reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Eh a ja od rana sama siedzę :/, mojego męża zatrzymali w pracy i nie wiadomo kiedy wróci :/.
Alutka dziś trochę maruda, nie wiem czy jakiś ząb trzonowy nie idzie przypadkiem bo pcha palce głęboko do buzi, a w kąpieli namiętnie "ogryzała" szczoteczkę do zębów.

A ja z samotności zjadłam całą paczkę "Jeżyków". No i nie jestem już samotna - jestem ja i moja oponka :)

ale jesteście produktywne nie było mnie tylko 6 godz a czytania i czytania
moje dziecko wyhasało się u babci pojadło malinek "wycałowało" się z psem
w ogóle on kocha zwierzęta jak widzi psa czy kotka to aż krzyczy do nich
ale niestety wynajmujemy mieszkanie i nie możemy mieć żadnego zwierzaka :(
szkoda że na to forum nie trafiłam wcześniej
Wy już się tyle znacie, macie wspólne tematy ja troszkę tak z boczku podczytuję
ale mam nadzieję że za jakiś czas będzie już lepiej
spokojnej i przespanej nocki życzę

ale jesteście produktywne nie było mnie tylko 6 godz a czytania i czytania
moje dziecko wyhasało się u babci pojadło malinek "wycałowało" się z psem
w ogóle on kocha zwierzęta jak widzi psa czy kotka to aż krzyczy do nich
ale niestety wynajmujemy mieszkanie i nie możemy mieć żadnego zwierzaka :(
szkoda że na to forum nie trafiłam wcześniej
Wy już się tyle znacie, macie wspólne tematy ja troszkę tak z boczku podczytuję
ale mam nadzieję że za jakiś czas będzie już lepiej
spokojnej i przespanej nocki życzę

małgosiu ja tez sie czuje taka z doskoku........w tyle i w ogóle łobco ehehehehe za rok tez bedziemy w rodzinie znały sie jak ''łyse konie'' :-D teraz jeszcze nie kojarzę które dziecie czyje no ale kilka osób juz wiem wiec wszystko powoli :rofl2:

Hejka ;D
Moje dziecię od dwóch dni jest usypiane przez tatusia i mamusię. Tzn. my na łóżku obstawiamy boki a mały zasypia turlając się (wczoraj w nocy walnął mnie swoją głową w nos, myślalam ze mi pękł, a dziś hukną we mnie głową.. ;/).
Usypiamy tak bo kiedy wzięłam go sama do spania, leciał po ciemku do drzwi do tatusia, jak tatuś był podczas usypiania był spokojniejszy. Poza tym mąż obstawia koniec łóżka i wiem ze mały podczas usypiania nie spadnie z niego. Co on wyprawia kiedy zasypia, szok!!! Turla się, powala do tyłu, ale po 10 minutkach zasną. Miałam zasnąć razem z nim ale stwierdziłam ze spać przed 20 to lekka przesada, w dzien też miałam drzemkę ;D

Teraz leże i się byczę. Nic nie robię w nocy nigdy, a sterta prasowania do mnie się uśmiecha ;D

Małgosiu myślę ze szybko się u nas zadomowisz ;D

Mi BB zajmuje troszkę za dużo czasu i muszę z tym walczyć, bo np. gdyby nie BB pranie byłoby już wyprasowane, mąż obiad czasem by miał, a tak rozsiądę się przed kompem i siedzę ;/

Wyjątkowa pisze tu bo nie wiem gdzie zajrzysz :) a wiec... ślicznie wygladalas na weselu <widzialam foto na nk> sukienka tez ladna nie taka jak pokazywałaś wczesniej zdjecia ale również sliczna :)

Witam się. :D

Nie miałam neta oczywiście i szkoda mi było ciągle te 30zł dac ale już wymusiłam i jestem.

Dziękuję za komentarz :p Nie dodam zdjęcie tu bo mam tylko jedno na chwilę obecna.

przez 3 dni dojśc do siebie nie mogłam (nie wiedziałam,że tyle wódki i drinków moge wypić ).

A teraz szkoła i oooo nie mam czasu na nic.

(...) A ja z samotności zjadłam całą paczkę "Jeżyków". No i nie jestem już samotna - jestem ja i moja oponka :)

Hahaha, grunt to sobie dogodzic!:) Ja tez sobie czasem slodycze wcinam jak jestem sama, zawsze to jakos milej czlowiekowi sie robi:) A jezykow nie jadlam juz wieki, chyba jutro pojde do sklepu PL bo mi ochoty narobilas:)

taaa ja bym musiała sobie cycka amputowac :d
ja ostatnio przechodze samą siebie. Kłade sie o 3, a wstaję o 6.Oczywiście caly dzien nieprzytomna....

Hehe, twoj taki cycus jak moja:) Jak ty kobieto funkcjonujesz? Spisz 3 godziny i potem idziesz do pracy? Szook/

(...) Kurcze, jeszcze troche a nasze listopadowe dzieciaczki będą obchodziły urodziny, u nas moze być lipa, bo jak mąż poleci w październiku, raczej na urodzinach małej nie bedzie o świętach nawet nie myślę................ dobra nie będę Wam tutaj biadulić ;-)

Kochana, zrob te urodziny wczesniej, kilka tyg. nie zrobi malej zadnej roznicy, przygotuj tort i wspolna zabawe z tata, wyjazd oddzielny jest ciezki, ja sobie w ogole nie moge wyobrazic zeby sie z mezem rozstac na kilka tyg. ale czas wam zleci i za kilka m-cy sie wszystko pouklada.

(...) ale ja padłam :((((
wczoraj tzn dzisiaj w nocy kryzys na calego tak potwornie bolalo mnie gardlo, wysiedzialam dzisiaj po pracy dwie godz u lekarza i rezultat:
angina :((((((( i antybiotyk.....

Kochana, trzymaj sie, zdrowka duzo zycze.

A my dzis bez drugiej drzemki (spala tylko od 12 do 13.30) i teraz odleciala na cycu w minute. A ja was poczytam chwilke, maz tez cos tam na drugim kompie robi a pozniej jakis filmik cyk.
Dziewczyny, czy was tez przeraza to, jak szybko leci czas? Czlowiek nie zdazy sie obejrzec a kolejny tydzien sie konczy, kolejny rok, 5 lat... masakra.

reklama
Do góry