reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Claudia - na Twoją może i tak, ale mój najstarszy syn ma 17 lat, więc do babci mam już bliżej niż dalej ;-)
Już mu powiedziałam, że on też ma wstawać w nocy - w ramach treningu i żeby mnie za szybko tą babcią nie zrobił, będzie wiedział, czym to pachnie :-D

Claudia - na Twoją może i tak, ale mój najstarszy syn ma 17 lat, więc do babci mam już bliżej niż dalej ;-)
Już mu powiedziałam, że on też ma wstawać w nocy - w ramach treningu i żeby mnie za szybko tą babcią nie zrobił, będzie wiedział, czym to pachnie :-D
Sprytne :-D
A ma już na oku jakąś pannę?

giovannessa
He,he... mnie też tak mama trenowała ;)
Ale teraz moja siostra ma 17 i stwarza zagrożenie poważne bo chłopaka ma już od dłuższego czasu. A zakochani, ech....
joasiab - jak się wybierasz do Bielska to możesz wstąpić do Decatlona i zobaczyć rozmiarówki http://www.decathlon.com.pl/PL/ my tam kupowaliśmy Ani - one są regulowane i chyba były od 25 rozmiar

Ostatnia edycja:
Damqelle - to teraz Ty trenuj siostrę ;-) :-D

Claudia - mnie to wcale nie martwi, niech sobie jeździ na snowboardzie, a na dziewczynę przyjdzie czas i wtedy i tak nie będę miała nic do gadania ;-)

reklama
Witam ja dziś mam bardzo pracowity dzionek. Najpierw zakupy, później sprzątanie a teraz robię chińszczyznę dla mojego mężusia:) Widzę, że damquell chyba nie ma co czytać (książki) bo dziś taka aktywna na forum:)

Do góry