............jak pomyśle jak Majka bedzie krzyczeć to mi ciarki po plecach przechodza-krzyczec nie z bólu tylko ze strachu. Ona nie daje nawet sobie pampka zmienic. Jak tylko kłade ja na łózku wigina sie i jest problem. Wczesniej tak nie bylo, podejrzewam ze boi sie zmiany opatrunku tzn myśli ze kazde kladzenie na plecy to akurat to. Miłego dnia dziewczyny
Biedactwo, a jak to teraz wyglada? Smarujesz mascia jakas i opatrunki kladziesz? czy musisz do lekarza jezdzic zmieniac? pewnie nie mozesz dzidzi kapac? No miejmy nadzieje, ze slad nie zostanie....
..........
u nas ze spaniem to maaaaasakra jakaś no ale ... z wiekiem minie mam nadzieję:-)............
U nas tez sie budzi po kilka razy i zada cyca, inaczej nie usnie. A wczoraj cos jej sie snilo i tak jakos poszlochiwala przez sen... co to takim dzieciom sie moze snic zlego? Moj R sie smial, ze pewnie jej sie sni ze cyca zabieram
Mój Misiak śpi. Wczoraj wieczorem wchodzę do sypialni bo coś się w AngelCare tłukło, patrzę, a Alicja śpi na brzuchu na środku naszego łóżka (przetoczyła się ze swojego przystawionego łóżeczka).... Ja nie wiem ileto dziecko potrzebuje miejsca do spania

.....
Oj, moja tez sie rozpycha na maxa, czasem spi miedzy nami a czasem moj juz nie wyrabia i sie przenosi w nocy do drugiego pokoju, lozeczko tez mam przystawione, ale jest nizej niz lozko i mala widzi roznice i jak sie w nim obudzi, to od razu sie wspina na moje lozko. Na noc ukladam poduchy, zeby sie nie stoczyla jak sie tak wierci i tez dzis sie budze nad ranem a ona spi na brzuszku w poprzek lozka, nogi przy mojej glowie a glowa w lozeczku na poduchach... w nocy sie czasem tak pcha tu gdzie najciasniej, a jak sie nie odsune to zaczyna stekac, jeczec jakby to jej lozko bylo

Ale trzeba bedzie to skonczyc, 7.10 przylatuje moja mama a 9.10 moj tesc na urodzinki na 10 dni. No i przeciez nie poloze ich razem spac

hehehe, moj R wiec bedzie spal z tesciem a ja z mama, tylko jak ona sie ze mna i mala wyspi? Bedzie mus ja klasc w lozeczku

albo materaz kombinowac i oddzielne spanie na podlodze?
......Raz facet wypowiadał się (ordynator pediatrii) że rodzice przeszkadzają lekarzom (!). Nosz kurde, pewnie że przeszkadzają, w olewaniu dzieci i w piciu kawek przez piguły - nie urażając Katrenki hahahaha!
Moje cudne dziecko przespało ponownie całą noc

........
Gratulacje! To super postep! Mysle ze dlatego, ze sie najadla porzadnie, tzn. chwycila butle i jest od razu postep. U nas pewnie bedzie duuzo ciezej....
A co
Katrenki jest pielegniarka?
Witam ledwo żyje dopadło mnie grypsko tylko czekac jak Jasiek załapie i sie zacznie. Głowa mi pęka !!!! Czym tu sie leczyc???
A u was znow chorobsko... oj, Pathanka, bierz sie za siebie, kurujcie sie i odpoczywajcie. Bo sezon chorobowy dopiero sie na dobre zacznie.
A ja od pol godziny probuje mala uspic, oczy tarla w pokoju, marudzila i ledwo chodzila polprzytomna, jak ja wzielam na lozko, od razu oczy jak pieniazki i sie chce bawic i wez tu czlowieku badz modry... ja sobie przygotowalam herbatke i ciasto, a ona teraz dlubie lyzeczka w tym ciescie, ale ma zabawe