patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
moge sie przyłączyc?
pewnie napisz coś o sobie
Lolka trzymam kciuki za skurcze
Motylicaja gratuluje pracy
Eliza ja też oglądam MT

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moge sie przyłączyc?
wiec mam 17 lat za dwa miesiace koncze 18, w poniedzialek sie dopiero dowiedzialam o ciazy poszłam do lekarza bo okres mi sie spozniał 2 tygodnie a na usg okazało sie ze to 14 tydzien, na poczatku byłam załamana, miałam rozne glupie mysli, obecnie jest lepiej ale nie idealnie, mam nadzieje ze z czasem pokocham dzidziusia
Lolka trzymam kciuki za skurcze![]()
My byliśmy na party u moich bratanków i bratanicy, Malutka się super wybawiła z dzieciakami=)Gratulacje Motylicaja:-)
Co porabiacie dziewczyny? u mnie Daniel z Mikim juz spia, a my czekamy na MT.
wiec mam 17 lat za dwa miesiace koncze 18, w poniedzialek sie dopiero dowiedzialam o ciazy poszłam do lekarza bo okres mi sie spozniał 2 tygodnie a na usg okazało sie ze to 14 tydzien, na poczatku byłam załamana, miałam rozne glupie mysli, obecnie jest lepiej ale nie idealnie, mam nadzieje ze z czasem pokocham dzidziusia
mam nadzieje ze tak bedzie i ze moja malenstwo bedzie szczesliwe a ja bede dobrą mama, nic nie wiem o ciazy ani na dzieciach tez nie zabardzo sie znam musze sie wszystkiego nauczyc