reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Właśnie z tym prawkiem to jak ze starankami, powinno być na luzie hehe, a nie na 5 biegu ;-)
43 dzień cyklu..................................

I żadnych objawów @? Mnie sie zdaje, ze @ przesunela Ci sie wlasnie ze wzgledu na ten stres przed egzaminem, wrocilas tez do pracy, starankami sie tez stresowalas no i sie wszystko skumulowalo. Czasami nawet nie odczuwamy tego. Ja tam jakos specjalnie nie stresowalam sie przed slubem a tu klops 44 dniowy cykl :D Nie martw sie, to nie menopauza - na szczescie :p
Jak dojdziesz do 45 dnia to mnie pokonasz ;)

reklama
Hej dziewczyny-ja to dopiero głupia jestem!!!
Okazało się, że na jutro mam tego gina!!! Tak się doczekać nie mogłam, że dzień za wcześnie pojechałam hehe Nie no byłam przeświadczona, że mam wizytę na 16 września [czwartek]
Tak więc jadę jutro raz jeszcze.... Mojej @ nadal nie ma... który to już dzień? hmm ostatnio 9 sierpnia miałam... ile to już dni....

kahaka: nie martw się-ja zdałam za 4 razem :) A w chinach rekordzistki zdają po 960 razy! 960 razy zdawała na prawo jazdy - Moto - WP.PL

A ja sie wlasnie zastanawialam dlaczsego sie nie odzywasz:> A mowilas, ze masz na 15:30 ginka :D Huehuehue ... Zakochana no :> W takim razie trzymamy kciuki za jutrejszy dzien (tylko sprawdz dokladnie czy to na pewno jutro ;p )

Mononoke, objawów jak na @ żadnych...nie wiem czy to stres miał wpływ, @ powinna być ok 6 wrz, ostatnio była 4 sier, wtedy byłam na wakacjach, nie miałam jakiś specjalnych stresów, no nie wiem sama...ale jak już pisałam, miałam dziś wzrost temperatury, ale czy to owulacyjny to się okaże, bo może to przez ten egzaminacyjny stres...A jeśli to w końcu owulacja, to @ będzie za 2 tyg, to na pewno Cię pobiję heh.
Martusia, no to się udałaś, ale Ci pilno do tego gina hehe :-D

Mononoke, objawów jak na @ żadnych...nie wiem czy to stres miał wpływ, @ powinna być ok 6 wrz, ostatnio była 4 sier, wtedy byłam na wakacjach, nie miałam jakiś specjalnych stresów, no nie wiem sama...ale jak już pisałam, miałam dziś wzrost temperatury, ale czy to owulacyjny to się okaże, bo może to przez ten egzaminacyjny stres...A jeśli to w końcu owulacja, to @ będzie za 2 tyg, to na pewno Cię pobiję heh.
Martusia, no to się udałaś, ale Ci pilno do tego gina hehe :-D

To jak owulacyjny to co Ty tu jeszcze robisz? Kiedy wraca mąż? Przeciez takie rzeczy trzeba wykorzystywac :D

Kurcze ja zawsze oblewam przed wordem na samej końcówce:(ale...
Dziewczyny u mnie w udanym cyklu też starego w domy w owu nie było i co???;)))
Martusia:))

reklama
Do góry