reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

A ja na razie pełna optymizmu... po poprzednim zwariowanym cyklu nie bardzo więc kiedy mogę zaciążyć.... nie wyczuwam kiedy mam owulację itd... Więc po prostu idziemy na spontan-co ma być to będzie :)

reklama
Nikita, współczuję przebojów z kolanem :baffled: jestem w stanie sobie wyobrazić, moja siostra miała operację kolana, w stabilizatorze chodziła parę miesięcy - Ty chyba tylko parę dni, to super. Trochę pocierpisz, poćwiczysz i będzie ok ;-)
Martusia, i to jest właściwe podejście! Ja to chyba tak nie umiem...:-(
Nam się weekend zapowiada zakupowo.
A moja temperatura dalej w górze (36,92) co mnie cieszy, bo to znaczy, że z progesteronem nie najgorzej, a już nie biorę luteiny :blink:
@ spodziewam się w środę.

Kahaka :baffled:
Dziś powinien być drugi ostateczny dzień spadku i jutro @ :zawstydzona/y: a tu tempka z wczorajszego spadku na 37,0 skoczyła jeszcze na 37,1 .. niższe mam 36,6 :confused:
Jestem zniesmaczona, że tak to ujmę .. dziś 14 dfl..

mama05, ja mam dziś 52 dzień cyklu.........
KAHAKA- :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:o matko i corko-wspolczuje... ja mialam @ 2 dni w srode sie skonczyla a dzis od godziny mam rozowe plamienie:sorry2:i bądz tu mądry o co chodzi...a od wczoraj biore Clo na owulke.
LILITH, a jak u Ciebie? Jak temp? Masz @???
Ja to nawet nie mam żadnego testu w domu i nie kupuję już.
KAHAKA- mam to samo-zadnego testu juz nie kupie!!!!
Kahaka :baffled:
Dziś powinien być drugi ostateczny dzień spadku i jutro @ :zawstydzona/y: a tu tempka z wczorajszego spadku na 37,0 skoczyła jeszcze na 37,1 .. niższe mam 36,6 :confused:
Jestem zniesmaczona, że tak to ujmę .. dziś 14 dfl..
LILITH- no kochana-&&&&&&&&&&&&&&&&&&& pozaciskane!!!:tak:;-);-)

MONONOKE- dziekuje Ci za przywitanko:happy2::happy2:

Martusia, Kahaka mierzy temperaturę, więc czekała na skok poowulacyjny :) Czasem warto poczekać ;p

Mama, chodzi o ten preseed. Nie wiem, na ile on jest dobry, ale z tego co słyszałam i mówiła mi moja lekarka, jest najlepszy jak ma się mało śluzu i sa kiepskie plamniczki, bo on imituję ten nasz śluz bj i odżywia plemniki by mogły przetrwac, więc co mi tam, spróbuję :) Mniej stresu, że jakaś susza jest :D

Mi wiesiołek niestety nie bardzo pomaga, więc tez chcę teraz siemie lniane popić, tylko przyznam nie wiem jak się nazywa, i myślę że wybiorę tabletki :D

reklama
Do góry