reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ooo laski zapomniałam Wam napisać... Tak wczoraj gadałyście o tym jedzeniu.... Oh jaka ja głodna byłam... No i jak mój przyjechał nie uwierzycie co przywiózł...... hamburgery..... masakra nie mogłam sie oprzeć hehe nie ma to jak silna wola nie ?? heheheheh

wiecie czlowiek chcialbysie nie przejmowac ale chyba ciezko nie myslec o rzeczach nie milych jakie sie czyta pod swoim adresem. co prawda gdzies daleko boli to ale nie tak zebym zalowala tego. gdybym zalowala nie pisalabym o tym glosno i starala sie to odbudowac. ale po co mam przebywac w zaklamanej dla mnie grupie ludzi?
dlatego nie wstydze sie i pisze co mysle:):):):)
mam was!:)
aha uwazajcie bo podobno chce na innych watkach podprzadkowac wszystkich sobie i byc wasza dyktatroka!:D:D:D:D

Patrycja ty to maz tego swojego meza kochanego.
moj mi nie kupi bo wie ze staram sie ograniczyc z fastfoodami!
i kupi dopiero gdy go bardzo bede prosic.
dobrze ze samz siebie nie robi niespodzianek.

w ogole sa 2 patrycje i mi sie mylicie. laseczki ktoras chetna do mznaiy nicku????
ja was w ogole nie rozrozniam!:D

Daffi... on jak sobie kupuje to mi zawsze też kupi.... My nie mamy slubu ale ja też go nazywam swoim mężęm hehehe już tak długo jesteśmy razem trzeba by pomysleć o jakimś ślubie :///// ja i zmiana nicku??? A jak to sie w ogóle robi??

Daffi... on jak sobie kupuje to mi zawsze też kupi.... My nie mamy slubu ale ja też go nazywam swoim mężęm hehehe już tak długo jesteśmy razem trzeba by pomysleć o jakimś ślubie :///// ja i zmiana nicku??? A jak to sie w ogóle robi??

musialabys napisac do adminki aniaslu na jaki chcialabys zmienic. tylko nie wiem czy w week ci to zrobia... bo niby administracja nie pracuje...
ale strasznie mi sie mylicie.

co do stazu malzenstwa to fakt jestescie juz troche.
wiecej od nas.:p
ale my od razu chcielismy slubu. w sumie planowalismy go na ten rok na czeriwec lub sierpien....
ale jak sie dowiedzielismy ze siedzi fasoleczka w moim brzuchu to stwierdzielismy ze przyspieszymy go o rok;p;p;p
i byl w sierpniu zeszlego roku;p

Ostatnia edycja:
musialabys napisac do adminki aniaslu na jaki chcialabys zmienic. tylko nie wiem czy w week ci to zrobia... bo niby administracja nie pracuje...
ale strasznie mi sie mylicie.

Bo Obie mamay synusia Kubusia hahahahahah
No dobra to ja zmienie sobie nick... tylko pod warunkiem że mi wymyślicie nowy :):p:p

Ostatnia edycja:
Bo Obie mamay synusia Kubusia hahahahahah
No dobra to ja zmienie sobie nick... tylko pod warunkiem że mi wymyślicie nowy :):p:p

ojojoj wiesz moze on byc np pati9009 byle nie patrycja bo dla mnie juz jestescie jednymi i tymi samymi osobami!:D

a ja mam pytanie od was:
Vigantol to wit D3 tak?
ja podaje juvit 3 i z ciekawosci spojrzalam by sie upewnic czy to nie cos innego i wiecie co?
okazalo sie ze wazny do STYCZNIA 2010 jak ja go kupowalam w styczniu 2010!
kurcze moze cos malej sie stac? ona go dostawala od stycznia az do wczoraj! dzis zakupie nowa wit D3!!!
:szok:

ojojoj wiesz moze on byc np pati9009 byle nie patrycja bo dla mnie juz jestescie jednymi i tymi samymi osobami!:D

a ja mam pytanie od was:
Vigantol to wit D3 tak?
ja podaje juvit 3 i z ciekawosci spojrzalam by sie upewnic czy to nie cos innego i wiecie co?
okazalo sie ze wazny do STYCZNIA 2010 jak ja go kupowalam w styczniu 2010!
kurcze moze cos malej sie stac? ona go dostawala od stycznia az do wczoraj! dzis zakupie nowa wit D3!!!
:szok:

Daffi nie mam pojęcia czy może sie coś stać... Tak Vigantol to wit D3 ale uważaj bo teraz odkryto że jest zanieczyszczona sub chemicznymi... tylko podane serie zaraz Ci wkleje linka http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100916/REG00/889756159

ja bede musiala zakupic vitD bo jeszcze mam na tydzien chyba dla malego, ale ja to mam VitaD a nie vigantol.

dzis weekend i jak spokojnie tu.:)
maz jak przyjedzie to musi zlozyc wózek od mojej siostry. pozyczyłam od niej bo po pierwsze, nasz na podróze jest strasznie upierdliwy i ciezki i wogóle, a po dryie moj łobuz juz nie chce w nim jezdzic po dworzu:szok: nic nie widzi i placze... zobaczymy jak to w tym bedzie. bo to Coneco, i nie bralam gondoli tylko spacerówke, bo mozna na płasko polozyc... no zobaczymy...

no fakt ten sam początek mamy :-D

my mamy devicap czy jakoś tak ale masakra z tą witaminą jak mogli w ogóle do tego dopuścić :/

pranie zrobione a zaraz zabieram się za pieczenie jabłecznika :-D

reklama
kurde jak rozłozyc ten wózek?chcialam z dzieciakami na dwór wyjsc zaraz po obiedzie bo jest cieplo ale no niewiem jak tamtego wózka rozłozyc... sa jakies instrukcje na necie? chyba ze któras ma Coneco Astra? czy jakos tak:dry: troche techniki i sie czlowiek gubi....;]

Do góry