reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
kurcze, ale oparzenia to nie taka sprawa , gdzie moga byc rozne opinie!!!!! Czy mamy kilka sposobów reanimacji?? Co ma robić rodzic w takim razie? obłęd

ja używałam no-scar i niestety lipa. Ja mam bardzo duze rozstepy 0d 0,3mm do nawet 1 cm :(
byłąm u kosmetyczki jednej , drugiej i tylko laser... ale kasa kasa kasa ... duzo kasy

Aga oczywiscie pytałam o maści. Polecili Cepan lub Contractubex, czytałam opinie w necie o nich i były hmmm takie sobie.

słuchaj cepan to jest taka cebulowa maśc faktycznie nie najgorsza a cenowo bardzo przystępna, ja bym maści z masy perłowej próbowała albo najlepiej jakiejś na receptę robionej

Witam, u mnie za oknem piękna pogoda, więc po obiadku mykam z małą do Zoo na dłuuuugiii spacer, niech łapie osttanie letnie promyki słonka :-)

Ilona, dopiero doczytałam, co Wam się przydarzyło, bardzo mi przykro.... Potwierdzam opinię Agi, maść Cepan, jest przystepna cenowo i bardzo dobra, jeżeli stosuje sie ją regularnie. Znajoma miała operacje kolana, lekarze spartaczyli sprawe i poparzyli ją laserem, smarowała blizny cepanem i bardzo ładnie wszytsko się zagoiło :-)

Co do urodzin Eli, możliwe, że nawet na 11 miesięcy męża nie będzie, ale myślę, że za waszą radą zrobimy jakąś mini imprezkę dla naszej trójki :-)

Miłego dnia :-)

Co do urodzin Eli, możliwe, że nawet na 11 miesięcy męża nie będzie, ale myślę, że za waszą radą zrobimy jakąś mini imprezkę dla naszej trójki :-)
Miłego dnia :-)

O kurde, przemysleliscie to dobrze? 11 m-cy to straaasznie dlugo, dziecko w tym czasie zmieni sie o 360 stopni, niestety juz nigdy nie wroci do tych czasow...moj kuzyn tak wyjechal i mlodsza coreczka na swojego dziadka zaczela mowic tata...
Wiem, ze to nie pociesza ale musisz wiedziec, ze bedzie czasem strasznie ciezko...chyba ze planujesz do niego dojezdzac czasem?
A co dalej? Maz potem wraca do PL, czy chce was sciagnac?

Witajcie!u nas tez dzis cudna pogoda:-)Maly spi na dworze a ja musze durne papier do mopsu kompletowac wrrr...

to tymi stronami mnie poczestuj jak możesz (chociaz zanim ja zaoszczędzę na wakacje....)
Witajcie!!!!!!! u nas słoenczko , szykuje sie na piekny dzionek :) kawka , bb, ddtvn i u mnie :) zaraz mlody idzie spac :)

Malgosia , mama juz niedlugo bedziecie na biezaco , co i jak na BB :) zeby Wam tu było miło :)
Gieoska dawaj tu namiary na te wakacje :)
Dziewczyny dzis wieczorkiem wkleje te strony bo to moj maz jest taki szperacz ja nigdy sie tym nie interesowalam ja wole jak juz wszystko jest zalatwione:_)
Ddddddddziennn dobry bardzo ;-D zapowiada sie swietny dzien. Humorek dopisuje a Marcel zaprasza na poranna gimnastyke. ps Marcel przekazuje ze z tej perspektywy swiat jest ciekawszy hehehehe
Super pozycja hehe:-)fajne rajtki:-)

Witam u mnie choroby ciąg dalszy narazie Jasiek sie trzyma.
Wyszła mu górna druga jedynka i nocki są cu..... nie wymawiam tego słowa zeby nie zapeszyc.

MAMA I MARCEL synuś pozycje ma nieziemską. Mały akrobata.

O kurde, przemysleliscie to dobrze? 11 m-cy to straaasznie dlugo, dziecko w tym czasie zmieni sie o 360 stopni, niestety juz nigdy nie wroci do tych czasow...moj kuzyn tak wyjechal i mlodsza coreczka na swojego dziadka zaczela mowic tata...
Wiem, ze to nie pociesza ale musisz wiedziec, ze bedzie czasem strasznie ciezko...chyba ze planujesz do niego dojezdzac czasem?
A co dalej? Maz potem wraca do PL, czy chce was sciagnac?

Pianistka ja zrozumiałam inaczej niż Ty posta Wiewióry ;D że na 11 miesięcy niuni tatusia i pewnie też na roczek nie będzie z nimi a nie ze tatuś na 11 miesięcy wyjeżdża ;D Sorki ze się wtrąciłam ;D

ogarnał mnie leń codo forum...sama siebie nie poznaję...gotuję właśnie barszczyk czerwony...smerfne hity od rana :D:D:DIgor szaleje ...pogoda git ....jakoś leciii....dziś ładnie stał parę sekund sam i za rączki zaczyna dreptać ...ach moje kochane słoneczko :*

reklama
Pianistka ja zrozumiałam inaczej niż Ty posta Wiewióry ;D że na 11 miesięcy niuni tatusia i pewnie też na roczek nie będzie z nimi a nie ze tatuś na 11 miesięcy wyjeżdża ;D Sorki ze się wtrąciłam ;D
hehe mialam to samo pisac ale polecialam malego usypiac bo płakał ... no i zasnal po 30 minutach :o i pod koniec strasznie ryczał momentami chyba zab wychodzi bo smoczek na bok i gryzł ... na szczescie zasnal oby na długo to przynajmniej wypocznie

Do góry