reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
kurcze Dziewczyny batreie już mi się wyczerpały, przez te nieprzespane noce i wstawanie po 5 razy i usypianie po godzinie czasu o 5 miałam jakieś załamanie i ryczałam przez godzinę, mały spał mi na rękach (jak tylko go odkładałam to krzyk) i tak ryczałam póki mąż wstał i zabrał mnie do łóżka. Na szczęście teraz mały leży na kocyku i daje mi zjeść śniadanko.
kurcze Dziewczyny batreie już mi się wyczerpały, przez te nieprzespane noce i wstawanie po 5 razy i usypianie po godzinie czasu o 5 miałam jakieś załamanie i ryczałam przez godzinę, mały spał mi na rękach (jak tylko go odkładałam to krzyk) i tak ryczałam póki mąż wstał i zabrał mnie do łóżka. Na szczęście teraz mały leży na kocyku i daje mi zjeść śniadanko.
O jejku! żyrafko spróbuj Łukaszkowi dawać pieluszke do policzka , może choc troszke pomoże ... Ja tak Jasia nauczyłam samemu zasypiać. Na początku było cięzko ale od ponad miesiąca zasypia z pieluszką. A może brzusio boli Łukaszka? Jak z mleczkiem masz? Strasznie mi Ciebie szkoda <przytul> Trzymaj się
Kasiula1982
Fanka BB :)
żyrafko u mnie Filipek lubi zasypiać w łóżeczku przytulony do pieluszki i do przytulnki, może u Was też by pomogło? rozumiem, co czujesz, dlatego myślami jestem przy Tobie
głowa do góry, niech bezzębny uśmiech łukaszka wynagrodzi każdą łezkę
C
cobra18
Gość
ten młodszy czy starszy??![]()
myslalam o tym starszym;p
nie chca mi zalozyc spirali bo podobno za mloda jestem..
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja podaje i dla mojego dziecka jest najlepszeWitajcie która z Was podaje Bebilon??Jest wszystko ok??Bo ja mam stresa podać i ile może być pudełko otwarte>??
WIRAN
Fanka BB :)
Zyrraffko trzymam kciuki za poprawę nastroju;-)Każda z nas ma lepszy lub gorszy dzień. U mnie też spanie Alanka w dzień jest bardzo trudne:-(kurcze Dziewczyny batreie już mi się wyczerpały, przez te nieprzespane noce i wstawanie po 5 razy i usypianie po godzinie czasu o 5 miałam jakieś załamanie i ryczałam przez godzinę, mały spał mi na rękach (jak tylko go odkładałam to krzyk) i tak ryczałam póki mąż wstał i zabrał mnie do łóżka. Na szczęście teraz mały leży na kocyku i daje mi zjeść śniadanko.
Także główka do góry kochana!!!
reklama
Witajcie słoneczka
my po szczepieniu, niestety mały si popłakał dosc ostro i teraz jest jakis nie swój
no i tak: wzrost 65cm , waga 7600

jaki kloc cięzki musze dzwigac 

eagle mama ma peknieta kosc promeniowa i jakas głowke odstep pekniecia 1,5cm

masakra, musi nosic takie cos usztywniajace zamiast gipsu
ojj sie narobiło.
my po szczepieniu, niestety mały si popłakał dosc ostro i teraz jest jakis nie swój

no i tak: wzrost 65cm , waga 7600

eagle mama ma peknieta kosc promeniowa i jakas głowke odstep pekniecia 1,5cm