że piękna i zdrowiutka no i waży już 7kg jest co dzwigać a pomyśleć że urodziła się 3200 kiedy to było;-)
strasznie wspolczuje, a nie chciala babka zrobic wymazu z noska? latwiej moze byloby katar zwalczyc. Zycze duzo zdrowka!ljak te lki nie pomoga to we wtork dostanie już antybiotyk, bo to juz trzeci tydzien kataru i trzeci zestaw leków które działają tak sobie - a kazdy zestaw ok 60 zł
znowu??po drodze do spowiedzi kupiłam sobie korale (koniecznie do życia potrzebne) i szalik (również koniecznie potrzebny) i mężowi sweter na urodziny, dobrze, że koniec miesiąca nadchodzi, to nowa wypłata będzie![]()

Jakie tym razem :-) wrzucaj fotespacerowka nigdy nie rozklada sie na zupelnie plasko wiec nie jest polecana dla maluszkow ktore jeszcze nie siadaja i nie maja mocnego kregoslupa . A ty chcesz jej jednorazowo uzyc czy juz sie na nia przestawic?Czy któraś już może odważyła się przełożyć maluszka do spacerówki? Oczywiście do takiej którą można całkowicie położyć? czeka nas podróż do mamy na miesiąc i nie wiem czy mi się zmieści...

przede wszystkim SMACZNEGOZastanawiam się tylko kiedy będę mogła znowu zacząć karmić.. Jak dużo czasu potrzeba gdy od niedzieli np od 20 nie będę jadła niczego zakazanego - by bezpiecznie nakarmić piersią? Sądzę, że w poniedziałek wieczorem powinno być już ok co Wy na to?? Jak sądzicie?
i udanej imprezy, ja slyszalam ze do ok, 16 godz utrzymuje sie pokarm w mleczku mamy
najedz sie na wszystkie czasy :-)

ide robic ciasto na pizze
a na allegro to bezpiecznie tak wywołac?
promocja była w rossmanie i powyżej 100szt. cena za jedno 0,29grkurcze tez musze wziasc zgrac i wywolac, a ile placilas za jedno ?
wogóle teściu jest niezły pampersów nakupił już tyle że trójek mam 4 paki ciekawe czy mała to zużyje
czy wyrośniehehe a to ja jak miałam 4 latka![]()