reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

Carri – Ada ucałowana i oczywiście posyła cmoka również ;-)

Wiolka_1982 – kochana lepiej zawsze pojechać do szpitala dwa razy więcej niż raz za mało, czasem dla własnego spokoju warto sprawdzić i usłyszeć, że wszystko jest w porządku :tak:

Daaa – nie martw się mieszkaniem, Twój M. jest tak mądry, że coś wymyśli, a Ty odpoczywaj i tylko wspieraj Go. I tak jak mówisz Daria jest najważniejsza, reszta się ułoży. :tak:

Kaira – Wy to chyba macie taką wesołą chatkę, co chwilę goście tabunami. No tak do lasu ludzi ciągnie :-p

Katkaa- musze i ja poszukać w necie :tak:

GosiaLew – ja to potrafiłam głodna chodzić non stop, pomimo przyswajania kolejnych porcji jedzeniowych, na szczęście były to wyjątkowe dni :-p
Agnieszka - tak samo dziwna sytuacja jak u She - ludzie są dziwni :dry:

LucyF - hehe co za wieści, super, Lucy cudownych chwil kiedy wpatrujesz się w tą prześliczną twarzyczkę :-)

U mnie dziś rocznica - kolejna :-(

Ostatnia edycja:
reklama
jestem iiiiiiii Klusek zostaje Kluskiem!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-) wszystko idealnie....wazy 350g.jestesmy mega szczesliwi,a ja zwlaszcza-bo moja intuicja mnie nie zawodzi ;-)
lucyF gratuluje!!!witam kolejnego slicznego bobaska :tak:
Lili przytulam....trudne sa TE daty......:-(.......
sorki ze taki troszke tylko ale padam na pyszczek a jeszcze musze troche ogarnac i mamy koniec bajzlu :-):-):-)

Aniolki hehe a mialbyc wg lakarzy dziewczynką;) oj mamuśka nie ma jak intuicja:)! super wieści!
Agnieszka to dobrze,ze to nie Twoje,a niestety trzeba uważac z tymi zabawkami,ubrankami itd :(

zaginęła mi ta ładowarka do aparatu,nie mam pojęcia co z nią zrobiłam:(

Aniołki - super wieści, hehe Mamuśka wiesz najlepiej :-)
Ola** - ja tam nic nie mówię, ale ja do dziś nie mam moich kabelków, a zdjęć mam już tyle, że ech :zawstydzona/y:

LucyF - gratulacje od Asi-She, sama urzęduje z Emką i nie ma czasu wejść na forum - Mysza możesz być takim cudownym posłańcem i przy okazji pozdrowić Lucy? ;-)

She - całuski dla Emki w nosek, usteczka, oczka i czółko :-D

Właśnei właśnie Mysza Lili dobry postulat wysnuła;) pozdrów serdecznie Lucy.niech wraca tu do nas z porcją zdjęć synusia:)
Lili no ja liczę na to,że gdzieś mam tą ładowarkę bo tak to lipa.a Ty to juz w ogole zdjecia niuni pewnie juz się nie mieszczą:) oj te remonty

M mnie wkurza, bo mówi,że o niczym innym nie mówię tylko o małym,a z drugiej strony to nie rozumiem czemu mam nie mówić:(zazdrosny już czy jak o własnego synka,nigdy facetów nie zrozumiem:( no to się wyżaliłam

Agnieszka no o zdjęciach pisałaś wczoraj ,ze oddała.w ogóle wesolutko masz z tą teściową:( moja udana raczej.dzwoni do mnie nawet częściej niz do M :) a widzę,ze to rzadkość

M mnie wkurza, bo mówi,że o niczym innym nie mówię tylko o małym,a z drugiej strony to nie rozumiem czemu mam nie mówić:(zazdrosny już czy jak o własnego synka,nigdy facetów nie zrozumiem:( no to się wyżaliłam
Ola nie denerwuj się, ja Go rozumiem, bo ostatnio sama się łapię na tym, że gadam tylko o Adzie. Wiem, że Ona jest najważniejsza, ale pieluchy to nie jedyny temat. Też widzę jak A. na mnie patrzy z miną jeszcze trochę i nie będziemy mieli o czym rozmawiać tylko dziecko. Mnie samą zaczęło to zastanawiać. Do żadnych wniosków jeszcze nie doszłam jak ugryźć ten problem :baffled:

Ola** nie dziwię się, że gadasz cały czas o dziecku, bo cały czas go czujesz, ja np. też o niczym nie myślę jak o dziecku, ale czasem też trzeba pogadać o czymś innym, bo by mi mój P. już w ogóle z pracy nie wracał;-)

Lili ja nie mogę zjeść jednorazowo dużo, bo mi się cofa a tak w ogóle to ja mam całkiem słaby apetyt i mi się wydaje, że za mało jem, ale nie mogę się zmusić, pewnie wyjdzie po badaniach, że jak ok to nie mam co się przejmować a jak nabawię się anemii to wiem od czego, bo dzidzi i tak ode mnie wyciągnie.

Aniołki to fajnie, że po wizycie ok i że mamusina intuicja nie zawiodła.

Oj tam faceci to małe dzieci
u nas S lata co chwilę do Ali i "chodź popatrz jak pięknie śpi" "chodź popatrz jak się rozkopała" grrrrr TAK WIEM!!!

AAAA dziewczyny kupiliśmy
KRZESEŁKO DO KARMIENIA RT-2 WB PROMOCJA ! (1229379170) - Aukcje internetowe Allegro
Polecam bardziej niż bujak BO bujak nam już (póki co) niepotrzebny no i karmienie w bujaku to masakra (zresztą bujak jest fajy przez pierwsze 3 tyg i później przez chwilę -teraz już nei ma szans żeby w nim posiedziła

Powiem Wam ze Alicja już je tylko 2 posiłki mleczne a reszta to łóżeczkowe dania:) super:) no i bez jedzenia śpi od 20 do 7.30 8 rano!!!! jak czytam jak dziewczyny wstają w nocy 3 razy to się zastanawiam jak funkcjonują -bo ja już chyba bym jak zombie chodziła.

Spadam oglądać jak się chłopaki po mordach leją:)

reklama
Do góry