reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laski!!
ja już mam dosyc tej pogody.:wściekła/y::wściekła/y:dzis od samego rana pada,zimno jak w listopadzie!!!:baffled:
glowa mi pęka i nic mi sie nie chce.teraz pije kawke i musze sie wziąsc za obiad :tak:dzis mizeria,ryz i rybka.
moje dzieci spia,krystian w szkole m w pracy czyli dzien jak co dzien.

pozdrawiam,miłego dnia.:-)

as-super kubus sobie radzi-brawo!!!!:tak:

malinka-nie martw sie kochana julia sobie poradzi.

madeuska-kuruj sie kochana oby ci jak najszybciej przeszło.

natalineczka-cos mi sie wydaje ze tobie ta bedą wywoływac poród.:tak:
małej sie nie spieszy na ten swiat.

reklama
As wow naprawdę ślicznie serio to mój Adam gorzej pisze :-D:-D:-D:-Da Julka owszem lubi pisać kolorować dużo rysuje i na szczęście bo...inaczej to była by katastrofa ona się urodziła z uszkodzeniem splotu barkowego o czym nikt nam początkowo nie mówił i teraz musimy dużo więcej pisać i się starać żeby manualnie się rozwijała :tak:ale jak widzę tkie piękne pismo Kubusia to wiem że jej tez się uda bo przecież chcieć to móc no nie :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Wiki jagodowy kolor włosów???????????????????jakiej firmy ty miałaś farbę bo jeszcze nie widziałam takiego koloru :szok:
Natali na porodówkę marsz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Antek właśnie padł mi na podłodze wśród klocków :szok::szok::szok::szok::szok:kurcze a miałam go dopiero zamaiar uśpić tzn miał zasnąć w drodze z Julką do szkoły :baffled::baffled:no nic jak wstanie o 11.50 to zdążymy do szkoły......:confused:

hej laski!!
ja już mam dosyc tej pogody.:wściekła/y::wściekła/y:dzis od samego rana pada,zimno jak w listopadzie!!!:baffled:
glowa mi pęka i nic mi sie nie chce.teraz pije kawke i musze sie wziąsc za obiad :tak:dzis mizeria,ryz i rybka.
moje dzieci spia,krystian w szkole m w pracy czyli dzien jak co dzien.

pozdrawiam,miłego dnia.:-)

as-super kubus sobie radzi-brawo!!!!:tak:

malinka-nie martw sie kochana julia sobie poradzi.

madeuska-kuruj sie kochana oby ci jak najszybciej przeszło.

natalineczka-cos mi sie wydaje ze tobie ta bedą wywoływac poród.:tak:
małej sie nie spieszy na ten swiat.
i tego sie boje własnie:sorry2:
ten sam scenariusz co z Czarkiem:baffled:
do niedzieli ma jeszcze czas:tak:
tzn do 28 bo pozniej mnie wysle na wywolanie pewnie:sorry2:
As wow naprawdę ślicznie serio to mój Adam gorzej pisze :-D:-D:-D:-Da Julka owszem lubi pisać kolorować dużo rysuje i na szczęście bo...inaczej to była by katastrofa ona się urodziła z uszkodzeniem splotu barkowego o czym nikt nam początkowo nie mówił i teraz musimy dużo więcej pisać i się starać żeby manualnie się rozwijała :tak:ale jak widzę tkie piękne pismo Kubusia to wiem że jej tez się uda bo przecież chcieć to móc no nie :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Wiki jagodowy kolor włosów???????????????????jakiej firmy ty miałaś farbę bo jeszcze nie widziałam takiego koloru :szok:
Antek właśnie padł mi na podłodze wśród klocków :szok::szok::szok::szok::szok:kurcze a miałam go dopiero zamaiar uśpić tzn miał zasnąć w drodze z Julką do szkoły :baffled::baffled:no nic jak wstanie o 11.50 to zdążymy do szkoły......:confused:
kochana nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała:tak::tak::tak:
ale chyba nie mi jest dane
poki co pocieszam sie ze jeszcze termin porodu przede mna:tak:
z Om mam na niedziele a z pierwszego usg na 19
z ostatniego mam na 27:baffled:
i niestety ten termin wydaje mi sie najprawdopodobniejszy:baffled::dry:

Moje mlode juz sie szykuja do przedszkola jak zwykle hehe:tak::tak::tak:Wczoraj kupilam Im w smyku sniadaniowki hello kitty no i jest szał:tak::tak::tak:Pakuja i rozpakowuja co sie tylko da:tak::tak::tak:
A moj Dominik rano wymyslal ze nie idzie do szkoly i w szkole zaczal mi ryczec ze chce isc do domu:szok::szok::szok:I nie wiem o co kaman:no:Rozmawiala z Nim wychowawczyni i trenerka i jestem ciekawa co mi powie jak Go odbiore:no:

AS
Ale Kubulec ładnie pisze:tak::tak::Gratuluje

LIDUS
U mnie tez pogoda fatalna i leb mnie boli jak cholera:no::no::no:

MALINUS
To musi byc slodziutki widok-Antek spiacy na podlodze:tak::tak::tak:
Moje tez czesto padaly gdzie popadlo:tak::tak::tak:

Ja z Dominikiem to musze cwiczyc duuuzo szlaczkow bo to co On czasami tworzy to masakra jakas:no:Musze siedziec nad Nim i tlumaczyc jak ma prowadzic olowek
bo inaczej to:no::no::no:
Wczoraj tak siedzielsimy wieczorem i dzieki temu te szlaczki przypominaly te z wzoru ale nie wszystkie
Mam nadzieje ze szybciutko sie wprawi

Witajcie.
Co do starannego pisania to mnie chyba lekarz rośnie. :-D:-D:-DPo szkole wszystko ścieram, bo doczytać się nie mogę, z resztą on sam też :-p i od początku jest przepisywanie.:-D

Na rozładowanie tematu o kotach ulubiona piosenka Amelki : YouTube - KOTEK KŁOPOTEK piosenka dla dzieci o pieskach też lubi YouTube - Piosenka dla dzieci PIESEK BIM BEK . I hopsa sa. Ja już z rana się wytańczyłam. :-p:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Wiki
jagodowy kolor? :szok:Pierwsze słyszę o takim.:sorry2: Ciekawe jak wyjdzie...:happy:

Obiadek ugotowany, pora po Julkę iść. Tak nam rozkopali ulicę , że chodzę inną drogą i nadrabiam jakieś 500 m. :crazy: Że też muszą latem reperować te jezdnie.:wściekła/y::-p Niech zrobią raz a porządnie. :dry::dry:

Kurcze uszkodzenia okołoporodowe ,o których w szpitalu nic nie mówią to masakra jakaś.:baffled::baffled::baffled::baffled:
Moje mlode juz sie szykuja do przedszkola jak zwykle hehe:tak::tak::tak:Wczoraj kupilam Im w smyku sniadaniowki hello kitty no i jest szał:tak::tak::tak:Pakuja i rozpakowuja co sie tylko da:tak::tak::tak:
A moj Dominik rano wymyslal ze nie idzie do szkoly i w szkole zaczal mi ryczec ze chce isc do domu:szok::szok::szok:I nie wiem o co kaman:no:Rozmawiala z Nim wychowawczyni i trenerka i jestem ciekawa co mi powie jak Go odbiore:no:

AS
Ale Kubulec ładnie pisze:tak::tak::Gratuluje

LIDUS
U mnie tez pogoda fatalna i leb mnie boli jak cholera:no::no::no:

MALINUS
To musi byc slodziutki widok-Antek spiacy na podlodze:tak::tak::tak:
Moje tez czesto padaly gdzie popadlo:tak::tak::tak:

Ja z Dominikiem to musze cwiczyc duuuzo szlaczkow bo to co On czasami tworzy to masakra jakas:no:Musze siedziec nad Nim i tlumaczyc jak ma prowadzic olowek
Wczoraj tak siedzielsimy wieczorem i dzieki temu te szlaczki przypominaly te z wzoru ale nie wszystkie
Z dzieciakami tak często jest,że nie wiadomo z jakiego powodu nagle zaczynają płakać i chcą do domu.
Zwykle to jakaś błahostka dla nas ,ale dla nich to całkiem poważna sprawa.:tak::-):-)
Dziewczyny tak już pisałam wiele razy ,że ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć...
Ile się tylko da i kiedy tylko można .
Widzicie po Kubusiu ,że moja żmudna wielogodzinna praca teraz procentuje.:tak::-):-)
Jestem z siebie dumna,że sama sobie z tym poradziłam na tyle wcześnie,że nie potrzebujemy dodatkowych zajęć w szkole.:tak::-):-)

Dzięki wychwalenie go,ale dla mnie to jeszcze daleko do doskonałości.:-D:-D:-D:-D
Moja dobra rada.
Sprawdźcie jak dzieciaki prowadzą ołówek tzn: jaki jest kąt nachylenia względem kartki i czy piszą z nadgarstka ,czy z łokcia ,a może z całej ręki?
Tu może tkwić problem.:tak::tak::baffled::baffled::sorry2::sorry2:
Ja cały czas Kubusiowi jeszcze muszę ustawienie ręki i ołówka korygować ,bo jemu inaczej jest wygodnie,ale ze mną to nie tak łatwo.;-);-):baffled::baffled::-D:-D:-D:-D
Albo jest tak jak ja chcę,albo nie ma wcale i Kuba natychmiast idzie spać bez względu na godzinę ,a dla niego to najgorsza z możliwych kar .:szok::baffled::-D:-D:-D:-D

medeuska,dowikla, beata dużo zdrówka dla was..
widzę że wszyscy po kolei chorują... ja już czuję się lepiej na szczęście:sorry2:
As to dobrze że u okulisty wszystko ok...

jeszcze ja się dołączam do życzeń....
wszystkiego najlepszego:-)
hehe z tymi literówkami nie maszco przepraszać , każdemu się zdarza ;-) tyle że się nazastanawiałam co to za strop... hahaha :-D

małej smaruję dziąsełka żelem, mam jeszcze czopki , no i mam syrop panadol....

aha i zapomiiałam dopisać że moja mała niemal doprowadziła mnie do zawału serca:baffled:
znaczy nie że coś zrobiła... ale poszłam do kuchni kroić pomidorki na pizzę...

a ona bawiła się na podłodze...
coś się cicho zrobiło, wchodzę patrzę a tu połowa klawiszy powyrywana z laptopa....
w łapce trzyma spację:szok: a w buzi Fn :szok::no:
normalnie masakra....
musiałam sprawdzać na D laptopie któa literka gdzie ma swoje miejscce...
i naszczęście wszystkie dobrze powprawiałąm ...
przy okazji wprawiłam alta którego wyrwała z miesiąc temu :-p
aha dodam że ja mam te płaskie klawisze , nie te co kiedyś można było bez problemu wkładać i wyciągać..
więc trochę się namęczyyłam żeby je poprawnie wczepić, tym bardziej że pod spodem mają takie skomplikowane żabki... wrrrr i trzeba je wkjładać odpowiednią stroną, bo odwrotnie już nie działają.... ehghhhhh
uuuuu widze ze dziecko siwteni wiedzialo czym sie zajac zeby sie nie nudzic:-D:-D Mam nadzieje ze laptopik jest sprawny:-)
A ze zapytam gdzie ten laptop lezal?
Witam z ranca
Mlode spia,Dominik pozera sniadanko a ja zaraz zmykam sie ubierac:tak:Na dworze chyba jest zimno z tego co zapwiadali,wiec za bardzonie chce mi sie z domu wychodzic:no:Niby swieci slonce,ale widze jakie bigerskie chmury nadchodza:no::no::no:
u nas z rana 10st w sumie ma byc 15 wiec zobaczymy co dzien przyniesie:tak:
Hej.
Wpadłam napisać, ze troche lepiej, bynajmniej z gardlem, czasem juz się zawet odezwać potrafie:szok:
zazwyczaj leże, moja babcia przychodzi do maksa na godzinkę, dwie to sobie odpocznę tak na maksa, potem on spi tez 1-2 godz no a potem niestety ale zostaje sama, no ale wyjątkowo Maks znośny, sam sie zabawi troche pomiałczy, jak mu auto nie chce jechac, ale jak w koncu wybrnie to znow spokoj...
staram sie jak najwięcej lezec w lozku, zeby ak najszybciej z tego wyjsc....:/
ale nie rędko przewiduję powrót do zdrowia:/ teraz mam napady duszności i inne takie 'fajne' dziwactwa, w nocy się budze co 15 minut heh
ale w dzień odsypiam;-)
pozdrawiam
dobrze ze Maks ma babcie:-)
Wracaj do zdrowka i odpoczywaj ile sie da
Hej laseczki piątkowo :happy:już prawie weekend:-)mój pierwszy weekend od big big czasu kiedy nie pracuję :-):-):-):-):-):-)jupi:-):-):-):-):-)
Anabubka vigantol to wit D3 tylko pod inną nazwą i niestety Antek dostawał skażoną serię :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dziękuję Justa za info wczoraj coś mówili w DDTVN ale nie zaskoczyłam ....dobrze że on tylko dostawał to może z 20-30 dni bo potem przestałam mu podawac ale cholera wie co to w sobie tak na prawdę ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Adam już w szkole Julka zaraz poćwiczy literkę "I" bo póki co to to co pisze nie przypomina "i" a bardziej jakiegoś ptaka :baffled::baffled::baffled::baffled:Antoni układa kasztany bo póki co to jego miłość :tak::tak:więc codziennie w drodze do szkoły lub ze szkoły zbieramy kasztany muszę pamiętać żeby kupić dziś znów wykałaczki bo produkcja różnistych ludzików zwierzaczków potworków itp u nas pełną parą :-D
Nie strasz:szok:Mam nadzieje ze to sienie odbije na zdrowku Antka:szok:
Podsunelas mi pomysl na zabawe z Laura.Jutro wybiore sie do parku na zbieranie kasztanow i zoledzi:rofl2:
Witam. Pogoda jakaś taka dziwna :dry: mnie katar dopadł i jeszcze głowa dzisiaj do tego :sorry2: Kuba nie dawno wstał :tak: teraz jestem ciekawa o której pójdzie spać :sorry2: A ja zaraz muszę wchodzić do kuchni bo wczoraj od siostry wzięłam chyba ze 6kg brzoskwiń i teraz będę siedzieć do wieczora i robić dżemiś :-D od dzisiaj u nas jarmark do niedzieli :tak: oby było coś fajnego :tak: może po południu się przejdziemy jak nie będzie padać :tak: a teraz uciekam wypić herbatkę i do roboty :tak: zajrzę do Was potem :tak:
Luna spóźnione ale szczere życzonka urodzinowe :-D:-D:-D:-D
jedna z pomidorami a druga z brzoskwiniami:happy:Walczcie kobietki:happy:
wiatm sie z rana

widac i u mnie nie mogło byc spokoju,Julkowi przechodzi ale za to Darus zakatarzony.....

meżu dzis wraca i juz ze dwa tyg nigdzie nie wyjedzie ...jupi...bo ja bardzo ale to bardzo nie lubie jak on wybywa.....

musze dzis jakis obiad wykombinowac,i chate ogarnąc bo w weekend mnie nie ma a tesciowa nie bedzie za mnie sprzatac:)

do pózniej dziewczynki.....
zdrowka zycze
W domu juz tak jest ze domownicy sie zarazaja:baffled:

::tak::tak:

U nas tez sniadaniowki robia furore Lali w domu nawet karze sobie tam pakowac owoce:-D
Cierpliwosci zycze;-)

AS
Szkoda ze tak daleko mieszkasz bo bym Cie wynajela na korepetycje;-):-)

Moja Klaudia zrobila mi niespodzianke i pomyla mi podlogi nie wyduszonym mopem:szok::-D:-D:-DNo wiec mialam co robic hehe

reklama
Witajcie.
Co do starannego pisania to mnie chyba lekarz rośnie. :-D:-D:-DPo szkole wszystko ścieram, bo doczytać się nie mogę, z resztą on sam też :-p i od początku jest przepisywanie.:-D

Na rozładowanie tematu o kotach ulubiona piosenka Amelki : YouTube - KOTEK KŁOPOTEK piosenka dla dzieci o pieskach też lubi YouTube - Piosenka dla dzieci PIESEK BIM BEK . I hopsa sa. Ja już z rana się wytańczyłam. :-p:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Wiki jagodowy kolor? :szok:Pierwsze słyszę o takim.:sorry2: Ciekawe jak wyjdzie...:happy:

Obiadek ugotowany, pora po Julkę iść. Tak nam rozkopali ulicę , że chodzę inną drogą i nadrabiam jakieś 500 m. :crazy: Że też muszą latem reperować te jezdnie.:wściekła/y::-p Niech zrobią raz a porządnie. :dry::dry:
Kochana kolor juz wyszedł bo juz go w niedziele zrobiłam wyszedł taki ciemny fiolet

YouTube - BACIARY - ZAMKNIJ ZA SOBĄ DRZWI a to sie mi kojaży ze zdradą o którą ktos mnie podejżewa :-(

Ostatnia edycja:
Do góry