reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Witam
moje dziecko dziś spało kiepsko w nocy ale mam już winowajcę jedynka górna już na wierzchu czyli są już 4 ząbki :)
dziś jadę do mamy, mieszka niedaleko, uciekam do niej czasami z tych bloków
pozdrawiam gorąco i życzę słonecznego dzionka

reklama
Witajcie:-D
mój kochany Mireczek ma dziś urodziny- od rana obsypany prezentami:tak: Dziś wieczorem zgodnie znasza tradycja wychodzimy na dobra kolacje. Myslałąm o teatrze- mamy na Monte Cassino teatr , ale biletów nic a nic nie zostało.

Tak jak pisze kilolek- przede wszystkim nie sciagac ubrania. Jak chodzilismy do szkoly rodzenia to bylo spotkanie z ratownikiem i tam róznych ciekawostek nam naopowiadał.
Ale ja tego wczesniej nie wiedziałam i byłam w szoku ze tak jest.
tak sobie pomysłąm , ze w weekend wybierzemy sie do apteki i uzupełnimy nasza apteczke...

Co do ddtvn. Pinkowskiej nie znosze , Jagielski byl spoko wiec nie wiem czemu go pozegnali.

Dziunka powodzenia:-D

Kiragold ja za spotkaniem bez dzieci jestem jak najbardziej ale jak to zorganizowac?

Wszytskiego najlepszego dla Meżusia :D

a co do Pieńkowskiej macie racje a tak apropo to kto to ten prowadzacy ?? :D nie widziałam go nigdzie wczesniej a tu taki sztywniak choc próbuje czasem byc na luzie buehhehe

Pawcio pospał se 1h zjadl 3 kanapeczki i teraz szaleje !! :)

Klaudzia !!! ja juz zgłupiałam !!
weszlam na twoje fotki na fb I JESTEM W SZOKU!!!! to ty ??????????????????????????????????????????? włosy zmienilas i jestes całkiem inna !! :| albo juz mi w oczach cos sie * * * :o:o:o SZOK :) ślicznie wygladasz :D

Klaudzia !!! ja juz zgłupiałam !!
weszlam na twoje fotki na fb I JESTEM W SZOKU!!!! to ty ??????????????????????????????????????????? włosy zmienilas i jestes całkiem inna !! :| albo juz mi w oczach cos sie * * * :o:o:o SZOK :) ślicznie wygladasz :D

ja tez chce zobaczyc nowa Klaudie:-)

Poza tym witam sie!

Witam się i melduję!

Dziewczyny ja padam codziennie ok 20-21, tak jak mały zasypia. Codziennie mam iść do męża ale sen górą i zasypiam jak tylko mały zaśnie. Ze mnie spioch nieprzeciętny! Do tego zaliczam czasami drzemki z małym.
A Wy, ok 22 sprzątacie, golądacie filmy, siedzicie na BB, SZOK ;D

Mały poszedł z babcią na targ, w sumie zakłóci to nasz rytm bo ostatnio budzi się o 8 i sam zaspia o 10 ale przynajmniej na spacerku będzie pewnie dziś 2x ;D

Ja poodkurzałam, pomyłam podłogi, wykąpałam się , nakarmiłam zwierzaki a sama głodna i Was nadrabiam ;/

Dziunka 1000000 latek dla Asi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wczoraj rozłożyliśmy w pokoju piękny namiot Disneya z Hefalumpem, Kubusiem, Maleństwem itd. To szczegół ze w pokoju ruszyć się nie da ale jest super!!! Narazie mały powala się na niego od góry i zjeżdża powoli w dół...
Mąż dostał ten namiot za jakieś punkty gdzieś tam jak jeszcze w ciąży byłam. Miał pomysł.

Zerknęłam na allegro to taki:
http://allegro.pl/namiot-iglo-domek-disney-kubus-puchatek-hefalump-i1225261449.html

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry