reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Ddddddddziennn dobry bardzo ;-D zapowiada sie swietny dzien. Humorek dopisuje a Marcel zaprasza na poranna gimnastyke. ps Marcel przekazuje ze z tej perspektywy swiat jest ciekawszy hehehehe

Witam, sie i ja. Sloneczko świeci, pranie wyprane tylko trzeba powiesic, mala smacznie spi, ja jem sniadanko i ogladam ddtvn ;-) Dzis boli mnie lewy jajnik-chyba owulacja bo dzis 15 dzien cyklu czyli by sie zgadzało-zobaczymy jak przyjdzie @.
Dziewczyny potrzebuje sprawdzonej, dobrej maści na blizny. Cena nie gra roli, byle by była dobra. Moze macie cos sprawdzonego.

Ddddddddziennn dobry bardzo ;-D zapowiada sie swietny dzien. Humorek dopisuje a Marcel zaprasza na poranna gimnastyke. ps Marcel przekazuje ze z tej perspektywy swiat jest ciekawszy hehehehe

Super! Oli od takich pozycji zaczal sam wstawac bez podparcia o cos :) Dlugo nie umielismy rozkminic o co mu chodzilo.... spacerowal w takiej pozycji przez caly salon az w koncu udalo mu sie podniesc ;-)

A ja dzis w srednim humorze. Po raz kolejny Oliver obudzil sie przez budzik meza :/ a tak moze by pospal chociaz do 7:30 :dry:
No ale teraz go uspalam i mam chwilke dla siebie, a pozniej jedziemy do kolezanki ;-) dziewczyna ma coreczke mlodsza o 2 miesiace od Oliverka i jest po raz kolejny w ciazy - 6 miesiac :szok:

Ostatnia edycja:
Witam, sie i ja. Sloneczko świeci, pranie wyprane tylko trzeba powiesic, mala smacznie spi, ja jem sniadanko i ogladam ddtvn ;-) Dzis boli mnie lewy jajnik-chyba owulacja bo dzis 15 dzien cyklu czyli by sie zgadzało-zobaczymy jak przyjdzie @.
Dziewczyny potrzebuje sprawdzonej, dobrej maści na blizny. Cena nie gra roli, byle by była dobra. Moze macie cos sprawdzonego.

kiedys slyszalam o masci silikonowej, specjalnej na blizny. musialabys zapytac w aptece.
w uk z kolei twierdza,ze ten bio-oil, ktory polecalysmy sobie na rozstepy, jest tez super na blizny. trzeba tylko uzywac bardzo regularnie i najlepiej na swieze blizny. oczywiscie troche potrwa,zanim zobaczysz efekty
Bio Oil - Chemist Online

Witam się i ja...Maly usypia sam, ale chyba potrzebna będzie pomoc ;P
Klaudzia Twoja koleżanka planowała tą ciążę? Bo tak się zastanawiam (bez urazy) ze zajść w ciążę (o ile się jej nie planowało) 3 msc po porodzie to wielka nieodpowiedzialność, nie chce powiedzieć inaczej. Nie żyjemy w średniowieczu przecież. Tak na serio nie rozumiem wpadek.....przecież jesteśmy ludzmi i wiemy "z czym to się je". Może ja za stara jestem ;P
U mnie dziś też pięknie, może z małym i babcią na grzybki polecimy później.
W następnym tygodniu przychodzi do nas majster i będzie górę szykował, marzy mi się być na swoim i sprzątać tylko swoje brudy ;/

reklama
Witajcie!!!!!!! u nas słoenczko , szykuje sie na piekny dzionek :) kawka , bb, ddtvn i u mnie :) zaraz mlody idzie spac :)

Malgosia , mama juz niedlugo bedziecie na biezaco , co i jak na BB :) zeby Wam tu było miło :)
Gieoska dawaj tu namiary na te wakacje :)

Do góry