reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

reklama
crazy mama, między nogami mojej dzidziuli też były takie dwie kreseczki - chyba wargi sromowe, a więc zdjęcie Twojej Gabrysi upewniło mnie co do płci :))

Pani technik ktora robila badanie przygladala sie ze wszystkich mozliwych stron i nic wiecej nie wypatrzyla.Wiec tak najwyrazniej wyglada "ci..ka" na usg.U dziewczyn na zdjeciach z usg typowo widac ze cos odstaje a tu taka bula wiec pomylki chyba nie bedzie.Takze Margoz mozesz chyba juz mowic do brzuszka po imieniu

17tc (2).jpgjak jest synus to ewidentnie widac)))jak u mojego Igorka)))))))))))))

Madziadk ratuj jestem załamana ja juz biedna nie wiem co robic , ginekolog biorac pod uwage badania powiedzial ze to nadczynosc tarczycy a dzisiaj poszlam do lekarza i na skierowaniu ktore dostalam jest napisane cytuje ,, Podejrzenie niedoczynnosci tarczycy , 21HBD, prosze o pilne objecie opieka " i szczerze stracilam opanowanie nie wiem juz co mam robic udalo mi sie po znajomosci na 25 pazdziernika dostac do lekarza ale sama nie wiem juz co mam myslec i robic od kazdego slysze ze niedoczynosc jest gorsza niz nadczynosc a na dodatek moje kamienie w nerkach i piasek dal mi znac o sobie i od wczoraj nie moge sie wysikac , jestem oslabiona i nie do zycia

Do endokrynologa rozumiem... (?) Idź do rejestracji i powiedz, że jesteś w ciąży i pokaż notatkę od gina. Powinna cię wpuścić bez kolejki!!!
Ja tak mam ;) może nie do tego lekarza, bo wyleczyłam się z tarczycy, ale stomatolog, internista etc. A Twoja sprawa jest naprawdę pilna, potrzebujesz leków i stałej opieki przez całą ciążę endokrynologa.

A niech ktoś nie pomoże kobiecie w ciąży !!! Kiedyś uważano, że może się nie-szczęścić temu, kto lekceważył ciężarnej;)

reklama
Do góry