reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Hej dziewczynki.
Dawidowe
naprawdę Cię podziwiam. Dajesz sobie sama radę i czytając Twoje wypowiedzi odnoszę wrażenie jakbyś nie pierwszy raz została mamą.
Ja cała szczęśliwa bo małż wszystko wczoraj w kuchni podłączył i działa :D Na śniadanie ugotowałam paróweczki, mniam. Akcja była podczas wypalania piekarnika bo sprawdziłam czy nie ma tam żadnych papierów i nie było a śmierdziało spalenizną. Sprawdzaliśmy czy dym nie idzie ale było ok. Pod koniec wypalania okazało się że gdzieś musiała się zapodziać naklejka (nie naklejona) z klasą energetyczną i ona się zjarała. Braliśmy piekarnik z zimną szybą i zimna to ona nie jest ale poparzyć się człowiek nie poparzy :D Fajowo bo dziecko najwyżej dotknie i przekona się że gorące ale bez poparzeń. Dzisiaj małż jeszcze powiercił w chatce kilka dziurek i teraz śpi bo go coś rozkłada. Bidulek, ciągle coś robi i jest przemęczony więc i choróbska atakują. Inna sprawa że w domu zimno. Ja też jakiegoś delikatnego kataru dostałam.
To tyle. Chyba pójdę dalej w kuchni układać. Jeszcze dużo pracy przede mną.

Hej dziewczynki.
Dawidowe
naprawdę Cię podziwiam. Dajesz sobie sama radę i czytając Twoje wypowiedzi odnoszę wrażenie jakbyś nie pierwszy raz została mamą.
Ja cała szczęśliwa bo małż wszystko wczoraj w kuchni podłączył i działa :D Na śniadanie ugotowałam paróweczki, mniam. Akcja była podczas wypalania piekarnika bo sprawdziłam czy nie ma tam żadnych papierów i nie było a śmierdziało spalenizną. Sprawdzaliśmy czy dym nie idzie ale było ok. Pod koniec wypalania okazało się że gdzieś musiała się zapodziać naklejka (nie naklejona) z klasą energetyczną i ona się zjarała. Braliśmy piekarnik z zimną szybą i zimna to ona nie jest ale poparzyć się człowiek nie poparzy :D Fajowo bo dziecko najwyżej dotknie i przekona się że gorące ale bez poparzeń. Dzisiaj małż jeszcze powiercił w chatce kilka dziurek i teraz śpi bo go coś rozkłada. Bidulek, ciągle coś robi i jest przemęczony więc i choróbska atakują. Inna sprawa że w domu zimno. Ja też jakiegoś delikatnego kataru dostałam.
To tyle. Chyba pójdę dalej w kuchni układać. Jeszcze dużo pracy przede mną.

Cieszę się z twojej kuchni :D
Idź układaj sobie - napewno jesteś szczęśliwa :D tylko delikatnie nie przepracuj się :)

dawidowe czekamy na zdjecia!
natolin na l4 dostajemy 100% wynagrodzenia z 12 miesiecy poprzedzajacych niezdolnosc do pracy (czyli z 12 miesiecych poprzedzajacych ostatnie zwolnienie, musi byc ciaglasc pracy 3 miesiace, jesli bylas choc 1 dzien na zwolnieniu to cofasz sie o 12 miesiecy wstecz przed ostatnie zwolnienie lekarskie) mi przez .... 2 dni zwolnienia nie weszla premia do zasilku, klelam jak szefc,
a jesli tylko jednorazowo dostalas inna kwote to najlepiej skontaktuj sie ze swoimi kadrami niech Ci wytumacza, moze sie okazac, ze ktos sie pomylil
Muminka trzymam kciuki

u nas, spacerek nad morzem i obiadek na miescie, lasagne warzywna, prawie peklam,

u nas, spacerek nad morzem i obiadek na miescie, lasagne warzywna, prawie peklam,
ale Ci zazdroszczę tego spacerku nad morzem, wczoraj właśnie spacerując po rynku w Krakowie powiedziałam mężowi że teraz chętnie pospacerowałabym brzegiem morza. No ale niestety za daleko jak dla Nas:-(.

U nas dzień minął dobrze. Od rana porządki. Mąż wziął odkurzacz- poodsuwał łóżeczko, komodę i inne meble żeby poodkurzać w każdym rogu pokoju. Ja potem wzięłam się za prasowanie i poukładałam jeszcze parę rzeczy w komodzie małego. Doglądnęłam co tam mam w tej mojej torbie do szpitala - co jeszcze spakować. Zrobiłam pranie. Dzisiaj taki pracowity dzień był, bo wczoraj nas cały dzień nie było w domu. Później pojechaliśmy do Auchana. Kupiliśmy przepyszne lody. Teraz zjadłam kolację- wiecie jaka mi chora myśl przeszła przez głowę- że może ja powinna przestać jeść żeby mi tak mały drastycznie nie rósł, bo jak go tu urodzić?. Eh chyba mnie już nieźle porąbało:-).

A ja właśnie wróciłam z małego pokazu iluzji w wykonaniu Tomka YouTube - Mam Talent- Tomek Iluzjonista
Chłopak jest niesamowity ! Przesympatyczny i niezwykle "ułożony" ( hehehehe i z mojej dzielnicy ;D)

margerrita, mała mi Wy to macie gdzie spacerować ;/ pozazdrościć, szczególnie dzisiaj przy takiej ładnej pogodzie

reklama
margerrita dzięki, tak właśnie zrobię, skontaktuje się z kadrami osobiście, bo we wtorek kolejne zwolnienie... bo u mnie to jakiś jednorazowy problem, ale wkurzyli mi, bo nie lubię tam niczego wyjaśniać, a oni ciągle coś kręcą... morza zazdroszczę Ci BARDZO! Zresztą w ogóle Gdańsk to moje ulubione miasto w PL :)

mała mi przecież masz mieć CC to możesz tuczyć małego ;)

Do góry