reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Futrzaczek oj to będzie się u Ciebie działo. Podziwiam Twoją siostrę, że mając już swoją trojkę dzieci zaopiekowała się jeszcze kolejną trójeczką. A w jakim wieku te wszystkie dzieciaczki?

Ona się tym zajmuje już od ok 5 lat i samych maluszków miała u siebie już ok 14 a swoje dzieci ma w wieku 17 , 15 , 11 lat a w rodzinie zastępczej 7 , 5 , i 3 latka więc wesoło jest :tak::tak:

Witam :-)
Z radoscia dopisuje sie do Was "majowki" moj termin to 9 maj (ale jak na moje przekonanie to bedzie pozniej gdzies ok 25-tego)
Mam pytanko czy Wy tez tak macie, ze piersi chca wam eksplodowac?bo moje zroily sie 2x wieksze i b.bola;-)
Pozdrawiam:-)

Bardzo się powiększyły :shocked2: i bolą ale na szczęście tylko przy dotyku czyli kąpieli no i mężusio za bardzo "pomiętolić" teraz nie może :-D ale zauważyłam że dużą ulgę mi sprawia jak je traktuję ciepłym prysznicem :tak:

Witam czwartkowo :-)!
U nas dziś piękne słoneczko, tylko zimno.
Ale, muszę się pochwalić, bo jestem z siebie dumna hahaha, wczoraj też było tak pięknie na dworze i wreszcie udało mi się zmobilizować i pójść na ponad godzinny spacer z kijkami... uwierzcie - dla mnie to ostatnio wieeeelki wyczyn:tak:!!! Bo po przyjściu z pracy jem obiad i odpływam na kilka godzin.....ostatnio codziennie :zawstydzona/y:
No, ale jaka byłam po tym marszu wykończona.... normalnie masakra, hahaha

Dobrego dnia wszystkim :)!

No i jeszcze dobra nowina - zaczyna podobno zanikać ogonek - młody robi się podobny do ludzi hahaha

To super że pomaszerowałaś bo Twoja dzidzia się doskonale dotleniła i na pewno jest bardzo zadowolona :tak:

Cze laski:)
Wywiozłam młodocianą rano do szkoły i padłam do wyra,teraz wstałam wypiłam kawe i musze się doprowadzić do ludzi i ją odebrać:/
Nie mam siły chałupa wygląda jak poojowisko a mi już wszystko wisi i Gabi robi co chce haha
Moje cyce są przynajmniej o rozmiar większe i bolą czasami,a spać też njie mogę bo albo biodra albo brzuch albo cycki itd...

Każdego dopada czasami taki leń ;-):-D ale jak to się mówi po każdej burzy wychodzi słońce także głowa do góry i przesyłam Ci dużo pozytywnej energii a chałupką się nie przejmuj "co ma wisieć nie utonie". :tak:

Hejka laseczki u Nas mega piękna złota jesień!!! Hurraaa jest tak cieplutko i fajnie w parkach tak kolorowo i złociście humorek od razu dopisuje.:-D:-D

reklama
leidoptera - przybijam Ci piątkę bo też pracuje w Urzędzie :-)
i też byłam na zewnątrz się ogrzać bo zimno tu mamy , że szoken. A na dworze tka piękna pogoda :-)

potwierdzam we wrocku przepiękna pogoda:) my już byłyśmy na jednym spacerku wróciłyśmy zjeść i teraz znowu wybywamy ale straszecznie mi się nie chce najchętniej położyłabym się spać może uda mi się na popołudniowej drzemce małej;-)

U nas też słonko przygrzewa. Byłam dzisiaj z synkiem w parku i nazbieralismy wiaderko kasztanków, a teraz mały ma zabawę bo wrzuca je do rury od odkurzacza i cieszy się jak mu wylatują drugim końcem:-D Jak to dzieciom niewiele do szczęscia potrzeba ;-):-D

Poziomki pocieszające, że ciebie też bolą biodra, myślałam, że tylko ja mam w plecy ;-)
Dla odmiany miałam dzisiaj bardzo aktywny dzień i mimo, że czuję się do duszy, dałam radę. Tobie też pewnie będzie niedługo lepiej.

Chciałabym, żeby już się te dolegliwości skończyły, żebym w końcu mogła się wyspać bez bólu, pójść gdzieś bez obawy, że fiknę na ziemię, wejść na 4 piętro bez zadyszki i ugotować obiad bez pękającego kręgosłupa... Ech, marzenia...

Dzień dobry ! :-)
Witam dzisiaj mam pierwsze usg i troszkę się denerwuję. Prosto po pracy jadę. Trzymajcie kciuki

reklama
Do góry