reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Witam sie po wizycie w szpitalu. Rana na brzuszku zagojona-opatrunek ściagniety, na raczce jeszcze zawineli i do kontroli w piatek. Nie mam niczym smarować, jedynie na brzuszku oliwka :szok: Lekarz mówił ze dobrze sie goi. Mała myje pieluszka, w wanience nie mam odwagi a poza tym nie wiem czy moge-zapytam w piatek.

Dziunka 100 lat dla Aśki

reklama
Ilona to dobrze , ze lakarz nie miał żadnych zastrzezen... teraz juz bedzie dobrze :)

Gieoska a powiedz , jezeli mozesz . ile daliscie za ten wyjazd? ile to kosztowało?
Upiekłąm dla mezusia sliwkowca , teraz robie leczo :) mlody spi

Gieoska, fajne foty, a z ciebie jaka szprycha:) Jakbys nie rodzila:) Moi znajomi jezdzili z takimi szkrabami nawet na Kube, dziecko pod parasolem w samym pampku i dali rade, ja bym sie bardziej jedzenia cykala, bo jak jedziesz tak daleko to tam niby kuchnie swiata rozne, ale mieso i woda inne i zazwyczaj, to dorosly ma kilka dni biegunki, a taki maluszek?
Ale dobrze, ze moglas zostawic dzidzie z rodzicami, moja jeszcze na cycu, z nikim nie zostanie poki co...w przyszlym roku tez gdzies wybedziemy, ale razem z Marysia:)

Ilona to dobrze , ze lakarz nie miał żadnych zastrzezen... teraz juz bedzie dobrze :)

Gieoska a powiedz , jezeli mozesz . ile daliscie za ten wyjazd? ile to kosztowało?
Upiekłąm dla mezusia sliwkowca , teraz robie leczo :) mlody spi

jasne ze mozna..my dalismy za wszystko 500euro razem z przelotem z wroclawia z hotelem i jedzeniem..czyli na pl 2000zl...a jak chcialam jechac nad polskie moze to zawolali mi 60zl od osoby wiec cena kosmos jak dla mnie a pogoda moze byc niepewna dlatego wolelismy jechac tam gdzie pogoda gwarantowana:-)

Witam się po dłuższej przerwie, czasu na kompa i chwilę dla siebie brak :-/ Szwagierka była u mnie przez tydzień, to mała sie rozbrykała, wiadomo w centrum uwagi........ teraz znowu jesteśmy same i dokazuje mauśce. Kurcze, co mam wolną chwilę, to mobilizuję męża i siebie ;-) do powtórek z angielskiego, jednak jak się nie używa jezyka, to dużo się zapomina :-/ . Powoli zaczynamy organizowac sprawę wyjazdu, mam wrażenie, ze im bliżej tego momentu, tym bardziej żal mi się robi, a jak wchodzę do pokoiku małej i przypomnę sobie jak go szykowaliśmy, to normalnie ryczeć się chce :-(
Kurcze, jeszcze troche a nasze listopadowe dzieciaczki będą obchodziły urodziny, u nas moze być lipa, bo jak mąż poleci w październiku, raczej na urodzinach małej nie bedzie o świętach nawet nie myślę................ dobra nie będę Wam tutaj biadulić ;-)
Dzisiaj byłyśmy na 3 godzinnym spacerku, trzeba korzystac, dopóki jest pogoda, Eli buntuje się już w wózku, bo chce ś,migac, nie wiem co będzie zimą, jak juz na dobre zacznie chodzić hehehehhe

Ostatnia edycja:
Dzisiaj byłyśmy na 3 godzinnym spacerku, trzeba korzystac, dopóki jest pogoda, Eli buntuje się już w wózku, bo chce ś,migac, nie wiem co będzie zimą, jak juz na dobre zacznie chodzić hehehehhe

My tez dzisiaj 2 godz na spacerze w parku z czego przeszło godzine chodził za raczki no i siedział na takich karuzelach ze zwierzakami. Potem był ryk jak go dalam do wozka i cala droge powrotna spedził siedzac na budzie wózka :-D:-D bawiac sie ze mna w kosi kosi i takie tam.

Wiewiora, a moze roczek zrobicie wczesniej co? moze takie huczne 11 miesiecy? to coś innego, ale bedziecie mieli co wspominac i tobie bedzie lzej na duchu

Martolinka sto lat dla Mirka

no i dla wszystkich solenizantów

Ilona tak mi przykro, duzo musialas przejsc i ty i dzieciatko, czas leczy rany i fizyczne i psychiczne. Bedzie dobrze juz jest z tego co piszesz

Dziunka otworzy niedlugo biuro do spraw przeprowadzek, widze ze dobrze zyjesz z tejsciowa tak trzymać!!!!

Pawel zdrowy :)))
ale ja padłam :((((
wczoraj tzn dzisiaj w nocy kryzys na calego tak potwornie bolalo mnie gardlo, wysiedzialam dzisiaj po pracy dwie godz u lekarza i rezultat:
angina :((((((( i antybiotyk
wrocilam, uspalam malego i zdycham, mam nadzieje ze wczesnie pojdzie dzis spac i go nie zaraze, tego sie boje najbardziej

do pracy chodze, ale padam juz z nog, Bartek wybyl bedzie chyba w sobote oj nie myslalam ze to kiedys powiem ale dobrze jest miec czasami tejsciowa.

Kasia pisałaś kiedyś ze zrobiłas dla Synka cukinię czy coś w tym stylu w słoikach. Wrzuć przepis, cio??? ;D
U nas na podwórku coś wyrosło, musze się zapytać czy to cukinia czy kabaczki czy inne cholerstwo, i teściowa dziś powiedziała ze na działce jest tego dużo.
Kombinezonik na zimę dla Olinka kupią dziadkowie (teście) ;D Dziś przyjechali na moment i oświadczyli, w ubiegłym roku też kupili i właśnie go sprzedaję bo ani razu nie miał go na sobie bo za duży został kupiony rozm. 68....Coccodrillo, piękny!
W tym roku poluję na taki sam model. Albo skuszę się na Wójcika, skoro dziadki płacą to można poszaleć ;D Kochani są!!!

reklama
Witajcie:-D
mój kochany Mireczek ma dziś urodziny- od rana obsypany prezentami:tak: Dziś wieczorem zgodnie znasza tradycja wychodzimy na dobra kolacje. Myslałąm o teatrze- mamy na Monte Cassino teatr , ale biletów nic a nic nie zostało.

Tak jak pisze kilolek- przede wszystkim nie sciagac ubrania. Jak chodzilismy do szkoly rodzenia to bylo spotkanie z ratownikiem i tam róznych ciekawostek nam naopowiadał.
Ale ja tego wczesniej nie wiedziałam i byłam w szoku ze tak jest.
tak sobie pomysłąm , ze w weekend wybierzemy sie do apteki i uzupełnimy nasza apteczke...

Co do ddtvn. Pinkowskiej nie znosze , Jagielski byl spoko wiec nie wiem czemu go pozegnali.

Dziunka powodzenia:-D

Kiragold ja za spotkaniem bez dzieci jestem jak najbardziej ale jak to zorganizowac?
taaa ja bym musiała sobie cycka amputowac :d

Witam się i melduję!

Dziewczyny ja padam codziennie ok 20-21, tak jak mały zasypia. Codziennie mam iść do męża ale sen górą i zasypiam jak tylko mały zaśnie. Ze mnie spioch nieprzeciętny! Do tego zaliczam czasami drzemki z małym.
A Wy, ok 22 sprzątacie, golądacie filmy, siedzicie na BB, SZOK ;D

Mały poszedł z babcią na targ, w sumie zakłóci to nasz rytm bo ostatnio budzi się o 8 i sam zaspia o 10 ale przynajmniej na spacerku będzie pewnie dziś 2x ;D

Ja poodkurzałam, pomyłam podłogi, wykąpałam się , nakarmiłam zwierzaki a sama głodna i Was nadrabiam ;/

Dziunka 1000000 latek dla Asi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wczoraj rozłożyliśmy w pokoju piękny namiot Disneya z Hefalumpem, Kubusiem, Maleństwem itd. To szczegół ze w pokoju ruszyć się nie da ale jest super!!! Narazie mały powala się na niego od góry i zjeżdża powoli w dół...
Mąż dostał ten namiot za jakieś punkty gdzieś tam jak jeszcze w ciąży byłam. Miał pomysł.

Zerknęłam na allegro to taki:
Namiot iglo domek Disney Kubuś Puchatek Hefalump (1225261449) - Aukcje internetowe Allegro
ja ostatnio przechodze samą siebie. Kłade sie o 3, a wstaję o 6.Oczywiście caly dzien nieprzytomna....

Wyspy Kanaryjskie- grana Canaria i Lanzarote polecam....tanio wbrew pozorom:-)

jasne ze mozna..my dalismy za wszystko 500euro razem z przelotem z wroclawia z hotelem i jedzeniem..czyli na pl 2000zl...a jak chcialam jechac nad polskie moze to zawolali mi 60zl od osoby wiec cena kosmos jak dla mnie a pogoda moze byc niepewna dlatego wolelismy jechac tam gdzie pogoda gwarantowana:-)
ooo to faktycnzie niedużo. A sama organizowałas tten wyjazd czy przez biuro jakieś? jak biuro to daj linka

Do góry