reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
A my nieustannie szukamy tapety. I nic. W sklepach non stop to samo. Chcemy coś neutralnego i raczej spokojnego, żeby można było jeszcze obrazki powiesić, no i żeby z tego wszystkiego się pstrokacizna nie zrobiła.
A najlepsze jest to, że mąż jest już w takim stanie, że wziąłby każdą, byleby tylko już pokój zrobić. Ale ja się nie poddam. Będę szukać do upadłego ;-)

my tez juz kupiliśmy wózek, zdecydowałam się na firmę Silver Cross,
wszystko perfekcyjnie wykonane nawet najmniejszy szczegół, z dodatków świetna osłonka przeciwdeszczowa, do gondoli cieplutki śpiworek, w torbie ocieplacz na butelkę i mata do przewijania awaryjnego :-p do tego bardzo mi się podoba wizualnie :tak::-) i nie spotkam takiego na ulicy, bo ten Emmaljunga, który brałam pod uwagę to co chwilę ktoś miał jak tylko z domu wyszłam :eek:
duza gondola (podobna do wymiarów emmaljungi), w tym spacerówka i dodatkowo robi się kołyskę więc na pierwsze miesiace będzie idealnie, na razie jestem bardzo zadowola a resztę zobaczę w praktyce, tylko brakuje jeszcze fotelika

23134306.jpg

rachell ja pamiętam, ze w zwykłym OBI mieli duzo katalogów tapet (ale musza to być takie albumy) i tam jakiś czas temu widziałam ładne do dziecięcego pokoju, sporo tez pewnie zalezy od tego ile na tapetę chce się wydać

Faktycznie. Fajną stronkę znalazłaś. My dopiero po urodzeniu zaczniemy urządzać pokoik. Ja mieszkam u teściów. I na tym samym piętrze na którym jesteśmy są cztery pokoje. Dwa należą do nas, w jednym mieszka siostra M i w drugim chce mieć salonik. Oczywiście zdaje sobie sprawę z tego, że po pewnym czasie będzie musiała się pogodzić z oddaniem pokoju dla bratanka. Póki co jak mały się urodzi będzie spał z nami.

Ładne te wasze zakupy kocykowe i ciuszkowe!
Angelka a gdzie kupiłaś takie fajne obrazki z Kubusiem Puchatkiem? Urządzam synkowi pokój i coś takiego byłoby fajniejsze od naklejek na ścianę, które oglądałam.

Zanbab, jak nasze dzieci będą jeździć w zimie spacerówką, to będą mieć już prawie rok i będą za małe na śpiworek, więc chyba do gondoli się przyda. Ja w sumie co do inwestowania w dużo ciepłych rzeczy też mam wątpliwości, bo zanim urodzę i wyjdę na pierwszy spacer, to już marzec będzie, więc tak naprawdę kombinezon i kocyk powinny wystarczyć, może zima nie będzie trzymać do kwietnia.

reklama
Do góry