reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
kurcze Dziewczyny batreie już mi się wyczerpały, przez te nieprzespane noce i wstawanie po 5 razy i usypianie po godzinie czasu o 5 miałam jakieś załamanie i ryczałam przez godzinę, mały spał mi na rękach (jak tylko go odkładałam to krzyk) i tak ryczałam póki mąż wstał i zabrał mnie do łóżka. Na szczęście teraz mały leży na kocyku i daje mi zjeść śniadanko.

Zyrafko- przytulam Cię wirtualnie mocno i trzymam kciuki zeby się poprawiło! Niestety takie sytuacje są wpisane w macierzyństwo.. Popatrz na Łukaszka jak pięknie się uśmiecha i zaraz Ci bedzie lepiej!

kurcze Dziewczyny batreie już mi się wyczerpały, przez te nieprzespane noce i wstawanie po 5 razy i usypianie po godzinie czasu o 5 miałam jakieś załamanie i ryczałam przez godzinę, mały spał mi na rękach (jak tylko go odkładałam to krzyk) i tak ryczałam póki mąż wstał i zabrał mnie do łóżka. Na szczęście teraz mały leży na kocyku i daje mi zjeść śniadanko.

O jejku! żyrafko spróbuj Łukaszkowi dawać pieluszke do policzka , może choc troszke pomoże ... Ja tak Jasia nauczyłam samemu zasypiać. Na początku było cięzko ale od ponad miesiąca zasypia z pieluszką. A może brzusio boli Łukaszka? Jak z mleczkiem masz? Strasznie mi Ciebie szkoda <przytul> Trzymaj się

żyrafko u mnie Filipek lubi zasypiać w łóżeczku przytulony do pieluszki i do przytulnki, może u Was też by pomogło? rozumiem, co czujesz, dlatego myślami jestem przy Tobie:) głowa do góry, niech bezzębny uśmiech łukaszka wynagrodzi każdą łezkę

Witajcie która z Was podaje Bebilon??Jest wszystko ok??Bo ja mam stresa podać i ile może być pudełko otwarte>??
ja podaje i dla mojego dziecka jest najlepsze :) spróbuj mniejszą porcje jej podać i zobaczysz. ja kupuje mniejszą puszkę i bo tylko dokarmiamy czasami. puszka może być otwarta miesiąc.

Zyrraffko trzymam kciuki za poprawę nastroju;-)Każda z nas ma lepszy lub gorszy dzień. U mnie też spanie Alanka w dzień jest bardzo trudne:-(
Także główka do góry kochana!!!

Lenka ja podawałam,ale Alanek jest uczulony na Bebilon;-/ A Kacprowi tylko on odpowiadał...
A na opakowaniu jest termin do kiedy może być otwarta puszka.

reklama
Witajcie słoneczka

my po szczepieniu, niestety mały si popłakał dosc ostro i teraz jest jakis nie swój :baffled:

no i tak: wzrost 65cm , waga 7600:szok::szok::szok::szok::szok: jaki kloc cięzki musze dzwigac :confused2::laugh2:

eagle mama ma peknieta kosc promeniowa i jakas głowke odstep pekniecia 1,5cm :szok::szok::szok: masakra, musi nosic takie cos usztywniajace zamiast gipsu :baffled: ojj sie narobiło.

Do góry